Demarinuoret

Pinja Perholehto valittiin jatkokaudelle Demarinuorten puheenjohtajaksi

Jaa
Pinja Perholehto on valittu jatkokaudelle Demarinuorten puheenjohtajaksi vuosille 2022-2024 Seinäjoella 20.-22.5.2022 pidetyssä liittokokouksessa.

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n 30. liittokokous on valinnut yksimielisesti jatkokaudelle järjestön puheenjohtajaksi hyvinkääläisen Pinja Perholehdon (25). Perholehto on toiminut järjestön puheenjohtajana kaksivuotiskauden 2020-2022.

Perholehto on pitkäaikainen demarinuorten aktiivi, hyvinkääläinen alue- ja kuntapoliitikko sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

“Nuorisoliiton on valmistauduttava SDP:n puoluekokoukseen, sillä se on se paikka, jossa päätökset sosialidemokratian tulevaisuudesta tehdään. Emopuolueen sparraajana ja omatuntona toimiminen on jatkossakin liittomme tärkeimpiä tehtäviä”, linjaa jatkava puheenjohtaja Pinja Perholehto. 

Perholehto korostaa tulevalla puheenjohtajakaudellaan emopuolueen kirittämisen lisäksi kahta muuta tärkeää tehtävää: tulevissa eduskunta- ja presidentinvaaleissa menestymistä sekä järjestön kehittämistyötä.

“Meillä on etuoikeus unelmoida paremmasta maailmasta. Siksi juuri meillä on myös velvollisuus huolehtia siitä, että myös huomisen yhteiskunta on täynnä toivoa ja unelmia. Järjestömme tulevaisuuden lisäksi meidän täytyy uskaltaa unelmoida myös Suomen ja maailman puolesta. Unelmissani huominen on hiilineutraali, korkean osaamisen hyvinvointivaltio, jossa sopiminen voittaa riitelyn ja jossa palkalla tulee toimeen. Huominen on oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa eriarvoisuuden vähentäminen on yhteinen asia ja jossa hyvinvointi kuuluu harvojen sijaan kaikille.“

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n 30. liittokokous jatkuu Seinäjoella sunnuntaihin 22.5. saakka. Sunnuntaina liittokokous valitsee järjestölle 8 liittohallituksen jäsentä ja 4 varajäsentä. Tätä ennen lauantaina valitaan järjestölle kaksi varapuheenjohtajaa. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön toimintaa ja taloutta ohjaava suunnitelma sekä järjestön poliittista linjaa käsittelevät asiakirjat.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Demarinuoret
Demarinuoret
Siltasaarenkatu 18-20 C 6 krs.
00530 Helsinki

http://www.demarinuoret.fi

Demarinuoret - Sosialidemokraattiset Nuoret ry on poliittinen nuorisojärjestö, joka on perustettu vuonna 1906. Demarinuoret toimii kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Demarinuoret

Demarinuoret: SDP:n ei tule hyväksyä rajalakia18.6.2024 13:03:52 EEST | Tiedote

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan perustuslakivaliokunta on päättänyt hyväksyä kiistellyn rajalain eduskunnan käsiteltäväksi. Demarinuoret tunnistaa SDP:n kriittisen aseman poikkeuslain hyväksynnässä ja vaatii emopuoluetta palauttamaan rajalain valtioneuvostoon valmisteltavaksi. On puolueen arvojen vastaista hakea lyhytjänteistä gallup-nostetta tukemalla lakiesitystä, joka on kaikkien asiantuntijalausuntojen perusteella kansainvälisten ihmisoikeussopimusten sekä EU-oikeuden vastainen, ja siten myös Suomen perustuslain vastainen. — SDP on vuosikausia soimannut oikeistoa moneen kertaan laittomaksi todetuista ‘rajat kiinni’ -avauksista, mutta löytääkin nyt itsensä flirttailijan paikalta. Pidän huolestuttavana sitä, että olemme valmiita romuttamaan kansainväliset velvoitteemme sillä sekunnilla, kun niiden puolustaminen vaatii meiltä jotain. Tällä tavalla kaikki kauheudet on maailmassa mahdollistettu, Demarinuorten puheenjohtaja Kangaskolkka linjaa. Demarinuorten mielestä puolue tuntuu

Poliittiset nuoriso- ja opiskelijajärjestöt vaativat: Elinkeinoministeri Wille Rydmanin (ps.) on erottava14.6.2024 13:38:00 EEST | Tiedote

Viime viikolla tietoon saapui syyttäjän päätös olla nostamatta syytettä Helsingin Sanomien toimittajia kohtaan kahden vuoden takaisesta paljastusartikkelista, jossa kuvailtiin yksityiskohtaisesti nykyisen elinkeinoministeri Wille Rydmanin (ps.) ympärillä vellovaa epäilyä seksuaalisesti ahdistavasta käytöksestä. Kaikki vireillä olleet rikosprosessit toimittajia sekä itse Rydmania (ml. raiskausepäily) kohtaan päättyivät lopulta syyttämättäjättämispäätöksiin. Haluamme korostaa, että seksuaalisesti ahdistavaa käytöstä voi tapahtua myös ilman varsinaisen rikoksen tunnusmerkistön täyttymistä. Edustuksellisessa demokratiassa on kyse kansan luottamuksesta eikä ministeri Rydmanin käytöstä voida katsoa millään arvovaltaiseen tehtävään sopivana. Perussuomalaisten kyvyttömyys löytää luotettava henkilö omasta puolueestaan ministerin tehtävään on myös huolestuttavaa. Ihmettelemme Petteri Orpon kyvyttömyyttä johtaa valtioneuvostoa, jonka kokoomusministerinä Rydman ei voisi toimia, mutta saman hallitu

Demarinuorten liittokokouksen julkilausuma: Reilu työelämä myös tulevaisuuden sukupolville29.5.2024 15:54:16 EEST | Tiedote

Demarinuorten XXXII liittokokous on hyväksynyt lauantaina 25.5. julkilausuman reilusta työelämästä myös tulevaisuuden sukupolville. "Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n liittokokous vetoaa voimakkaasti nuorten työmarkkina-aseman ja työhyvinvoinnin parantamisen puolesta. Nuoret ikäluokat tulevat kantamaan suomalaista yhteiskuntaa harteillaan niin eläkkeiden, kasvavien sosiaali- ja terveysmenojen, ilmastokriisin kustannusten kuin valtionvelan muodossa. Tästä huolimatta nuorilla ei ole saavutettuja etuja, joista työelämässä tinkiä eikä siten aitoja mahdollisuuksia suoriutua meille sysätyistä vastuista. On korkea aika uudistaa työelämää tavalla, joka takaa nuorille oikeudenmukaisen ja kestävän tulevaisuuden. Suomen on pidettävä kaikki mukana eikä jättää tulevaisuuden osaajia tienposkeen. Siksi jokaiselle nuorelle on taattava työ-, koulutus- tai harjoittelupaikka. Tämä on se peruskivi, jonka avulla rakennamme työelämää, jossa on enemmän odotettavaa kuin pelättävää. On huolestuttavaa, miten hu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye