Nordic Healthcare Group OyNordic Healthcare Group Oy

Uusi pohjoismainen partnership palvelemaan terveydenhuoltoa, lääketeollisuutta ja terveysteknologiaa

Jaa
Nordic Healthcare Group (NHG) ja Lumell Associates AB ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta, joka luo laajan tarjoaman strategista neuvonantoa terveydenhuollolle, lääketeollisuudelle ja terveysteknologiayhtiöille Pohjoismaissa. Yhdessä yritykset muodostavat yli 180 kokeneen asiantuntijan verkoston, jolla on vahva paikallinen osaaminen ja toimialaymmärrys Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.

“Meillä on nyt mahdollisuus tarjota kattavasti Pohjoismaiden laajuisesti palveluita asiakkaillemme. Olemme havainneet pohjoismaisten yritysten, Pohjoismaisia hankkeita arvioivien sijoittajien ja muiden asiakkaidemme tarpeet saada vertailutietoa Pohjoismaisella tasolla,” kuvailee Margareta Eriksson, toimitusjohtaja, Lumell Associates.

“Olemme luoneet yhteisen mallin tuottaa projekteja, mikä näyttäytyy asiakkaille yhtenä yhtenäisenä Pohjoismaisena tarjontana. Meille NHG:llä tämä on yksi virstanpylväs kasvustrategiassamme. Rakennamme hyvin alkanutta yhteistyötämme pohjautuen aiempiin menestyksekkäisiin yhteisiin projekteihin Lumellin kanssa, esimerkiksi commercial due diligences -selvitykset kansainväliseille sijoittajille ja market entry -strategiat terveysteknologiayrityksille,” kertoo Vesa Kämäräinen, toimitusjohtaja, NHG. 

Yhteyshenkilöt

Vesa Kämäräinen, Group CEO, NHG, +358 50 545 9025, vesa.kamarainen@nhg.fi


Claus Rehfeld, CEO, Nordic Healthcare Group ApS, +45 2840 6696, cir@h2i.dk
nhg.fi


Margareta Eriksson, CEO Lumell Associates, +46 723 01 09 12, margareta.eriksson@lumell.se
lumell.se

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Healthcare Group Oy
Nordic Healthcare Group Oy
Vattuniemenranta 2
00210 Helsinki

https://nhg.fi

NHG
Nordic Healthcare Group (NHG) on vuonna 2004 perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin erikoistunut suomalainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, yksityisiä palveluntarjoajia, lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on yli 140 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta. Kesäkuussa 2020 NHG osti tanskalaisen Health Innovation Instituten (H2I).

Lumell Associates  
Lumell Associates AB on vuonna 2010 perustettu ruotsalainen yritys. Tarjoamme riippumatonta strategista neuvonantoa ja analyysia auttaaksemme ratkaisemaan avainhaasteita terveydenhuollossa ja muilla hyvinvoinnin aloilla, aina tähdäten visioomme ”parempi elämä useammalle”. Metodologiamme yhdistää syvällistä toimialaymmärrystä, moniammatilliset tiimit sekä liikkeenjohdon konsultoinnin ja akateemisia työkaluja. Meidän 40 asiantuntijaamme palvelevat asiakkaita niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Healthcare Group Oy

Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris20.3.2023 15:00:00 EET | Tiedote

En av Nordens största expertrådgivare inom life science och hälso- och sjukvårdssektorn, Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris. Uppköpet innebär ökad kapacitet för att implementera, stödja och projektleda införandet av ny teknik och nya arbetssätt i vården. I veckan signerades avtalet mellan Nordic Healthcare Group (NHG) och Precuris, båda expertrådgivningsföretag, med vården och life science-sektorn som primära kunder.

NHG kasvaa Pohjoismaissa – ostaa ruotsalaisen Precuriksen20.3.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Nordic Healthcare Group ostaa ruotsalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayrityksen Precuris AB:n, joka täydentää osaamisellaan NHG:n tarjontaa Ruotsissa ja Pohjoismaissa uusien teknologioiden ja toimintatapojen implementoinnissa sekä projektinjohtamisessa. Nordic Healthcare Group (NHG) ja Precuris ovat molemmat asiantuntijayrityksiä, jotka ovat keskittyneet sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Yrityskauppa allekirjoitettiin viime viikolla.

NHG is growing in the Nordics – acquires Precuris in Sweden20.3.2023 15:00:00 EET | Press release

Nordic Healthcare Group acquires Sweden-based company Precuris. Their expertise in implementing, supporting and project management of new technologies and ways of working in healthcare will complement NHG’s offering in Sweden and the Nordics. Nordic Healthcare Group (NHG) and Precuris are both advisory companies focusing on clients in healthcare and life sciences. The acquisition was signed last week.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye