ELY-keskukset

Espoossa Hiidenkallion tunneli kiinni 11.–13.7. välisinä öinä klo 22–05

Jaa
Tunneli suljetaan molempiin suuntiin ja avataan liikenteelle huoltotoimenpiteiden päätyttyä.

Hiidenkallion tunneli suljetaan tilapäisesti liikenteeltä maanantain ja tiistain (11.–12.7.) sekä tiistain ja keskiviikon (12.–13.7.) välisiksi öiksi klo 22.00–05.00. Sulun aikana tunnelissa tehdään kunnossapito ja huoltotöitä. Hiidenkallion tunneli suljetaan molempiin suuntiin ja se avataan jälleen liikenteelle heti huoltotoimenpiteiden päätyttyä. Tunneli sijaitsee Kehä II:lla (Mt 102) Turun moottoritien läheisyydessä, missä liikenne ohjataan tunnelin varareitille. 

Työn aikaisesta liikennejärjestelystä vastaa:

Destia Oy, Mikko Sepänmaa, mikko.sepanmaa@destia.fi, puh. 040 630 8555

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa: 


ELY-keskus, Maanteiden hoidon projektipäällikkö Jami Vähäsoini, puh. 0295 021 280

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELY-keskukset

Leväseurannan viimeisellä viikolla sinilevähavaintoja tehty edelleen niin sisävesillä kuin merialueellakin Lounais-Suomessa (Varsinais-Suomi, Satakunta)28.9.2023 15:34:42 EEST | Tiedote

Lämpimän sään myötä sinileviä on edelleen havaittu kuluvalla viikolla Lounais-Suomen vesistöissä, mutta havaintojen määrä ja esiintymien runsaus ovat vähentyneet viime viikkoon nähden. Vakioseurannassa sinilevää on havaittu tällä viikolla Varsinais-Suomen ELY-keskuksen alueella kuudella vakiohavaintopaikalla ja havaitut sinilevämäärät ovat olleet pääasiassa vähäisiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme