Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköltä 12 miljoonaa euroa osinkona

Jaa
Vaasan Sähkö Oy:n yhtiökokous päätti tiistaina 27.4., että yhtiö jakaa osinkona 12 001 500,00 euroa.
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen

Haastavasta energiavuodesta 2020 huolimatta Vaasan Sähkö -konsernin vakavaraisuus mahdollistaa asetettujen tavoitteiden mukaisen osingonjaon.

Lue lisää vuodesta 2020 yhtiön vuosikertomuksesta.

Kohonneet hankintakustannukset vaikuttavat sähkön hintaan

Vaasan Sähkö lähestyy lähipäivinä niitä asiakkaitaan, joilla on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Kesäkuun alusta sähkön kilowattituntihinta nousee 0,5 senttiä.

- Muutos näkyy sähkölaskulla eri tavoin riippuen asumismuodosta. Kerrostaloasukkaalle se merkitsee keskimäärin alle yhden euron korotusta kuukaudessa. Jos taas asuu sähkölämmitteisessä omakotitalossa, on erotus kuukausitasolla noin 7,50 euroa, yhtiöstä kerrotaan.

Hinnankorotuksen syynä on pitkään noususuunnassa olleet hankintakustannukset.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2023 oli noin 200 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkko pyytää kommentteja sähköverkon kehittämissuunnitelmaan17.5.2024 07:02:00 EEST | Tiedote

Vaasan Sähköverkko on laatinut verkon kehittämissuunnitelman, jossa esitetään, miten alueen sähköverkkoa aiotaan kehittää tulevina vuosina. Suunnitelma perustuu arvioihin erilaisista yhteiskunnallisista muutostekijöistä, kuten vihreän siirtymän edistymisestä sekä alueen väestön, palveluiden ja teollisuuden kehittymisestä. Merkittäviä tekijöitä ovat myös lämmityksen ja liikenteen sähköistyminen sekä sähkön pientuotanto. Suunnitelmaa voi kommentoida toukokuun loppuun saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye