Stark ja Ari Huusela voittoon European Sponsorship Awardseissa

Jaa
Rakennustarvikeliike Starkin ja yksinpurjehtija Ari Huuselan Vahvaa myötätuulta -yhteistyö palkittiin vuoden parhaana sponsorointitekona European Sponsorship Awardseissa. Palkinnot jaettiin torstaina 10.3. Lontoossa järjestetyssä gaalassa.
Jarmo Salmi ja Ari Huusela vastaanottivat palkinnon.
Jarmo Salmi ja Ari Huusela vastaanottivat palkinnon.

Stark lähti vuonna 2020 mahdollistamaan äärimmäiseen ja maailman vaativimpaan Vendee Globe -purjehduskilpailuun tähdänneen Ari Huuselan matkaa. Yhteistyöstä syntyi tarinallinen ja monikanavainen sponsorointi-case, joka tempaisi mukaansa miljoonia seuraajia.

Purjehduksen ja rakennustarvikkeiden myynnin epätavallisen rohkea yhtälö vetosi myös European Sponsorship Associationin (ESA) tuomareihin. Vahvaa myötätuulta -yhteistyö valittiin voittajaksi seitsemän loppukilpailuun sarjassa valittujen sponsorointitekojen joukosta.

Starkin kaupallinen johtaja Jarmo Salmi iloitsee voitosta kovatasoisessa kilpailussa.

– Numerot medianäkyvyydestä olivat varmasti puolellamme, mutta yhteistyön suurinta antia ovat olleet tunteet ja arvot, joita olemme pystyneet sponsorointiyhteistyön kautta jakamaan. Arin persoonan kautta näkyvyyden luonne on ollut poikkeuksellista. Sellaista, jota rahalla ei saa. Tämän uskon olleen avain myös ESA:n voittoon.

– Haluan korostaa, että ilman Aria emme olisi lähteneet sponsorointiprojektiin mukaan. Ainutlaatuinen tarina ja halu olla tekemässä jotain täysin poikkeuksellista, johdattivat meidät yhteen. Vahvan yhteistyön polku on osoittautunut menestyksekkääksi, Salmi lisää.

Ensimmäisenä suomalaisena ja pohjoismaalaisena maailman vaativimpaan yksinpurjehtijoiden valtamerikilpailuun osallistuneen Huuselan matka maailman ympäri kesti 116 päivää ja se kirjoitetaan osaksi suomalaisen merenkulun historiaa.

Suomessa Starkin ja Ari Huuselan yhteistyö voitti vuonna 2021 Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry:n jakaman Vuoden Sponsorointiteko -palkinnon. Lisäksi kumppanuus palkittiin yleisön suosikkina.

Lisätietoja:
Jarmo Salmi, kaupallinen johtaja, Stark Suomi Oy, puh. 0500 970 950, jarmo.salmi@stark-suomi.fi

STARK - reilusti rakentajan asialla

Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia. www.stark-suomi.fi

Vendée Globe

Neljän vuoden välein purjehdittava maailman vaativin purjehduskilpailu, joka starttasi Ranskan LesSables d’Olonnesta 8.11.2020. Suomalaispurjehtija Ari Huusela on ensimmäinen pohjoismaalainen purjehtija, joka on päässyt mukaan kilpailuun. Arin matkaa maailman ympäri voi tarkastella #vahvaamyötätuulta ja #starksuomi -tunnisteilla Starkin ja Arin kanavissa.

Kuvat

Jarmo Salmi ja Ari Huusela vastaanottivat palkinnon.
Jarmo Salmi ja Ari Huusela vastaanottivat palkinnon.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Olarinluoma 15
02200 ESPOO

09 3541 0000http://www.stark-suomi.fi

STARK - reilusti rakentajan asialla.
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

www.stark-suomi.fi 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Hinta ohjaa suomalaisten ostopäätöstä rakennus- ja remontointimateriaaleissa – hankintojen pitkäikäisyydellä aiempaa suurempi merkitys22.8.2023 08:40:00 EEST | Tiedote

Suomalaiset eivät ole valmiita ostamaan rakennus- ja remontointimateriaaleja hinnalla millä hyvänsä, sillä hinta vaikuttaa eniten suomalaisten ostopäätökseen lähes jokaisessa tuloluokassa. Viime vuoteen verrattuna hankintojen kestävyyden ja pitkäikäisyyden merkitys on selvässä kasvussa. Tämä selviää Starkin teettämästä tutkimuksesta*.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme