Olivia Restaurants

Italialaisen ruoan keidas Olivia Kluuvi on nyt auki

Jaa
Tänään ovensa avaava Olivia Kluuvi tuo Helsingin sydämeen palan aitoa Italiaa. Ravintola on saanut inspiraationsa Italian pääkaupungista Roomasta ja menusta löytyy alueen klassikkoruokia.
Olivia Kluuvissa tarjoillaan roomalaisia klassikkoherkkuja.
Olivia Kluuvissa tarjoillaan roomalaisia klassikkoherkkuja.

Kluuvikadulla Aleksanterinkadun ja Yliopistonkadun välissä sijaitseva intiimi ja tunnelmallinen Olivia on saanut inspiraationsa Roomasta ja alueen klassisista herkuista. Menusta löytyy esimerkiksi juustoinen klassikkopasta Cacio e pepe, possunposkea sisältävä pasta Bucatini all'amatriciana sekä herkullinen suklaakakku Torta al cioccolato. Italialaisessa pizzauunissa paistetaan joka päivä rapsakoita ohutpohjaisia roomalaistyylisiä pizzoja. 

Tyylikkäästi uudistetussa ravintolassa on kahdessa kerroksessa yli tuhat neliötä ja 260 asiakaspaikkaa. Ravintolatilaan on remontin yhteydessä yhdistetty kolme pienempää liiketilaa, joista kahdessa toimi aiemmin vaateliike ja yhdessä ravintola. Tilaan tehtiin mittava remontti, jossa muun muassa kaadettiin seiniä, suurennettiin oviaukkoja ja uusittiin portaat. Yläkertaan rakennettiin uusi ravintolakeittiö ihan alusta asti. Uudistus toteutettiin yhdessä R.T. Interiorsin kanssa.

Olivia Restraurantsin kaupallinen johtaja Bent Finset iloitsee siitä, että yhdeksän kuukautta kestäneen remontin jälkeen ravintola pääsee avaamaan ovensa.

“Olivia Kluuvin sijainti Helsingin ydinkeskustassa on ihanteellinen. Kluuvi on eloisa ja vilkas alue, jossa on paljon toimistoja, hotelleja, ravintoloita ja kauppoja. Etsimme sopivaa liiketilaa nimenomaan tältä kadulta kahden vuoden ajan, kunnes löytyi juuri sopiva”,  hän sanoo.

Olivia Kluuvissa on tarjolla on joka päivä laadukasta ja maukasta italialaista ruokaa lounaasta aina myöhäiseen iltaan asti. Kluuvikadun puolella ravintolan edustalla on viihtyisä terassi, jonka tunnelma vie syöjän keskelle roomalaista katua. Terassille mahtuu 70 asiakasta nauttimaan auringosta ja italialaisista herkuista. 

Rautatieaseman Oliviassa on käynyt jo 36 000 ihmistä

Suomen ensimmäinen Olivia avattiin Helsingin rautatieaseman vanhaan lippuhalliin maaliskuun lopussa. Upeasti remontoidussa ravintolassa on riittänyt italialaisen ruoan ystäviä ja se on ollut avaamisestaan lähtien täynnä. Vilkkaimpina päivinä ravintolassa käy keskimäärin tuhat ihmistä. Lounasaikaan ravintolassa vierailee keskimäärin 300 ruokailijaa.

“Yllätyimme iloisesti siitä, miten upeasti meidät otettiin vastaan ja mikä yleisöryntäys ravintolassa on ollut. Ravintolassa on vieraillut kahden kuukauden aikana yhteensä 36 000 ihmistä”, Finset iloitsee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:


Anniina Nissinen
+358 400 380010
anniina.nissinen@mellakka.fi

Kuvat

Olivia Kluuvissa tarjoillaan roomalaisia klassikkoherkkuja.
Olivia Kluuvissa tarjoillaan roomalaisia klassikkoherkkuja.
Lataa
Bucatini all'amatriciana.
Bucatini all'amatriciana.
Lataa
Pizza giardinera.
Pizza giardinera.
Lataa
Cacio e pepe.
Cacio e pepe.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Olivia Restaurants
PL 21
00811 Helsinki

http://www.oliviarestaurants.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Olivia Restaurants

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye