Viisas Elämä Oy

Maria Nordin ja uudistumisen vuosi 2023

Jaa
Huippusuositun Maria Nordinin Uuden ajan kalenteri – vuosi 2023 (Viisas Elämä, 2022) opastaa ja tukee päivittäistä hyvinvointia lempeillä tietoisuustaidoilla.
Kuva: Oona Louhivaara, Kansi: Jaana Racero
Kuva: Oona Louhivaara, Kansi: Jaana Racero

Olen joka hetki vapaa uudistumaan ja valitsemaan sydämen johdatuksen.”
- Maria Nordin uutuusteoksessa Uuden ajan kalenteri – vuosi 2023

Marian Nordinin uutuusteos Uuden ajan kalenteri – vuosi 2023 tuo aiemmin julkaistun Eroon oireista -teoksen (Viisas Elämä, 2020) ja hänen suositun verkkokurssin harjoitukset osaksi lukijan arkea. Teos tarjoaa opastusta ja tukea päivittäiseen hyvinvointiin lempeiden tietoisuustaitojen avulla. Kalenteri sisältää Free to Heal® -menetelmään pohjautuvia ajatuksia ja tehtäviä vuoden jokaiselle viikolle kannustaen lukijaa uudistumaan ja tekemään muutoksia omassa arjessaan. Helppokäyttöinen kierresidottu kalenteri jättää tilaa myös lukijan omille merkinnöille.

Ehdotan, että käännät katseesi joka päivä johonkin hyvään. Merkitse siis kalenteriin omien menojesi ja muistiinpanojen lisäksi joka päivälle ylös asioita ja tilanteita, jotka ovat päiväsi aikana tuoneet sinulle pilkahduksen iloa, rakkautta, kiitollisuutta tai yhteyden tunnetta.” ohjeistaa Maria Nordin Uuden ajan kalenterin – vuosi 2023 käyttäjää.

Maria Nordin on kirjailija, arkkitehti, hyvinvointivalmentaja, Free to Heal ®-menetelmän kehittäjä ja neljän lapsen äiti. Häneltä on ilmestynyt aikaisemmin myyntimenestys Eroon oireista (Viisas Elämä, 2020), lasten satukirja Taikamatka (Viisas Elämä, 2021) sekä Kiitollisuuden vuosi 2022 -kalenteri (Viisas Elämä, 2021).

Uuden ajan kalenteri – vuosi 2023 ilmestyi kirjakauppoihin viikolla 40.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Maria Nordin esittelee Uuden ajan kalenteria vuodelle 2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kuva: Oona Louhivaara, Kansi: Jaana Racero
Kuva: Oona Louhivaara, Kansi: Jaana Racero
Lataa
Kansi: Jaana Racero
Kansi: Jaana Racero
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme