Restel OyRestel OyRestel Oy

Restel osti Hangon Makaronitehtaan ja Classic Pizza Ravintolat

Jaa
Kotimainen ja Suomen johtava ravintola-alan yhtiö Restel on ostanut Hangon Makaronitehtaan ja Classic Pizza Ravintolat.
Hangon Makaronitehdas
Hangon Makaronitehdas

Ravintolaketjuihin kuuluu yhteensä 23 ravintolaa, joista viittä operoi oma yrittäjä. Hangon Makaronitehtaan ja Classic Pizza Ravintoloiden liikevaihto oli vuonna 2019 ennen koronapandemiaa yhteensä noin 15 miljoonaa euroa.

Restelin pitkäaikainen strateginen tavoite on ollut kasvattaa toimintaansa myös yritysostoin. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla mahdollisuus laadukkaaseen syömiseen sekä tuomalla elämyksiä ja ajanvietettä asiakkaidemme elämään. Hangon Makaronitehdas ja Classic Pizza Ravintolat täydentävät hienosti Restelin ravintolaportfoliota, jossa painotetaan vahvoja brändejä ja ketjumaista toimintaa”, kertoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Yhteensä ravintolat työllistävät 150 työntekijää 12 paikkakunnalla. Kaikkien ravintoloiden toiminta jatkuu nykyisellään ja työntekijät siirtyvät Restelille vanhoina työntekijöinä. ”Olemme iloisia saadessamme joukkoomme uusia ravintola-alan ammattilaisia,” jatkaa Backman.

Meitä ilahduttaa, että elämäntyömme sai Restelistä nimenomaan kotimaisen ja vastuullisen omistajan, jolla on vahvat taloudelliset resurssit yhtiön tulevaisuuden kehittämiseen. Hangon Makaronitehtaan ja Classic Pizza Ravintoloiden tarina jatkuu osaavissa käsissä. Työntekijämme saavat Restelistä vahvan kotimaisen työnantajan”, toteaa ravintolaketjujen perustaja Juha Toivanen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikael Backman
Toimitusjohtaja
Restel Oy
Puh. 040 484 1268
Sähköposti: mikael.backman@restel.fi

Kuvat

Hangon Makaronitehdas
Hangon Makaronitehdas
Lataa
Classic Pizza
Classic Pizza
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja joka työllistää noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye