Kuusamon Juusto sai uuden pakkauslinjan
Uusi pakkauslinja tehostaa ja parantaa pakkaamon toimintaa merkittävästi. Nyt elokuun alussa käyttöönotetut paloittelulinja ja pakkauskone nopeuttavat pakkaamista ja pienentävät hävikkejä sekä varmistavat tuotteiden laadun.
”Investointi on merkittävä Kuusamon Juustolle, joka valmistaa kypsytettyjä juustoja Suomen pohjoisimmassa Juustolassa, toimitusjohtaja Jarmo Oksman kiteyttää.
Investointi on arvoltaan 1,1 miljoonaa euroa ja kokoluokaltaan mittava viime vuosien investointeihin verrattuna.
Kuusamon Juusto valmistaa vuosittain lähes neljä miljoonaa kiloa emmentalia, edamia, maasdamia, goudaa ja erilaisia kermajuustoja. Juustonvalmistukseen käytetään noin 40 miljoonaa litraa maitoa. Kuusamon Juusto on Suomen toiseksi suurin juustonvalmistaja.
Kuusamon Juusto työllistää suoraan 80 henkilöä ja lisäksi alihankkijoiden palveluksessa on toistakymmentä työntekijää. Pohjois-Suomessa tuotettu maito tulee 80 tilalta eri puolilta Koillismaata ja Pohjois-Pohjanmaata.
Uusi pakkauslinja avaa monia uusia mahdollisuuksia, joiden myötä jatkossa voidaan täyttää yhä paremmin kaupan ja kuluttajien toiveet.
Yhteyshenkilöt
Jarmo Oksman, toimitusjohtaja
Kuusamon Juusto
044 751 3552
jarmo.oksman (a) kuusamonjuusto.fi
Tietoja julkaisijasta
Kitkantie 110
93600 KUUSAMO
Toimisto avoinna ma-to klo 9-15, p. 044 751 3600https://www.kuusamonjuusto.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Kuusamon Juusto Oy _ avidly
Kuusamon Juustolta neljä vuoltavan hyvää uutuutta29.8.2019 10:35:00 EEST | Tiedote
Suomen pohjoisin juustola hemmottelee laatua arvostavia hyvän ruuan ystäviä uusilla vuoltavilla herkuttelujuustoilla, jotka ovat kunnianosoitus niiden alkuperälle sekä suomalaiselle luonnolle.
Kuusamon Juusto investoi juuston jatkojalostukseen5.3.2019 08:30:00 EET | Tiedote
Maamme pohjoisin juustola Kuusamon Juusto investoi uuteen paloittelu- ja pakkauslinjaan. Uuden pakkauslinjan ansiosta pakkaaminen helpottuu ja tehostuu sekä antaa uusia mahdollisuuksia pakkaamiseen. Uusi linja vastaa myös tulevaisuuden haasteisiin pakkausmateriaalien kierrätettävyyden osalta. Investoinnin arvo on noin 1,1 miljoonaa euroa.
Kuusamon Juusto ja Taiwalkosken Panimo yhdistivät maidon ja maltaat – syntyi suomalainen milk stout21.2.2019 13:38:45 EET | Tiedote
Kuusamon Juusto on ensimmäinen meijeri Suomessa, joka on vahvasti mukana oluen valmistuksessa. Yhteistyössä Taiwalkosken Panimon kanssa syntyi milk stout -tyyppinen olut. Vastaavaa meijerin ja panimon yhteistyömallia ei maailmalta löytyne tässä laajuudessa.