Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköllä on Suomen – ja Pohjoismaiden – tyytyväisimmät asiakkaat

Jaa
EPSI Ratingin loppusyksystä toteuttama tutkimus paljastaa: Vaasan Sähköllä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Yhtiö sijoittui ykköseksi Sähkön vähittäismyynti 2020 -tutkimuksessa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden vertailussa. Samalla Vaasan Sähkö nousi ykköseksi ohi toimialan parhaimmiston Norjan, Ruotsin ja Tanskan vertailuissa.
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen

Laatu, rahalle saatava vastine ja imago ratkaisivat

Asiakkaat ovat antaneet Vaasan Sähkölle toimialan korkeimmat pisteet tuotelaadussa, rahalle saatavassa vastineessa ja imagossa. Näin yhtiö pääsi kiilaamaan ohi paitsi alan isoista toimijoista, myös pienemmistä.

Asiakaskokemuksen osalta Vaasan Sähkön tulos vertailussa on ennätyskorkea.

Yhteistyö asiakkaiden kanssa aktiivista

Tutkimuksen mukaan asiakkaat arvostavat yhä enemmän sähköyhtiön proaktiivista yhteydenpitoa. Vaasan Sähkö pyytääkin säännöllisesti asiakkaitaan osallistumaan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Uusia mahdollisuuksia yhteydenpitoon tarjoaa myös yhtiön mobiilisovellus, jonka ensimmäinen versio julkaistiin hiljattain ja jota asiakkaat olivat alkuvaiheesta asti mukana suunnittelemassa.

Lue tutkimuksesta Epsi Ratingin sivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2023 oli noin 200 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkko pyytää kommentteja sähköverkon kehittämissuunnitelmaan17.5.2024 07:02:00 EEST | Tiedote

Vaasan Sähköverkko on laatinut verkon kehittämissuunnitelman, jossa esitetään, miten alueen sähköverkkoa aiotaan kehittää tulevina vuosina. Suunnitelma perustuu arvioihin erilaisista yhteiskunnallisista muutostekijöistä, kuten vihreän siirtymän edistymisestä sekä alueen väestön, palveluiden ja teollisuuden kehittymisestä. Merkittäviä tekijöitä ovat myös lämmityksen ja liikenteen sähköistyminen sekä sähkön pientuotanto. Suunnitelmaa voi kommentoida toukokuun loppuun saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye