Restel Oy

Hemingway’s ravintolat Kaverisovelluksen virallisiksi kohtaamispaikoiksi auttamaan ihmisten yksinäisyyden helpottamisessa

Jaa
Restelin operoima Hemingway’s -ketju on solminut kumppanuussopimuksen startup-yritys Kaverisovelluksen kanssa. Yhteisenä tavoitteena on taklata yksinäisyyttä ja auttaa ihmisiä kohtaamaan toisensa.

Maksuttoman Kaverisovelluksen avulla on löydettävissä ystäviä ympäri Suomen yli 150:ltä  paikkakunnalta. Kaverisovellus on suunnattu aikuisille. Digitaalisesti löydetyn kaverin kohtaamiseksi on Hemingway’s ravintolat valjastettu virallisiksi kohtaamispaikoiksi, jotta ihmisten on helpompi tavata uudet, vielä tuntemattomat kaverit turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

“Vastuullinen ja merkityksellinen toiminta on osa Restelin arvomaailmaa, ja olemme jo pitkään tehneet havaintoja yhteiskunnan kriittisestä tilasta, jossa aidosta ja avoimesta ihmisten kohtaamisesta on tullut yhä haasteellisempaa. Yhteistyön aloittaminen Kaverisovelluksen kanssa on meille sydämen asia, ja olemme todella iloisia alkavasta toiminnasta”, kertoo Restelin kehitysjohtaja Miia Kinnunen.

Kaverisovellus on käyttäjälle maksuton sovellus, jonka on kehittänyt suomalainen startup-yritys. Julkaistu sovellus on vielä pilotointivaiheessa, mutta toimii jo ympäri maan. Sovelluksen on ottanut käyttöön lähes 6000 ihmistä muutaman kuukauden aikana. Käyttäjien keski-ikä on 34 vuotta.

“Haluamme levittää uudenlaista positiivista sanomaa yksinäisyyden ympärille - ei ole kyse nolosta stigmasta, vaan joka kolmatta suomalaista koskettavasta arjen ongelmasta, johon nyt on tultava muutos”, kertoo Kaverisovelluksen ideoinut Arla Joensuu. “Kymmenen virallista kohtaamispaikkaa pääkaupunkiseudun lisäksi Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Tampereella antavat konkreettisen lisän toimintoihin, joilla halutaan edistää yhteisöllisyyttä”.

“Ihmisillä tulee aina olemaan vaiheita elämässä, milloin tarvitsee uusia kavereita ja tietysti korona-aika on vain syventänyt tarvetta. Tärkeintä on saada ihmiset aktivoitua ja todella konkreettisesti kohtaamaan toisensa”, kertoo Hemingway´s -ketjun markkinointipäällikkö Ville-Eemeli Junnola.

Kaverisovelluksen toimintaan on saatu mukaan lukuisia yksinäisyystyön parissa toimivia järjestöjä ja toimijoita sekä sosiaalisen median vaikuttajia. Sovelluksen ystävyyslähettiläinä toimivat sosiaalisen median vaikuttaja Jenni Rotonen, näyttelijä Anna-Maija Tuokko, lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi, rap-muusikko Laineen Kasperi sekä pop-artisti Eroma. Ystävyyslähettiläät toimivat sovelluksen kasvoina sekä levittävät tietoa uudenlaisesta toimintatavasta omille seuraajilleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ville-Eemeli Junnola
Markkinointipäällikkö, Food&Events Tapahtumaravintolat | Hemingway’s | Wanha Mestari
+358 50 359 3489, ville-eemeli.junnola@restel.fi


Arla Joensuu
+358 45 656 7065
arla@kaverisovellus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, joka työllistää sadoissa ravintoloissaan tuhansia alan ammattilaisia. Resteliin kuuluvat BURGER KING®, Taco Bell, Rax Pizzabuffet, Wanha Mestari, Hemingway's, Classic Pizza ja Makaronitehdas -ravintolaketjut sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Taco Bell ja Weekend Festival tukevat yhdessä nuoria artisteja13.5.2024 10:30:00 EEST | Tiedote

Taco Bell ja elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistossa järjestettävä Weekend Festival julkaisevat laajan yhteistyökumppanuuden. Yhteistyön ydinajatuksena ja tavoitteena on tukea suomalaista musiikkikulttuuria ja tarjota nuorille nouseville artisteille mahdollisuuksia ja alustan läpimurtoon omalla musiikkiuralla. Weekend Festival ja Taco Bell järjestävät DJ-kilpailun, jonka voittaja pääsee esiintymään festivaaliin CNNCT x Taco Bell -lavalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye