Kuusamon Juusto sai uuden pakkauslinjan

Jaa
Suomen pohjoisin juustola Kuusamon Juusto hankki uuden paloittelu- ja pakkauslinjan. Uusi laite korvaa jo pitkään käytössä olleen pakkauslinjaston. Kuusamon Juusto on Suomen toiseksi suurin juustonvalmistaja.

Uusi pakkauslinja tehostaa ja parantaa pakkaamon toimintaa merkittävästi. Nyt elokuun alussa käyttöönotetut paloittelulinja ja pakkauskone nopeuttavat pakkaamista ja pienentävät hävikkejä sekä varmistavat tuotteiden laadun.

”Investointi on merkittävä Kuusamon Juustolle, joka valmistaa kypsytettyjä juustoja Suomen pohjoisimmassa Juustolassa, toimitusjohtaja Jarmo Oksman kiteyttää.

Investointi on arvoltaan 1,1 miljoonaa euroa ja kokoluokaltaan mittava viime vuosien investointeihin verrattuna.

Kuusamon Juusto valmistaa vuosittain lähes neljä miljoonaa kiloa emmentalia, edamia, maasdamia, goudaa ja erilaisia kermajuustoja. Juustonvalmistukseen käytetään noin 40 miljoonaa litraa maitoa. Kuusamon Juusto on Suomen toiseksi suurin juustonvalmistaja.

Kuusamon Juusto työllistää suoraan 80 henkilöä ja lisäksi alihankkijoiden palveluksessa on toistakymmentä työntekijää. Pohjois-Suomessa tuotettu maito tulee 80 tilalta eri puolilta Koillismaata ja Pohjois-Pohjanmaata.

Uusi pakkauslinja avaa monia uusia mahdollisuuksia, joiden myötä jatkossa voidaan täyttää yhä paremmin kaupan ja kuluttajien toiveet.

Yhteyshenkilöt

Jarmo Oksman, toimitusjohtaja
Kuusamon Juusto
044 751 3552
jarmo.oksman (a) kuusamonjuusto.fi

Tietoja julkaisijasta

Kuusamon Juusto Oy _ avidly
Kitkantie 110
93600 KUUSAMO

Toimisto avoinna ma-to klo 9-15, p. 044 751 3600https://www.kuusamonjuusto.fi
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye