Kopiosto

Resultatet av förhandlingarna med operatörerna garanterar att man i fortsättningen kan se på utländska tv-kanaler

Dela
Upphovsrättsorganisationerna Kopiosto och Teosto har kommit överens med operatörerna representerade av FiCom om distributionen av utländska tv-kanaler i kabel- och IPTV-nät.

I förhandlingarna behandlades en uppdatering till det tidigare distributionslicensavtalet, gjord i juni förra året. Förhandlingarna skedde i god anda i januari.

På grund av avtalet kan distributionen av de mycket populära utländska tv-kanalerna i Finland fortsätta i kabel- och iptv-nät utan avbrott. Rättighetsinnehavarna av tv-programmen får de ersättningar de har rätt till genom Kopiosto och Teosto. 

”Det är värdefullt att få ett förhandlingsresultat i den här frågan. Vi vill vara med och möjliggöra tjänster som är viktiga för konsumenterna, på ett ansvarsfullt sätt med respekt för upphovsrätten”, säger Kopiostos VD Valtteri Niiranen.

Nyckelord

Kontakter

Om

Kopiosto
Kopiosto
Hietaniemenkatu 2
00100 HELSINKI

09 431 521https://www.kopiosto.fi

Vi på Kopiosto möjliggör ansvarsfull användning av de publikationer och audiovisuella verk som omfattas av upphovsrätten. Samtidigt säkerställer vi att yrkesverksamma inom den kreativa branschen får de ersättningar de har rätt till för användningen av deras verk. Vi är Finlands mest omfattande upphovsrättsorganisation för skapande verksamhet.
www.kopiosto.fi

Följ Kopiosto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kopiosto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye