Nordic Healthcare Group Oy

Terve! NHG:n odotettu podcast vaikuttavuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa starttaa

Jaa
Oletko aina halunnut tietää, mitä vaikuttavuudella tarkoitetaan ja miten sitä voisi hyödyntää sosiaali- ja terveydenhuollossa? Tule kanssamme matkalle vaikuttavuuden maailmaan ja laita Nordic Healthcare Groupin (NHG) Terve! -podcast kuunteluun. Podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella host Mika Kaartisen vieraina ovat vaikuttavuuden huippuasiantuntijat Suomessa: Kari Hakari, Paulus Torkki, Antti Malmivaara, Kaisla Lahdensuo, Seppo Ranta ja Pirjo Mustonen. Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa keskiviikkona 28.4. ja siitä eteenpäin uusi jakso on saatavilla viikoittain keskiviikkona.
Terve! Podcast
Terve! Podcast

Mistä Terve! -podcastissa on kyse?

Mitä jos suoritteiden mittaamisen sijaan mittaisimmekin niiden hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia asiakkaille? Eikö se kuulostakin terveeltä tavalta kehittää sosiaali- ja terveydenhuoltoa?

Tästä herää kuitenkin peruskysymys: miksi vaikuttavuutta ei vielä hyödynnetä laajamittaisesti? Onko vaikuttavuutta oikeasti mahdollista tutkia, mitata ja sen kautta ohjata toimintaa? Vai onko kyseessä utopia?

Nyt meillä on mahdollisuus tehdä asialle jotain. Lähdetään yhdessä selvittämään, mitä vaikuttavuus oikeasti tarkoittaa. Mitä se mahdollistaa, miten sitä voidaan mitata ja mitä se meiltä edellyttää?

Terve! on NHG:n podcast vaikuttavuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Tulevissa jaksoissa tapaamme ihmisiä, jotka oikeasti tietävät, mitä vaikuttavuus on. Lähde kanssamme selvittämään, miten vaikuttavuuden maailmaan kannattaa syventyä ja miten ottaa ne ensimmäiset konkreettiset askeleet.

Host Mika Kaartinen on työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon ICT- ja digiratkaisujen parissa reilut 15 vuotta. Nordic Healthcare Groupille hän siirtyi viime elokuussa, koska hän halusi keskittyä sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja vaikuttavuuteen.

Terve ja tervetuloa mukaan!

 

Tulevat jaksot:

Intro: Mikä on Terve! podcast? Host Mika Kaartinen esittäytyy

28.4. Mikä on vaikuttavuuden kansallinen merkitys? Entä mitä se tarkoittaa järjestäjän näkökulmasta? Vieraana Kari Hakari, STM.

5.5. Miten vaikuttavuutta on edistetty kansainvälisesti? Entä Suomessa? Vieraana Paulus Torkki, HY ja NHG.

12.5. Mitä vaikuttavuus merkitsee julkisen ja yksityisen sektorin välisessä yhteistyössä? Vieraana Kaisla Lahdensuo, Mehiläinen

19.5. Miten vaikuttavuus tukee johtamista? Vieraana Seppo Ranta, KHSHP

26.5. Miten vaikuttavuutta voidaan mitata? Entä miten ammattilaiset ja potilaat saadaan sitoutettua mukaan? Vieraana Pirjo Mustonen, VSSHP

2.6. Mitä vaikuttavuus on tutkimustiedon valossa? Entä mitä se voi tulevaisuudessa mahdollistaa? Vieraana Antti Malmivaara, THL

 

Missä voi kuunnella podcastia?

Terve! -podcastia voi kuunnella seuraavilla alustoilla: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Castbox, Overcast, Pocket Casts ja RadioPublic.

Lisätietoja podcatsista saat seuraamalla NHG:ta LinkedInissä ja Twitterissä. Kerro ajatuksiasi ja kommentoi tunnisteella #nhgterve

Haluatko antaa meille palautetta, esittää toiveita tai jakaa ajatuksiasi aiheesta? Kirjoita meille: tervepodcast@nhg.fi

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Terve! podcastin esittely

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Terve! Podcast
Terve! Podcast
Lataa
Host Mika Kaartinen
Host Mika Kaartinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Healthcare Group Oy
Nordic Healthcare Group Oy
Vattuniemenranta 2
00210 Helsinki

https://nhg.fi

Nordic Healthcare Group (NHG) on vuonna 2004 perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin erikoistunut pohjoismainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, yksityisiä palveluntarjoajia, lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on yli 140 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Healthcare Group Oy

Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris20.3.2023 15:00:00 EET | Tiedote

En av Nordens största expertrådgivare inom life science och hälso- och sjukvårdssektorn, Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris. Uppköpet innebär ökad kapacitet för att implementera, stödja och projektleda införandet av ny teknik och nya arbetssätt i vården. I veckan signerades avtalet mellan Nordic Healthcare Group (NHG) och Precuris, båda expertrådgivningsföretag, med vården och life science-sektorn som primära kunder.

NHG kasvaa Pohjoismaissa – ostaa ruotsalaisen Precuriksen20.3.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Nordic Healthcare Group ostaa ruotsalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayrityksen Precuris AB:n, joka täydentää osaamisellaan NHG:n tarjontaa Ruotsissa ja Pohjoismaissa uusien teknologioiden ja toimintatapojen implementoinnissa sekä projektinjohtamisessa. Nordic Healthcare Group (NHG) ja Precuris ovat molemmat asiantuntijayrityksiä, jotka ovat keskittyneet sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Yrityskauppa allekirjoitettiin viime viikolla.

NHG is growing in the Nordics – acquires Precuris in Sweden20.3.2023 15:00:00 EET | Press release

Nordic Healthcare Group acquires Sweden-based company Precuris. Their expertise in implementing, supporting and project management of new technologies and ways of working in healthcare will complement NHG’s offering in Sweden and the Nordics. Nordic Healthcare Group (NHG) and Precuris are both advisory companies focusing on clients in healthcare and life sciences. The acquisition was signed last week.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye