Musiikkitalo

Estradi on teidän -liput tulevat myyntiin ma 24.1.

Jaa
Ota Musiikkitalon estradi haltuun! Viime keväänä hurmannut tapahtuma järjestetään uudelleen tänä vuonna talvilomaviikolla 21.–26.2., jolloin kuka vain voi olla 45 minuutin ajan tähtisolisti ja kokea Musiikkitalon akustiikan esiintyjän näkökulmasta.

Keväällä 2021 estradilla kuultiin kavalkadi huikeita esityksiä sisältäen muun muassa  ilmakitaransoittoa, räppiä, klassisen musiikin hittejä ja nähtiinpä lavalla myös kosinta.

“Viime vuonna salissa koettiin todella kauniita, korkeatasoisia, riemastuttavia ja humoristisiakin esityksiä sekä suuria tunteita. Päivät olivat mieliinpainuvia niin kaikille esiintyjille kuin Musiikkitalon henkilökunnallekin. ‘Estradi on teidän’ oli myös erittäin suosittu tempaus, jonka liput myytiin loppuun nopeasti. Siksi haluamme nyt tarjota saman upean tilaisuuden uudelleen”, kertoo Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso. 

Tänä vuonna Konserttisalissa voi esiintyä hieman edellisvuotta isommalla kokoonpanolla tai ottaa mukaan aiempaa isomman yleisön, sillä yhdellä lipulla saliin pääsee 1–6 henkilöä 45 minuutiksi. Estradi on teidän -lippu maksaa 220 € (+ tilaus- ja toimitusmaksut), ja ne tulevat myyntiin maanantaina 24.1. klo 9 Ticketmasterissa. Aikoja on tarjolla tasatunnein maanantaista lauantaihin klo 10–20.

Konserttisali on tapahtumapäivinä valaistu, ja lavalla on Musiikkitalon Steinway-flyygeli. Halutessaan mukanaan voi tuoda myös oman soittimensa. Varaukseen voi suhtautua poikkeuksellisen hienona treenikämppänä, mutta mikään ei estä yksityiskonsertin pitämistä esimerkiksi mielitietylleen.

Tärkeimmät turvatoimet ja ohjeet:

  • Yhdellä lipulla (alk. 220 €) saliin pääsee 1–6 henkilöä.
  • Kaikissa siirtymissä on käytettävä kasvomaskia. On ehdottoman tärkeää, että Musiikkitaloon tullaan täysin terveenä. 
  • Vuokra-aika on yhteensä 45 minuuttia, johon kuuluvat käsipesut ja kulku talossa.
  • Kaikki pinnat (ovenkahvat, flyygeli ym.) desinfioidaan huolellisesti jokaisen kävijän välissä.
  • Saliin ei saa tuoda ruokaa eikä juomaa.
  • Lavamestarimme ohjeistaa paikan päällä flyygelin turvallisesta käytöstä. Mukana saa tuoda sellaisen oman soittimen, jonka pystyy yksin kantamaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Kuka tahansa voi olla 45 minuutin ajan tähtisolisti ja kokea Musiikkitalon akustiikan esiintyjän näkökulmasta.
Kuka tahansa voi olla 45 minuutin ajan tähtisolisti ja kokea Musiikkitalon akustiikan esiintyjän näkökulmasta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Musiikkitalo
Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
00100 Helsinki

https://www.musiikkitalo.fi/

Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun Musiikkitalossa järjestetään noin 70 -100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja erilainen, tarkoituksenmukainen akustiikka. Musiikkitalon julkisiin tiloihin: lämpiöihin, kahvilaan, ravintolaan ja Sibelius-Akatemian kirjastoon ovat niin kaupunkilaiset kuin turistitkin tervetulleita viettämään aikaa, vaikka lippua konserttiin ei olisikaan ostettuna. Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Musiikkitalo