Assemblin Oy

Alvar Aallon Kanavaranta 1:n talotekniset vuosihuollot Assemblinille

Jaa
Alvar Aallon suunnittelema toimistotalo ”Sokeripala” on Suomen tunnetuimpia toimistorakennuksia. Yli 10 000 neliömetrin kokoinen historiallinen kohde sijaitsee Helsingin keskustassa, joka kätkee marmorikuoren sisälle pysähdyttäviä yksityiskohtia ja upeita arkkitehtonisia ratkaisuja. Kiinteistön historiallisenkin arvon vuoksi kohdetta ylläpidetään ja huolletaan pieteetillä. Vuoden 2022 syyskuusta alkaen Assemblin vastaa kiinteistön taloteknisistä vuosihuolloista.
Kohteen kuva:  Newsec Property Asset Management Finland Oy
Kohteen kuva: Newsec Property Asset Management Finland Oy

Kanavaranta 1 sijaitsee Helsingin kauppatorin läheisyydessä ja kiinteistö on toiminut yhden ja saman yrityksen toimistorakennuksena viimeiset 60 vuotta. Nyt kiinteistö on vapautunut vuokramarkkinoille Stora Enson muutettua muihin tiloihin. Kiinteistön omistaa saksalainen kiinteistösijoitusrahasto Deka Immobilien WestInvest-InterSelect. Dekan edustajana Suomessa ja Kanavaranta 1:n kiinteistömanagerina toimii Newsec Property Asset Management Finland Oy. Kohde on suojeltu ainutlaatuisten arkkitehtonisten ja kansallisten perintöarvojensa takia vuonna 2010 ja sillä on myös BREEM-ympäristösertifikaatti.

Noin 10 vuotta sitten kiinteistössä toteutettiin laajamittainen peruskorjaushanke, jossa uudistettiin muun muassa taloteknisiä järjestelmiä vastaamaan nykyajan tarpeisiin. Kiinteistön käyttöikää pidennetään entisestään huoltamalla säännöllisesti kohteen taloteknisiä järjestelmiä samalla parantaen myös energiatehokkuutta.

Uudeksi vuosihuoltokumppaniksi on valittu Assemblin. Assemblin vastaa Kanavaranta 1:n putki-, ilmanvaihto-, sähkö-, sprinkleri-, jäähdytys-, rakennusautomaatio-, turva- ja palojärjestelmien sekä väestönsuojan vuosihuolloista. Hyvin hoidetuilla ja laadukkailla taloteknisillä vuosihuolloilla varmistetaan laitteistojen toimivuus ja myös vähennetään mahdollisia vikatilanteita.

Assemblinin referenssiportfoliossa on useita merkittäviä, historiallisia ja arvokkaita kohteita. Assemblin on ollut mukana muun muassa Helsingin yliopiston päärakennuksessa, Eduskuntatalossa ja Rautatalossa. Alan parhaiden ammattilaisten voimin Kanavaranta 1 säilyttää toimivuutensa tulevaisuudessakin seuraaville sukupolville.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kohteen kuva:  Newsec Property Asset Management Finland Oy
Kohteen kuva: Newsec Property Asset Management Finland Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1,5 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme