DANX A/SDANX A/S

DANX toivottaa tervetulleeksi Axcelin johtavana sijoittajana ja jatkaa kasvutarinaansa Carouselin kanssa

Jaa
DANX ylpeänä ilmoittaa, että Axcel siirtyy jatkamaan yhtiön johtavana sijoituskumppanina. Axcel on pohjoismaalainen pääomasijoitusyhtiö, joka on sitoutunut tukemaan DANXin kasvutarinan seuraavia askelia. Axcel on samanaikaisesti sijoittanut Carouseliin, joka on Iso-Britanniassa sijaitseva kriittisen palvelulogistiikan johtava yritys. Ajatuksena on tuoda yhteen näiden kahden yritysten ainutlaatuiset vahvuudet ja luoda vahvassa asemassa oleva yleiseurooppalainen logistiikkatarjoaja, jolla on jatkuvat kasvutavoitteet.

DANX:lla ja Carouselilla on samanlainen historia, jossa ne tarjoavat kriittisiä ovelta-ovelle toimitusketjuratkaisuja aikakriittisten varaosien käsittelyyn kaikkialla Euroopassa, minkä vuoksi nämä kaksi yritystä sopivat hyvin yhteen. Kuten DANX:n toimitusjohtaja Klaus Rud Sejling toteaa, tämä avaa monia uusia mahdollisuuksia kahdelle yritykselle investoida edelleen teknologiaan ja kehittyä eri aloilla:

 ”Olen erittäin ylpeä menneestä kasvustamme, joka perustuu kykyymme tarjota ylivertaisia kriittisiä palveluita Pohjoismaiden ja Baltian tiheän palveluverkostomme kautta. Yhdessä Carouselin kanssa meillä on hyvät mahdollisuudet kasvattaa markkinoitamme eurooppalaisessa mittakaavassa. Sen avulla voimme nopeuttaa investointeja teknologiaan, sekä voimme yhdessä vahvistaa palvelutarjontaamme uusille markkinoille ja laajemmalla maantieteellisellä ulottuvuudella.”

Jonathan Simpson-Dent, Carouselin toimitusjohtaja, toteaa: "Odotan innolla Carouselin ja DANXin yhdistämistä, molemmat markkinajohtajia omilla alueillaan ja segmenteillään. Yhdessä Axcelin kanssa yhdistämme kaksi hyväksi todettua tiimiä luodaksemme yleiseurooppalaisen kriittisen palvelulogistiikkaverkoston, joka pystyy hyötymään positiivisesta asiakaspalvelusta ja sitoutumisesta vahvaan kasvupotentiaaliin tulevaisuudessa.

DANXin perustaja, Søren Gønge (joka toimii tällä hetkellä DANXin hallituksen puheenjohtajana), jatkaa hallituksessa sekä myös merkittävänä osakkaana, kun taas Klaus Rud Sejling siirtyy yhdistettyjen yritysten toimitusjohtajaksi. Jonathan Simpson-Dent nimetään hallituksen puheenjohtajaksi.

Yrityskaupan odotetaan valmistuvan vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

DANX:
Klaus Rud Sejling, CEO
Tel.: +45 3144 9786
E-mail: krs@danx.com


Axcel:
Lars Cordt, Partner
Tel.: +45 40 99 39 03
E-mail: lc@axcel.dk


Carousel:
Jonathan Simpson-Dent, CEO
Tel.: +44 7990 793 434
E-mail: jonathan.simpson-dent@carousel.eu

Kuvat

Lataa
Lataa
DANX:n toimitusjohtaja Klaus Rud Sejling
DANX:n toimitusjohtaja Klaus Rud Sejling
Lataa
Carouselin toimitusjohtaja Jonathan Simpson-Dent
Carouselin toimitusjohtaja Jonathan Simpson-Dent
Lataa

Tietoja julkaisijasta

DANX A/S
HQ, Vejleåvej 9
DK-2635 Ishøj

http://www.danx.com

Tietoa DANXista
DANX on Pohjoismaiden ja Baltian johtava varaosien in-night jakelija, jolla on monipuolisen maantiekaluston ja lentokuljetusten jakeluverkosto kaikissa seitsemässä maassa. Vuonna 1992 perustettu DANX on kumppani kaikissa varaosien jakeluissa, ja vahvan varasto- ja keräys/noutopiste verkostonsa ansiosta DANX takaa yö toimitukset alle 12 tunnissa ja toimituksen ennen klo 7.00 seuraavana aamuna. Asiakkaiden prosesseihin integroidun IT-alustan ansiosta DANX auttaa asiakkaitaan optimoimaan toimitusketjunsa minimoimalla toimitus- ja tuotantoaikaa. Yhtiön liikevaihto oli n. 900 miljoonaa Tanskan kruunua vuonna 2021.

Tietoa Carouselista
Carousel on johtava yleiseurooppalainen ovelta-ovelle toimitusketjuratkaisujen erikoislogistiikkayhtiö, joka käsittelee alkuperäislaitevalmistajien varaosia jakelukeskuksista suoraan kenttäpalveluinsinööreille, jälleenmyyjille ja loppukäyttäjille. Carousel perustettiin vuonna 1986. Yritys hyödyntää joustavia verkostoja, jotka ovat räätälöityjä vastaamaan loppuasiakkaan vaatimuksia ja se on yhdistetty asiakkaan teknologiseen alustaan, jolloin se pystyy tarjoamaan saumatonta ja läpinäkyvää missiokriittisten jälkimarkkinoiden logistiikkapalvelua. Yrityksen liikevaihto oli noin 500 miljoonaa DKK vuonna 2021.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye