Vaasan Sähkö Oy

Vaasassa pääsee festaritunnelmaan minuutissa

Jaa
Vaasassa pääsee tulevana viikonloppuna festaritunnelmaan minuutissa. Viime vuonna Rakkauskonttina eri paikkakunnilla tunnetuksi tullut kontti kätkee tänä kesänä sisälleen yksityisen tanssilattian. Tämän vuoden Discokonttiin pääsee yksi kaveriporukka kerrallaan Vaasa Festival -tapahtumassa.
Rakkauskontin ulkoasun on suunnitellut Teemu Keisteri. Vaasan Sähkö Oy
Rakkauskontin ulkoasun on suunnitellut Teemu Keisteri. Vaasan Sähkö Oy

Viikonloppu kutsuu festarikävijöitä revittelemään kunnolla! Vaasan Sähkön tarjoamassa 1-minute Dance Partyssä voi kirjaimellisesti tanssia niin kuin kukaan ei katsoisi. Kontti kätkee sisälleen yksityisen tanssilattian, jolle pääsee yksi ystäväporukka kerrallaan.

- Halusimme tarjota festarikävijöille hiukan erilaisen kokemuksen, kertoo markkinointikoordinaattori Mari Laurila Vaasan Sähköltä.

- Vaasa Festivalissa pääsee turvallisesti oman kaveriporukan tai perheen kesken tanssimaan minuutiksi kerrallaan.

Miksi minuutti?

- Minuutissa pääsee helposti tunnelmaan! Minuutin mittainen kunnon revittely piristää myös kummasti, ja taas jaksaa mennä. Jos oikein innostuu, voi konttiin tulla uudelleen ja uudelleen.

Rakkauskontin ulkoasun on suunnitellut taiteilija Teemu Keisteri. Rakkauskontin muunsi discokontiksi tapahtumamarkkinointitoimisto Revoltti Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mari Böling
markkinointikoordinaattori
puh. 06 324 5180
etunimi.sukunimi@vaasansahko.fi

Kuvat

Rakkauskontin ulkoasun on suunnitellut Teemu Keisteri. Vaasan Sähkö Oy
Rakkauskontin ulkoasun on suunnitellut Teemu Keisteri. Vaasan Sähkö Oy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2023 oli noin 200 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkko pyytää kommentteja sähköverkon kehittämissuunnitelmaan17.5.2024 07:02:00 EEST | Tiedote

Vaasan Sähköverkko on laatinut verkon kehittämissuunnitelman, jossa esitetään, miten alueen sähköverkkoa aiotaan kehittää tulevina vuosina. Suunnitelma perustuu arvioihin erilaisista yhteiskunnallisista muutostekijöistä, kuten vihreän siirtymän edistymisestä sekä alueen väestön, palveluiden ja teollisuuden kehittymisestä. Merkittäviä tekijöitä ovat myös lämmityksen ja liikenteen sähköistyminen sekä sähkön pientuotanto. Suunnitelmaa voi kommentoida toukokuun loppuun saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye