VR ja Nokia Arena yhteistyöhön: Viihdettä kestävällä pohjalla

Jaa
VR ja Nokia Arena ovat solmineet monivuotisen yhteistyön, jossa pyritään tarjoamaan kävijöille mahdollisimman viihtyisä ja ympäristön kannalta kestävä tapahtumakokemus – jo matkan alusta lähtien. VR:n ja Nokia Arenan ympäristövastuullisuustavoitteet ja -teot kohtaavat ja antavat samalla jokaiselle tapahtumakävijälle mahdollisuuden toimia yhteisen tulevaisuutemme eteen.
VR ja Nokia Arena yhteistyöhön. Kuva: Olli Lemponen.
VR ja Nokia Arena yhteistyöhön. Kuva: Olli Lemponen.

VR kuljettaa jo nyt matkustajansa hiilineutraalisti joka puolelle Suomea. Sähköllä kulkevat junat ja sähköbussit mahdollistavat jokaiselle matkustajalle ympäristöteon jokaisella matkalla. Tampereelle noussut Euroopan modernein areena, Nokia Arena, on omassa toiminnassaan sitoutunut vahvasti ympäristöarvoihin ja tarkastelee hiilijalanjäljen pienentämistä kaikissa prosesseissa.

– Meille tämä kumppanuus tuo mahdollisuuden yhteistyöhön vastuullisen toimijan kanssa, joka jakaa meidän arvomme ja halumme tehdä omilla toimillamme kestävää tulevaisuutta asiakkaittemme kanssa, meille kaikille. VR haluaa tarjota sujuvan tavan liikkua tapahtumiin ja niistä takaisin kotiin, ja siihen pyrimme myös Nokia Arenassa järjestettävien massatapahtumien kanssa, kommentoi VR:n kaupallinen johtaja Johanna Jäkälä.

Yhteinen tavoite on mahdollistaa Arenan saavutettavuus julkisilla liikennevälineillä myös Tampereen talousalueen ulkopuolelta. VR pyrkii tapauskohtaisesti ja käytössään olevin keinoin lisäämään kaukoliikenteen vuoroja Tampereen rautatieasemalle, kuten se on aiemminkin pyrkinyt vastaavissa massatapahtumissa esimerkiksi pääkaupunkiseudulla.

– Olemme Nokia Arenalla äärettömän iloisia yhteistyöstä VR:n kanssa. Kumppanuutemme auttaa konkreettisesti päästöjen vähentämisessä, kun yhä useampi kauempaa tapahtumiin tuleva voi jättää auton kotiin. Ja mikä parasta, elämys alkaa jo junaan astuessa, kun jo matkalla voi ottaa rennosti ja keskittyä oleelliseen. Tässä on mahdollisuudet todella hienoihin toteutuksiin pitkälle tulevaisuuteen, iloitsee Nokia Arenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski.

Mahdollisuutta toteuttaa oma kulkuväylä junalla tai muulla joukkoliikennevälineellä saapuville selvitetään parhaillaan. Yhteistyö pitää sisällään myös markkinointimahdollisuuksia molemmille osapuolille. Lisäksi kummankin osapuolen palveluiden ja tuotteiden saatavuus halutaan mahdollistaa molempien digitaalisissa kanavissa. Nokia Arena nostaa myös verkkosivuillaan ja muissa digitaalisissa kanavissa esille areenan sujuvaa saavutettavuutta junalla.

­– Olemme toivoaksemme pääsemässä pandemiasta ulos ja maailma alkaa avautua. Me haluamme tuoda ihmisiä jälleen yhteen, kohtamaan, nauttimaan, iloitsemaan. Samalla haluamme palata meille tärkeimmän asian pariin: vastuulliseen, ekologiseen ja kestävään matkustamiseen. Nokia Arenan ja meidän yhteiset arvomme ovat erinomainen lähtökohta kestävään yhteistyöhön, Jäkälä summaa.

Lisätietoja:

VR Mediadesk

Nokia Arena

Myyntijohtaja

Elina Tikkakoski

elina.tikkakoski@areenatampere.fi
+358 50 321 4640

Kuvat

VR ja Nokia Arena yhteistyöhön. Kuva: Olli Lemponen.
VR ja Nokia Arena yhteistyöhön. Kuva: Olli Lemponen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

KOY Tampereen Monitoimiareena

TAMPERE

https://nokiaarena.fi

Nokia Arena on Tampereen keskustassa sijaitseva monitoimiareena, joka tarjoaa maailmanluokan tapahtumaelämyksiä ravintola ja hotellipalveluineen. Areenalla sijaitsee myös Veikkauksen kasino. Vierailijamäärän arvioidaan kohoavan vuosittain yli miljoonaan kävijään noin 140 tapahtumassa. Areena työllistää jatkuvasti yli 600 henkilöä ja suurimpien tapahtumien aikana noin 1200 hotelli-, ravintola- ja tapahtumatuotannon ammattilaista. Lisätietoja ja uusimmat tapahtumajulkistukset: nokiaarena.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KOY Tampereen Monitoimiareena

Mediakutsu Nokia Arenalle 3.12., kierros upouudella areenalla ja tutustuminen ravintolakonsepteihin29.11.2021 11:23:57 EET | Kutsu

Tampereen Kannen areena avaa ovensa 3.12., jolloin ohjelmassa on ensimmäinen paikallispeli Tappara–Ilves. Kutsumme median tutustumaan perjantaina 3.12. klo 11–13 vastavalmistuneisiin tiloihin areenan ovien avautuessa ensimmäistä kertaa! Miltä tuntuu astua upouuteen digipinnoilla elävöitettyyn aulaan? Huimaako katsomon ylimmällä rivillä? Mitä reittiä joukkueet saapuvat jäälle? Kauanko jään tekeminen kestää? Mitä kaikkea LED-kaukalon tekniikka mahdollistaa? Millaisia ruokaelämyksiä tapatumakävijät voivat odottaa? Tervetuloa kokemaan tuliterät tilat, kysymään areenan toiminnasta ja välittämään avauspäivän tunnelmat ensimmäisten joukossa. Kierrosta ovat vetämässä ja kysymyksiin vastaamassa areenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski ja digitaalisen liiketoiminnan päällikkö Jussi Maaniitty sekä Ilveksen myynti- ja tapahtumapäällikkö Lasse Fihl ja Tapparan myynti- ja tapahtumajohtaja Aki Holma sekä kehitysjohtaja Aki Hautamäki. Ravintolakonsepteista kertoo NoHo:n toiminnoista areenalla vastaava o

Tampereen Kannen areena on nyt Nokia Arena19.11.2021 10:05:41 EET | Tiedote

Tampereen Kannen areena ja Nokia ovat tänään allekirjoittaneet viisivuotisen yhteistyösopimuksen sisältäen option viiden vuoden jatkosopimuksesta. Sopimuksen myötä joulukuussa 2021 valmistuva areena on tästä päivästä alkaen Nokia Arena. Vuosittain jopa miljoonaa kävijää palveleva Nokia Arena on rakennettu Tampereen keskustan välittömään läheisyyteen ja se on yksi Euroopan moderneimmista monitoimiareenoista.

Kutsu tiedotustilaisuuteen: Tampereen Kannen areenalta merkittäviä uutisia areenan tulevaisuudesta ja yhteistyökumppaneista pe 19.11. klo 9.4518.11.2021 11:00:00 EET | Kutsu

Tampereen Kannen areena järjestää perjantaina 19.11. klo 9.45–11 tiedotustilaisuuden, jossa kerromme merkittäviä uutisia areenan tulevaisuudesta ja yhteistyökumppaneista. Julkistamme huomisen aikana myös lehdistötiedotteen yhteistyökumppaneita koskevista uutisista. Tiedotustilaisuuteen lisäksi medialla on mahdollisuus tutustua 15.12. aukeavan areenan sisätiloihin ensimmäistä kertaa. Tilaisuus alkaa kokoontumisella Technopolis Yliopistonrinteen ulko-ovien edustalle klo 9.45, josta siirrymme areenalle. Lisäohjeistusta areenalla liikkumiseen annetaan kokoontumisen yhteydessä. Tiedotustilaisuus: 19.11. 9.45–11 Osoite: Technopolis Yliopistonrinteen ulko-ovet Kalevantie 2, Tampere Ilmoitathan osallistumisesta Eini Inhalle: eini.inha@areenatampere.fi , p. 040 6643100. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan syksyn hienoimpia uutisia!

Tampereen Kannen areena tukee perheitä jouluna – ruokakassikeräys verkossa ja joulutapahtuma 18.12.17.11.2021 11:30:00 EET | Tiedote

Areenan JOULU -hyväntekeväisyystapahtuma kutsuu erityisesti taloudellisia haasteita kohdanneita perheitä iloisiin kuusijuhliin 18.12. ja vauhdittaa tästä päivästä alkaen ruokakassikeräystä verkossa. Tapahtuman järjestää Tampereen Kannen areena, Tampereen seurakuntien Ruokapankki ja Tampereen kaupunki yhteistyössä areenan ekosysteemin toimijoiden, kuten NoHo Partnersin ja Akun Tehtaan, kanssa. Yhteistyökumppaniksi on mahdollista tulla vielä mukaan.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye