Oda Finland Oy

Odan ruokakauppa laajentuu tänään Järvenpäähän, Keravalle ja Tuusulan Hyrylän alueelle

Jaa
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.

Tammikuussa 2022 Suomessa verkkoruokakauppansa avannut ja suureen suosioon noussut Oda laajentaa toimitusaluettaan. Oda on 1,5 kuukauden ajan toimittanut ruokaostoksia koteihin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. 14.3. alkaen Odalta voi tilata viikon ruokaostokset myös Järvenpäässä ja Keravalla sekä Tuusulassa Hyrylän alueella (Hyrylä, Lahela, Riihikallio, Ruotsinkylä, Hyökkälä ja Paijala). 

Odalla ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja vaan Oda toimittaa mobiilisovelluksella tilatut ruokaostokset koteihin 7 päivänä viikossa Vantaalle rakennetusta modernista keräilykeskuksestaan. 

Odalta saa viikon ruokaostokset kotiinkuljetettuna niin helposti ja edullisesti, että kotiinkuljetus ei ole jatkossa enää harvojen herkkua vaan se on kaikkien ulottuvilla oleva palvelu. Kaikille uusille asiakkaille Oda tarjoaa 3 kuukauden ajan ilmaiset toimitukset yli 40 euron ostoksille. Myös 3 kuukauden jälkeen tarjolla on joka päivä ilmaisia kotiinkuljetusaikoja. 

“Oda on saanut lentävän lähdön Suomessa ja uudenlainen palvelumme on osoittautunut todella suosituksi. Matkan varrella meiltä on kysytty paljon laajentumisestamme. Ensimmäisenä laajennamme toimitusaluettamme Järvenpäähän, Keravalle ja Tuusulan Hyrylän alueelle. Näillä seuduilla asuu paljon lapsiperheitä. He varmasti arvostavat ruoan verkkokauppaa, josta arjen ruoat saa helposti eikä kotiinkuljetuksesta tarvitse maksaa maltaita”, sanoo Oda Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi. 

Hintavertailujen voittaja

”Emme tarjoa ainoastaan halpoja kotiinkuljetuksia. Olemme hinnoitelleet myös ruokakauppamme tuotteet edullisesti. Panostamme ostoskorin kokonaishintaan, joka muodostuu edullisista tuotehinnoista ja alan halvimmista kotiinkuljetusmaksuista. Ruoan verkkokaupassa kannattaa laskea yksittäisen tuotteen hinnan sijaan, että koko paketti - tuotteet ja kotiinkuljetus - on edullinen. Laskutoimituksen jälkeen on helppo nähdä, että on järkevää antaa Odan tuoda ostokset kotiovelle. Olen iloinen, että vaikka kauppamme on ollut vasta vähän aikaa auki, olemme ehtineet jo voittaa kaksi median tekemää ruoan verkkokauppojen hintavertailua*“, sanoo Odan kaupallinen johtaja Anne Terimo

Oda haluaa tulla tunnetuksi alan parhaimmasta ostokokemuksesta. Tilaukset on helppoa tehdä Odan mobiilisovelluksella. Sopivan kokoisesta ja kotimaisuuteen keskittyvästä valikoimasta voi vaivattomasti valita itselle sopivat tuotteet. Tarjolla on alan laajin määrä toimitusaikoja maanantaista sunnuntaihin varhaisesta aamusta iltamyöhään ja toimitusten täsmällisyyteen panostetaan. Oda tunnetaan jo asiakaspalvelusta ja kuljettajista, joiden kohtaamisesta jää hyvä mieli. Jos asiakas ei ole tyytyväinen tuotteen laatuun, tuotteesta saa rahat takaisin. 

Odan toimitusajat ja toimitusten hinnat

Odan kauppa aukeaa tilauksille maanantaina 14.3. Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulan Hyrylän alueella ja ensimmäiset tilaukset toimitetaan tiistaina 15.3. 

  • Odalla on alan laajin määrä toimitusaikoja ja yritys toimittaa tilauksia joka päivä maanantaista sunnuntaihin. Maanantaista perjantaihin Oda toimittaa Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulan Hyrylän alueella klo 7–21 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 9–16. 
  • Kaikille uusille asiakkaille Oda tarjoaa 3 kuukauden ajan ilmaiset toimitukset yli 40 euron ostoksille. Alle 40 euron ostoksiin tulee 2,90 euron pienten tilausten toimituslisä. 
  • Jos joskus jokin menisi pieleen, Oda pyrkii korjaamaan tilanteen jo oma-aloitteisesti. Esimerkki: Täsmälliset toimitukset ovat Odalle tärkeitä. Jos kuljetus myöhästyy yli vartin, hyvitetään se asiakkaalle automaattisesti. 

Odan valikoimasta 80 % on kotimaisia tuotteita

Odan valikoimasta saa tehtyä koko viikon ostokset helposti. Odan kattava valikoima on suunniteltu tarkkaan ja mieleisten tuotteiden valinta on tehty helpoksi. Odan valikoima luottaa tuttuihin suomalaisiin brändeihin höystettynä kansainvälisillä suosikeilla. Myytävästä ruoasta ja käyttötavarasta yli 80 % on kotimaisia eli niiden alkuperä- tai valmistusmaa on Suomi.

Oda panostaa tuttuihin brändeihin sekä korkealaatuisiin tuoretuotteisiin kuten vihanneksiin ja hedelmiin sekä liha- ja kasviproteiinituotteisiin ja herkullisiin valmisruokiin. Odalta saa mukaansa myös arjen yleisimmät käyttötavarat, kuten lasten vaipat ja puhdistustuotteet. Lisäksi Odalta voi tilata tuoreita leipomotuotteita. Odan Uunituoreet ovat muun muassa Fazerin ja turkulaisen MBakeryn herkullisia leipiä ja leivonnaisia. 

“Emme halua, että asiakkaan täytyy pähkäillä lukemattomien, toisiaan muistuttavien vaihtoehtojen kanssa. Siksi olemme valinneet sopivat tuotteet valmiiksi markkinoiden parhaista tuotteista helpottamaan asiakkaiden valintoja. Oda tuo kotiovelle niin arjen ikisuosikit kuin kiinnostavimmat uutuudet. Lisäksi otamme mielellämme asiakkaiden toiveita vastaan”, kuvaa Terimo.  

Odalta voi tehdä tilaksen Oda-sovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata Google Playsta tai Apple Storesta. www.oda.com/fi 

Aiemmat tiedotteet: https://www.sttinfo.fi/uutishuone/oda-finland-oy?publisherId=69818596


*https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008557875.html
 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b9be3b07-d9bf-4852-8814-fb7d0c52b77cAvainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Lataa
Anne Terimo Oda Suomi Kaupallinen johtaja
Anne Terimo Oda Suomi Kaupallinen johtaja
Lataa
Tobias Niemi Oda Suomi toimitusjohtaja
Tobias Niemi Oda Suomi toimitusjohtaja
Lataa
Odan sovellus
Odan sovellus
Lataa
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille Oda-autoissa, jotka pitävät kylmäketjun katkeamattomana.
Lataa
Oda-auto
Oda-auto
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Oda Finland Oy
Oda Finland Oy
Suokalliontie 1
01740 Vantaa

https://oda.com/fi

Oda on Suomen uusin ruokakauppa. Oda toimittaa mobiilisovelluksella tilatut ruokaostokset koteihin 7 päivänä viikossa useissa kaupungeissa pääkaupunkiseudulla ja myöhemmin myös muualla Suomessa. 

Verkkoruokakaupan edelläkävijä ja teknologiayhtiö Oda on kotoisin Norjasta ja on siellä ruoan verkkokaupan markkinajohtaja yli 70 %:n osuudellaan. 10 kaveruksen vuonna 2013 perustama yritys kansainvälistyy kovaa vauhtia Euroopassa ja avaa ruokakauppansa Suomen lisäksi Saksassa vuonna 2022. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli 243 miljoonaa euroa. 
www.oda.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oda Finland Oy

Oda sulkee ruoan verkkokauppansa27.6.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Oda kertoi 31.5. suunnittelevansa kuluttajille suunnatun verkkokauppansa sulkemista ja siirtymistä tarjoamaan logistiikkaa palveluna muille kaupan alan yrityksille. Tästä syystä Oda aloitti henkilökuntansa kanssa muutosneuvottelut, jotka koskivat kaikkia 165 työntekijää. Muutosneuvottelut on saatu päätökseen ja niiden lopputuloksena Oda päätti sulkea verkkokauppansa Suomessa ja kartoittaa jatkossa mahdollisuuksia tarjota palveluita toisille kaupan alan yrityksille Suomessa. Tämän takia kaupallisesta ja markkinointitiimeistä sekä asiakaspalvelusta vähennetään 20 tehtävää. 145 työntekijää muista tiimeistä lomautetaan enintään 90 päiväksi. Odan verkkokauppa on vielä auki loppuunmyynnin ajan niin kauan kuin tavaraa riittää, ja viimeiset kotiinkuljetukset tehdään asiakkaiden kotioville lähipäivinä. “Kiitos kaikille Odan lyhyeksi jääneellä Suomen-matkalla mukana olleille. Erityisesti kiitos kollegoille, joille joudumme sanomaan hyvästit sekä asiakkaillemme, joita saimme palvella tänä aikana.

Oda suunnittelee ruoan verkkokauppansa sulkemista Suomessa ja siirtymistä tarjoamaan yrityksille logistiikkaa palveluna31.5.2023 12:00:00 EEST | Tiedote

Oda suunnittelee nykyisen, kuluttajille suunnatun ruoan verkkokauppansa sulkemista Suomessa ja kartoittaa mahdollisuuksia jatkaa Suomessa tarjoten logistiikkaa palveluna (Logistics-as-a-Service) muille kaupan alan toimijoille. Tästä syystä Oda aloittaa Suomessa henkilöstönsä kanssa muutosneuvottelut yrityksen tulevaisuudesta Suomessa. Oda aloitti toiminnan Suomessa hieman yli vuosi sitten. Lyhyessä ajassa Odasta tuli Suomen suurin yksinomaan ruoan kotiinkuljetuksia tekevä yritys. Onnistumisista huolimatta pääomamarkkinat muuttuivat dramaattisesti Odan tultua Suomeen. Rahoituksen hinta on noussut, minkä vuoksi aiemmin rahoitettavissa ollut liiketoimintamalli ei ole sitä enää tänä päivänä. Oda sai Suomessa aikaan yhden Euroopan nopeimmin kasvaneista ruoan verkkokaupoista. Liikevaihto oli ensimmäisenä vajaana vuonna (11 k) yli 22 miljoonaa euroa ja tänä vuonna kasvu on jatkunut 34 miljoonan vuosittaista myyntivauhtia. Saavutettu kannattavuustaso ei kuitenkaan nykyisessä poikkeuksellisessa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme