Vasa Elektriska Ab

Ivriga stickare stickade 350 par sockor till välgörenhetskampanj

Dela
Det enorma socklasset överraskade! Stickfebern är något som många drabbats av under senaste tiden. Trenden att sticka syns också i välgörenhetskampanjen som Vasa Elektriska nyligen ordnade.

- Vi ville göra en god gärning tillsammans med våra kunder och startade därför ett sticktalko där alla villiga fick skicka sockor som de själva stickat för att doneras vidare, berättar Vasa Elektriskas marknadsföringskoordinator Mari Böling.

Som välgörenhetsobjekt valde Vasa Elektriska vårdarna på Vasa centralsjukhus. Kampanjen resulterade i en otrolig mängd donerade sockor, sammanlagt ungefär 350 par.

- Vi är alldeles förbluffade över hur många personer som deltog i sticktalkot! Det är en stor ära att få donera sockorna till Vasa centralsjukhus vårdare, som jobbat speciellt hårt under coronatiden.

Strumpor, den ena finare än den andra, skickades till Vasa Elektriska i alla färger, mönster och modeller ifrån flera orter i Finland.

- Vi fick sockförsändelser från Vasanejden men också längre bort ifrån, som till exempel från Esbo, Kangasala, Salo, Kajana, Kristinestad och Riihimäki.

Vasa centralsjukhus tog emot det färgglada socklasset med stor tacksamhet.

- Sockorna ges till den personal som behövt vara extra flexibel under coronatiden och som inte tidigare uppmärksammats, berättar överskötare Saija Seppelin från Vasa centralsjukhus.

- Vi vill ännu tacka alla flitiga och varmhjärtade stickare och önska er en riktigt god jul!, tillägger Mari Böling.

Vasa Elektriska utmanade också alla energibolag i Finland att arrangera sin egen kampanj på sitt område.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Vasa Elektriska Ab
Vasa Elektriska Ab
Kyrkoesplanaden 0
65100 Vasa

06 324 5750http://www.vasaelektriska.fi

Vasa Elektriska är en stark energikoncern inom elhandel, elöverföring och fjärrvärme. Till koncernen hör dotterbolaget Vasa Elnät Ab. Koncernen sysselsätter ungefär 150 personer och omsättningen år 2023 utgjorde ca 200 milj. euro.

Följ Vasa Elektriska Ab

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vasa Elektriska Ab

Vasa Elnät ber om kommentarer till utvecklingsplanen för elnätet17.5.2024 07:01:00 EEST | Tiedote

Vasa Elnät har utarbetat en utvecklingsplan för elnätet, där det presenteras hur elnätet i regionen ska utvecklas under de kommande åren. Planen baserar sig på bedömningar av olika samhälleliga förändringsfaktorer, såsom hur den gröna omställningen framskrider och utvecklingen av regionens befolkning, tjänster och industri. Betydande faktorer är också elektrifieringen av uppvärmning och trafik samt småskalig elproduktion. Planen kan kommenteras fram till slutet av maj.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye