Nordic Healthcare Group Oy

Nordic Healthcare Groupin kansainvälinen kasvutarina jatkuu uuden toimitusjohtajan James Campbellin johdolla

Jaa
Nordic Healthcare Groupin (NHG) kansainvälistyminen ja kasvu jatkuu vahvana. Yrityksen seuraavaa kasvuvaihetta johtaa James Campbell, joka aloitti yrityksen uutena toimitusjohtajana 8.8.2022.

Campbellilla on laaja kansainvälinen kokemus life sciences -sektorilta, lääketeollisuudesta, digitaalisista terveydenhuollon ratkaisuista sekä sosiaali- ja terveydenhuollon konsultoinnista. Ennen NHG:lle tuloaan hän johti Rochen kansainvälisen liiketoiminnan muutosta Baselissa, Sveitsissä. Aiemmin hän on toiminut strategiakonsulttina Accenturella ja lisäksi hän on perustanut liikkeenjohdon konsultointiin erikoistuneen yrityksen, joka toimii Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

NHG:n pitkäaikainen toimitusjohtaja ja perustajiin kuuluva Vesa Kämäräinen on nimitetty NHG:n hallitukseen. Hän on johtanut yritystä menestyksekkäästi yli 15 vuotta ja sinä aikana NHG on kasvanut yli 200 henkilöä työllistäväksi, johtavaksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntija- ja analytiikkataloksi Pohjoismaissa.

NHG on kasvanut upeasti muutaman hengen startupista toimialueensa markkinajohtajaksi. Viime vuosina NHG on myös ottanut merkittäviä askelia kansainvälisellä kentällä ja kasvattanut siellä vaikutustaan. Haluan lämpimästi kiittää Vesa Kämäräistä hänen merkittävästä panoksestaan yrityksen johtamisessa ja sen menestyksen rakentamisessa kuluneen 15 vuoden aikana. Vesa on myös keskeinen ja tervetullut uusi jäsen yrityksen hallitukseen, jossa yhteistyömme jatkuu.

Toivotan yhdessä koko hallituksen kanssa James Campbellin lämpimästi tervetulleeksi yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Jamesilla on syvällistä osaamista terveydenhuollon organisaatioiden muutoksesta ja kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisesta. Lisäksi hänellä on kattava kokemus asiantuntijayrityksistä ja -palveluista. Olemme innoissamme NHG:n vaikuttavuuden kasvattamisesta Jamesin johdolla.” NHG:n hallituksen puheenjohtaja Juko Hakala kommentoi.

“Olen todella innoissani liittymisestä NHG:n tiimiin ja mahdollisuudesta työskennellä yhdessä sen huippuosaajien kanssa. NHG:llä on kansainvälisellä tasolla merkittävää asiantuntemusta, joka mahdollistaa uusia ja innovatiivisia ratkaisuja eri maiden sosiaali- ja terveydenhuollossa. Yhteistyössä asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa NHG:llä on ainutlaatuinen asema tuottaa näkemyksiä, ratkaisuja ja ajatusjohtajuutta, jotka vaikuttavat kaikkien kansalaisten terveyteen ja hyvinvointiin,” NHG:n toimitusjohtaja James Campbell sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Nordic Healthcare Group Oy
Nordic Healthcare Group Oy
Vattuniemenranta 2
00210 Helsinki

https://nhg.fi

Nordic Healthcare Group (NHG) on vuonna 2004 perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin ja analytiikkaratkaisuihin erikoistunut suomalainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, kansallisia ja alueellisia julkisia toimijoita, yksityisiä palveluntarjoajia, kansainvälisiä lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on 200 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta. www.nhg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Healthcare Group Oy

Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris20.3.2023 15:00:00 EET | Tiedote

En av Nordens största expertrådgivare inom life science och hälso- och sjukvårdssektorn, Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris. Uppköpet innebär ökad kapacitet för att implementera, stödja och projektleda införandet av ny teknik och nya arbetssätt i vården. I veckan signerades avtalet mellan Nordic Healthcare Group (NHG) och Precuris, båda expertrådgivningsföretag, med vården och life science-sektorn som primära kunder.

NHG kasvaa Pohjoismaissa – ostaa ruotsalaisen Precuriksen20.3.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Nordic Healthcare Group ostaa ruotsalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayrityksen Precuris AB:n, joka täydentää osaamisellaan NHG:n tarjontaa Ruotsissa ja Pohjoismaissa uusien teknologioiden ja toimintatapojen implementoinnissa sekä projektinjohtamisessa. Nordic Healthcare Group (NHG) ja Precuris ovat molemmat asiantuntijayrityksiä, jotka ovat keskittyneet sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Yrityskauppa allekirjoitettiin viime viikolla.

NHG is growing in the Nordics – acquires Precuris in Sweden20.3.2023 15:00:00 EET | Press release

Nordic Healthcare Group acquires Sweden-based company Precuris. Their expertise in implementing, supporting and project management of new technologies and ways of working in healthcare will complement NHG’s offering in Sweden and the Nordics. Nordic Healthcare Group (NHG) and Precuris are both advisory companies focusing on clients in healthcare and life sciences. The acquisition was signed last week.

NHG investoi innovatiiviseen ratkaisuun, joka parantaa hoidon saatavuutta ja potilasvirtaa – ostaa brittiläisen QFI Consulting Ltd:n21.6.2022 14:23:19 EEST | Tiedote

Nordic Healthcare Group (NHG) ostaa pienen brittiläisen ohjelmistoyrityksen QFI Consulting Ltd:n, jonka ainutlaatuinen lähestymistapa ja ohjelmisto tarjoaa terveydenhuollon toimijoille mahdollisuuden saavuttaa edistysaskelia hoidon saatavuudessa, laadussa ja taloudellisuudessa verrattain lyhyessä ajassa. Yrityskaupan myötä NHG vahvistaa kansainvälistymisstrategiaansa ja laajentaa toimintaansa ja toimistoverkostoaan Isoon-Britanniaan – NHG:llä on lisäksi toimipisteitä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye