Reaktorin hallitukseen kaksi uutta jäsentä – ”Lopputulos ylitti kaikkien odotukset”

Jaa
Teknologiayhtiö Reaktor on nimittänyt hallitukseensa Lara Saulon ja Tanja Dowen. Kaksikon kansainvälinen johtajakokemus tukee yritystä voimakkaan kasvun ja toimialaerikoistumisen vauhdittamisessa.
Lara Saulo (vas.) ja Tanja Dowe liittyivät Reaktorin hallitukseen vuodenvaihteessa.
Lara Saulo (vas.) ja Tanja Dowe liittyivät Reaktorin hallitukseen vuodenvaihteessa.

Reaktor vahvistaa hallitustaan kansainvälisen kasvun ja johtamisen ammattilaisilla: kokoonpanoon liittyivät vuodenvaihteessa Lara Saulo ja Tanja Dowe. Yhtiö etsi hallitukseensa vankkaa asiantuntemusta alueilta, jotka täydentävät nykykokoonpanon osaamista ja tukevat Reaktorin uuden strategian mukaisia tavoitteita. 

Lara Saulolla on vahva kokemus konsultointiliiketoiminnan kansainvälisestä johtamisesta. Hän on aiemmin johtanut Boston Consulting Groupin toimintoja ja henkilöstöhallintoa Pohjoismaissa ja työskentelee tällä hetkellä Fazerilla leipomoliiketoiminnan johtajana. 

”​​Reaktor on alansa uranuurtaja. Yhtiön erityinen brändi ja kulttuuri ovat tulleet esiin jo ensi kohtaamisissa: ihmiset, yhteistyö ja työntekijäkokemukseen panostaminen ovat aidosti ytimessä”, Saulo sanoo.

”Reaktorin jo nykyiselläänkin melko mittava koko ja markkinoiden kiihtyvä kilpailu osaajista edellyttävät oman tekemisen tarkastelua ja uudistamista. Yrityksellä on erinomaiset edellytykset menestyä, mutta se vaatii entistä terävämpää strategiaa ja myös rohkeutta ottaa käyttöön uudenlaista johtamista ja rakenteita”, Saulo sanoo.

Toimialaerikoistumisesta vauhtia kasvuun

Tanja Dowe toimii toimitusjohtajana sveitsiläisen lääkeyhtiö Debiopharmin digitaaliseen terveyteen keskittyvässä sijoitusrahastossa. Sitä ennen hän on työskennellyt yrittäjänä ja toimitusjohtajana kahdessa life sciences -alan konsulttiyhtiössä.

Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa toimiva Reaktor vauhdittaa kansainvälistä kasvuaan erikoistumalla entistä vahvemmin tiettyihin toimialoihin, kuten digitaalisiin terveyspalveluihin. 

”Reaktor on lähtenyt juuri oikeaan aikaan rakentamaan digiratkaisuja terveysalalle. Suomi ja Pohjoismaat ovat edelläkävijöitä, ja onnistumiset näillä markkinoilla luovat mahdollisuuksia kansainvälisen johtoaseman rakentamiseen. Reaktor pystyy sekä tuomaan terveystoimijoille kuluttajalähtöisen tavan toimia että rakentamaan kokonaisvaltaisen arkkitehtuurin digipalveluihin”, Dowe kuvailee.

Reaktorin hallitukseen kuuluu Saulon ja Dowen lisäksi kaksi yrityksen perustajaa: Vesa Lauronen ja Antti Mäkelä. Hallituksen puheenjohtaja on kokenut liikkeenjohdon ja hallitustyön ammattilainen Mika Sutinen.

”Teimme hallituksen täydentämiseksi perusteellisen globaalin haun ja lopputulos ylitti kaikkien meidän odotukset. Uudet hallituksen jäsenet ovat lunastaneet paikkansa ennätysajassa ja olleet jo aktiivisesti sparraamassa keskeisten uudistusten, kuten toimintamallin ja johtamisen kehittämisen sekä asiantuntijaorganisaation rakentamisen, parissa”, Sutinen sanoo.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lara Saulo (vas.) ja Tanja Dowe liittyivät Reaktorin hallitukseen vuodenvaihteessa.
Lara Saulo (vas.) ja Tanja Dowe liittyivät Reaktorin hallitukseen vuodenvaihteessa.
Lataa
Lara Saulo
Lara Saulo
Lataa
Tanja Dowe (kuva: Debiopharm)
Tanja Dowe (kuva: Debiopharm)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Reaktor
Yliopistonkatu 4
00100 Helsinki

http://www.reaktor.com

Reaktor on luova teknologiakumppani organisaatioille ja yhteiskunnille. Reaktorilla työskentelee yli 650 ohjelmoinnin, suunnittelun ja innovaatioiden huippuasiantuntijaa, joiden asiakkaita ovat esimerkiksi Adidas, Varian, Mehiläinen, Supercell ja HBO. Helsingissä vuonna 2000 perustetulla yrityksellä on toimistot New Yorkissa, Amsterdamissa, Lissabonissa, Tukholmassa ja Tokiossa, joista käsin se tuottaa alansa johtavia digitaalisia palveluita, tuotteita ja strategioita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Reaktor