Wirmax Oy

Suomeen uusi kestävän kehityksen kiinteistöteknologiakonserni

Jaa
Rajusti kasvava Wirmax on toteuttanut jo toisen yrityskauppansa vajaan vuoden kuluessa. Yritys kasvaa strategiansa mukaisesti sekä orgaanisesti että kohdennettujen yritysostojen kautta talotekniikan alalla.

Ostettu yritys on Oululainen IOT-talo Gane Oy, joka on erikoistunut kiinteistöautomaatioon, sekä palo- ja turvatekniikkaan. Yritys täydentää Wirmax Oy:n kokonaisvaltaista tarjontaa kiinteistöille.

Wirmax toimii nyt pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä ja Oulussa. Kuluvana vuonna Wirmax laajenee myös muutamiin suurempiin kaupunkeihin Suomessa. Yrityksen strategiana on kasvattaa merkittävä asema kiinteistöjen teknisen huollon alueella Suomessa ja kansainvälisesti.

Wirmax työllistää nyt noin sata henkilöä ja tavoitteena on palkata lähivuosina useita satoja uusia työntekijöitä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Jarkko Niemikorpi
Toimitusjohtaja
Wirmax Oy
+358405446035
jarkko.niemikorpi@wirmax.fi


Antti Väyrynen
Toimitusjohtaja
Gane Oy
+358444890002
antti.vayrynen@gane.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wirmax Oy
Wirmax Oy
Areenankuja 1G
04300 Tuusula

https://wirmax.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wirmax Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye