Friends & Brgrs

Friends & Brgrs jatkaa vahvaa kasvuaan ja kaksinkertaistaa työntekijöidensä määrän tänä vuonna

Jaa
Suomalainen hampurilaisketju Friends & Brgrs jatkaa vahvaa kasvuaan. Tavoitteena on avata 10 uutta ravintolaa ja samalla palkata yli 300 uutta henkilöä tämän vuoden aikana.
Friends & Brgrsilla panostetaan työtyytyväisyyteen. Henkilöstöstä yli 95 % suosittelisi yritystä ystävilleen.
Friends & Brgrsilla panostetaan työtyytyväisyyteen. Henkilöstöstä yli 95 % suosittelisi yritystä ystävilleen.

Suomen nopeimmin kasvava ravintolaketju jatkaa kasvuaan.

- Suomessa on parhaillaan käynnissä iso ulkona syömisen kulttuurin muutos, ja tätä trendiä vauhdittavat nuoret kuluttajat. Hampurilaistemme suuren kysynnän myötä etsimmekin nyt aktiivisesti toimitiloja ympäri maata, toimitusjohtaja Peter Fagerholm sanoo.

Voimakas kasvu luo myös monia uusia työpaikkoja.

- Konseptimme on, että valmistamme itse kaiken ruoan tuoreista, kotimaisista ja puhtaista raaka-aineista. Siksi tarvitsemme myös enemmän henkilökuntaa kuin monet muut ravintolat. Arvioimme työllistävämme yli 300 henkilöä pelkästään tänä vuonna, Peter Fagerholm sanoo. 

- Tiimimme on meille tärkeä. He varmistavat, että tarjoamme hyvän kokemuksen kaikille asiakkaille. Onneksi Suomessa on paljon lahjakkaita nuoria.

Työtyytyväisyys on Friends & Brgrs:illa etusijalla. Yrityksen viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessa yli 95 % vastasi, että he suosittelisivat yritystä ystävilleen.

- Olemme monelle tiimin jäsenelle ensimmäinen työpaikka. Tietysti tunnemme suurta vastuuta ja haluamme tarjota turvallisen työpaikan ja hyvän alun työelämälle, Peter Fagerholm sanoo.

Tietoja Friends & Brgrsista:

  • Perustettiin vuonna 2014. Ravintoloita on jo 18 ympäri Suomea. Henkilöstö koostuu noin 300 osa- ja kokoaikaisesta työntekijästä.
  • Sijoittui Suomen arvostetuimmaksi ravintolaketjuksi Taloustutkimuksen viimeisimmässä valtakunnallisessa tutkimuksessa (Suomi tänään 2021 Pikaruoka- ja kahvilaketjut).
  • Suunnitelmissa on avata tänä vuonna 10 uutta ravintolaa. Vahvistetut avaukset Lahdessa, Vantaalla (Myyrmäki) ja Helsingissä (Lauttasaari ja Itäkeskus).

Lisätietoja:

Peter Fagerholm, toimitusjohtaja
Puh. +358 50 553 3665
peter.fagerholm@friendsandbrgrs.com

Kuvia mediakäyttöön löytyy täältä.

Avainsanat

Kuvat

Friends & Brgrsilla panostetaan työtyytyväisyyteen. Henkilöstöstä yli 95 % suosittelisi yritystä ystävilleen.
Friends & Brgrsilla panostetaan työtyytyväisyyteen. Henkilöstöstä yli 95 % suosittelisi yritystä ystävilleen.
Lataa
Friends & Brgrsin "fresh casual" -ideologia perustuu vastuullisesti tuotettuihin, tuoreisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin ja lisäaineettomiin tuotteisiin.
Friends & Brgrsin "fresh casual" -ideologia perustuu vastuullisesti tuotettuihin, tuoreisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin ja lisäaineettomiin tuotteisiin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Perustimme Friends & Brgrs:n todellisille hampurilaisten ystäville, sillä sellaisia olemme itsekin.

Siksi leivomme sämpylämme itse, jauhamme lihan omassa keittiössämme ja kypsennämme ranskalaisemme triple-cooked-menetelmällä. Emme tyydy oikoteihin, vaan käytämme ainoastaan parhaita tuoreita raaka-aineita ja hankimme ne tuottajilta, joihin voimme luottaa.

On taatusti helpompiakin tapoja tehdä hampurilaisia, mutta epäilemme että ei parempia.

Sebastian, Rasmus, Kaj, Saul, Ole, Peter

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Friends & Brgrs

Suositut smash-burgerit ovat tulleet jäädäkseen – Friends & Brgrs myynyt kuudessa vuodessa yli 3,5 miljoonaa hampurilaista
17.12.2020 10:30:00 EET | Tiedote

Smash-burgerit ovat nousseet hampurilaismaailman polttavimmaksi trendiksi. Niin kotikokit kuin ravintola-asiakkaat hurmanneiden burgereiden suosio Suomessa on kasvanut tasaisesti sen jälkeen, kun Friends & Brgrs toi markkinoille smash-hampurilaisensa vuonna 2014. Friends & Brgrs on perustamisestaan lähtien myynyt yli 3,5 miljoonaa hampurilaista, ja samalla luonut smash-valmistustavan myötä täysin uuden segmentin Suomen hampurilaismarkkinoille.

Ambitiösa tillväxtmål för Friends & Brgrs – sex nya restauranger under slutet av året15.9.2020 08:30:00 EEST | Tiedote

Hamburgerkedjan Friends & Brgrs öppnar detta år sex nya restauranger. Kedjan, som är känd för sina kvalitetsburgare, öppnade sin 11. restaurang i centrum av Jyväskylä i augusti. Under slutet av året öppnas nya restauranger i Helsingfors, Esbo, Villmanstrand, Kuopio och Rovaniemi. Företaget strävar till att bli det ledande hamburgarbrandet i Finland och kommer inom tre år att sysselsätta 1 000 unga duktiga medarbetare.

Friends & Brgrsilla kunnianhimoiset kasvutavoitteet – kuusi uutta ravintola-avausta loppuvuoden aikana15.9.2020 08:30:00 EEST | Tiedote

Hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa tänä vuonna kuusi uutta ravintolaa. Laatuburgereistaan tunnettu suosikkiketju avasi elokuussa 11. ravintolansa Jyväskylän ytimeen. Loppuvuoden aikana uusia ravintoloita avataan Helsinkiin, Espooseen, Lappeenrantaan, Kuopioon ja Rovaniemelle. Yhtiö aikoo nousta Suomen johtavaksi hampurilaisbrändiksi ja työllistää kolmen vuoden aikana tuhat nuorta osaajaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye