Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusote tarjoaa neljättä koronarokotetta nyt myös 60 - 69-vuotiaille

Jaa
Keusote aloittaa perusterveiden 60–69-vuotiaiden neljännet koronarokotukset. Ajanvaraus rokotukseen käynnistyy tiistaina 9.8. Aiempien ryhmien, 70–79-vuotiaiden ei riskiryhmiin kuuluvien ja 18–69-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien, rokotukset jatkuvat ja ajan rokotukseen voi edelleen varata.

Neljäs koronarokote annetaan, mikäli on saanut kolme koronarokotetta ja rokotteen saamisesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Koronataudin sairastaneelle ja kolme rokoteannosta saaneelle ei anneta neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta. 

Rokotukseen voi tulla varaamalla ajan sähköisesti tai puhelimitse, tai käymällä ajanvarauksettomassa walk-in-pisteessä Hyvinkään Willassa.

Sähköisesti koronarokotusaika varataan osoitteesta Koronarokotusaika.fi. Rokotusajan voi itse valita. Rokotusaikoja on tarjolla 8.30–15.30 ja ilta-aikoja rajoitetusti. Puhelinajanvaraus numerossa 019 226 0665 on avoinna ma–pe klo 8–16.

- Toivomme, että kuntalaiset hyödyntävät aktiivisesti tämän mahdollisuuden. Korona on vahvasti edelleen keskuudessamme, toteaa palvelujohtaja Susanna Pitkänen. 

Neljänsien koronarokotteiden antaminen perustuu THL:n antamaan suositukseen laajentaa neljänsiä koronarokoteannoksia tietyille väestöryhmille jo heinäkuussa tai viimeistään 1.8. alkaen.  

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusote muisti henkilöstöään asiakas- ja potilasturvallisuuden edistämisestä15.9.2023 14:00:01 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) juhlisti Hyvinkään kaupungintalolla 15.9.2023 henkilöstönsä ansiokkaita tekoja asiakas- ja potilasturvallisuuden edistämiseksi. Vuoden asiakas- ja potilasturvallisuustekona Keusote palkitsi systeemisen toimintamallin juurruttamisen lastensuojeluun. Keusoten infektio- ja tartuntatautien yksikölle myönnettiin Suomen potilas- ja asiakasturvallisuusyhdistyksen ansiomerkki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme