PM-International AG

PM-International lahjoittaa yli 1,5 miljoonaa euroa lasten hyväksi

Jaa
Schengen/Friedrichsdorf, 20. joulukuuta 2021. PM-International AG lahjoittaa 1,51 miljoonaa euroa avustus-, kehitysyhteistyö- ja valistusjärjestö World Visionille. Yhtiö on tukenut lapsia ympäri maailmaa lähes 20 vuoden ajan ja on World Visionin suurin yrityskummi. Tuorein lahjoitus auttaa PM-Internationalin 4000:ta kummilasta eri puolilla maailmaa tulevien vuosien aikana.
Vicki Sorg, Charity Ambassador of PM-International and Christoph Hilligen, CEO of World Vision Germany e.V.
Vicki Sorg, Charity Ambassador of PM-International and Christoph Hilligen, CEO of World Vision Germany e.V.

Saksan World Visionin puheenjohtaja Christoph Hilligen on ylpeä tästä vahvasta ja pitkäkestoisesta kumppanuudesta: ”Olemme kiitollisia siitä, että PM-International on tukenut meitä ponnekkaasti niin monen vuoden ajan. Tämänvuotisen ennätyslahjoituksen avulla pystymme kohentamaan 4000 kummilapsen elämäntilannetta että tukemaan heidän perheitään ja paikallisyhteisöjään ja vaikuttamaan siten kymmenien tuhansien ihmisten elämään.”

PM-Internationalin hyväntekeväisyyslähettiläs Vicki Sorg toi esiin arvostuksensa World Visionin työtä kohtaan lahjoitustilaisuudessa järjestön Saksan-päämajassa Friedrichsdorfissa: ”World Vision auttaa suurella palolla ja tarmolla ihmisiä kaikkialla maailmassa käyttämällä lahjoitusvaroja kestävällä tavalla. Etenkin kuluneen vuoden suurten haasteiden valossa heidän työnsä on ollut kerrassaan vaikuttavaa. World Visionin väki seisoo tiiviisti lasten rinnalla ja me olemme ylpeitä siitä, että saamme tukea heidän työtään!”

Tukea 110 000 ihmiselle Kambodžassa ja Bangladeshissa

PM-International on ainoa World Visionin yrityskummi, joka tukee kokonaisia aluekehitysohjelmia. Ne toteutetaan yhdessä paikallisten ihmisten kanssa ja kestävät suunnilleen 15 vuotta. PM-International toimii jo nyt aktiivisesti hankkeissa Intiassa, Perussa ja Zimbabwessa, ja vuonna 2022 yhtiö alkaa sponsoroida kahta muutakin aluekehitysohjelmaa, jotka sijoittuvat Kambodžaan ja Bangladeshiin. PM-International tukee näitä kehityshankkeita yli tuhannen kummilapsen kautta. Paikan päällä tehtävässä kehitystyössä keskitytään puhtaan juomaveden saantiin, sanitaatioon ja hygieniaan ja myöskin ravitsemusvalistukseen, ja ohjelmista pääsee hyötymään arviolta 110 000 paikallista ihmistä.

Tavoitteena 10 000 kummilasta

Kahden viime vuoden aikana PM-International on lahjoittanut hyväntekeväisyyteen kaikkiaan yli 4,6 miljoonaa euroa. PM-International lahjoittaa jokaisesta myydystä FitLine-tuotteesta ”tunnin elämää” lapsille, ja yhtiön kasvaessa kasvaa myös sen kummilasten lukumäärä. Perheyhtiö onkin asettanut tavoitteekseen kummilasten määrän kasvattamisen 10 000:een. ”Haluamme jakaa omaa menestystämme vastuullisesti ja tavoitella suuria asioita. Voimme antaa joka vuosi tuhansille lapsille eväitä ryhtyä muuttamaan omaa yhteisöään aktiivisesti, ja tästä mahdollisuudesta meidän on kiittäminen kaikkia jälleenmyyjiämme ja asiakkaitamme eri puolilla maailmaa. Olen sanomattoman kiitollinen siitä, mitä pystymme heidän ansiostaan saamaan aikaan”, sanoo Vicki Sorg.

Yhteyshenkilöt

Press contact


PM-International AG - Lea Herz
lea.herz@pm-international.com
+352 33 96 67 944


PM-International AG
15 Waistrooss,
L-5445 Schengen
Luxembourg

Kuvat

Vicki Sorg, Charity Ambassador of PM-International and Christoph Hilligen, CEO of World Vision Germany e.V.
Vicki Sorg, Charity Ambassador of PM-International and Christoph Hilligen, CEO of World Vision Germany e.V.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

PM-International AGPM-International AG pähkinänkuoressa: PM-International AG on Euroopan suurin terveys-, hyvinvointi- ja kauneustuotteiden suoramyyntiyhtiö. Sen pääkonttori sijaitsee Luxemburgin Schengenissä.

Vuonna 1993 perustettu PM-International AG kehittää ja markkinoi korkealaatuisia premium-luokan ravintolisiä ja kosmetiikkatuotteita oman FitLine®-brändinsä alla. Moni tuote sisältää patentoitua teknologiaa. Ravinteidensiirtokonsepti NTC® edustaa yhtiön ydinosaamista: se toimittaa ravinteet juuri sinne, missä niitä tarvitaan, ja juuri silloin, kun niitä tarvitaan – solutasolle, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Huippulaadun ylläpitämiseksi tuotteet testautetaan säännöllisesti ja riippumattomasti saksalaisessa TÜV SÜD ELAB -laboratoriossa, ja loppukäyttäjät voivat tutustua tuotteiden analyysitietoihin suoraan TÜV SÜD ELAB -verkkosivulla skannaamalla tuotepakkauksen QR-koodin. Yksikään kilpailijamme ei tarjoa tuotteidensa suhteen yhtä suurta läpinäkyvyyttä.

FitLine®-tuotteita on myyty maailmanlaajuisesti yli 700 miljoonaa kappaletta. Pitkälti toista tuhatta huippu-urheilijaa yli 60 urheilulajista ja yli 30 maasta luottaa FitLine-ravintolisiin, ja FitLine on monien lajiliittojen ja maajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani. Ainutlaatuisessa urheilumarkkinointikonseptissamme ovat mukana esimerkiksi Suomen Urheiluliitto, Saksan, Itävallan, Puolan ja Kanadan hiihtoliitot (DSV, ÖSV, PZN, ACA), Saksan jääkiekkoliitto (DEB), Saksan pyöräilyliitto (BDR), Saksan yleisurheiluliitto (DLV), Sveitsin kelkkailuliitto, Sveitsin käsipalloliitto (SHV) ja monia muita.


Lisätietoja saat osoitteesta www.pm-international.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye