Nordic Business Forum Oy

Miki Kuusi, Sami Marttinen, Rafal Modrzewski ja 8 muuta suomalaista mukana Pohjois-Eurooppalaisten nuorten yrittäjien listauksessa

Jaa
Sami Marttinen, Miki Kuusi, Rafal Modrzewski, Stani Kulechov, Niklas Nukari, Heikki Herlin, Tuomo Riekki, Fadumo Ali, Jenny Wolfram, William Wolfram, ja Saana Tyni ovat mukana Nordic Business Reportin uusimmassa Top 35 Young North European Business Owners -listauksessa, jossa listattiin Pohjois-Euroopan 35 nuorta yrityselämän yrittäjää ja yrityksen omistajaa.

Nordic Business Reportin vuotuinen listaus julkaistiin jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna listauksen teemana ovat 35-vuotiaat ja sitä nuoremmat yrittäjät, jotka ovat ansiokkaasti vieneet yritystään eteenpäin. Paikallisista edustajista koostunut raati valitsi yrittäjät arvioimalla ehdokkaiden saavutuksia, vaikutusta, vastuullisuutta, liiketoiminnan laajuutta, kasvunopeutta sekä tulevaisuuden potentiaalia. Listauksessa on mukana yrittäjiä Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Islannista, Virosta, Latviasta sekä Liettuasta.

Suomesta listalle nousi jopa 11 nimeä: Sami Marttinen (#3), Miki Kuusi (#5), Rafal Modrzewski (#12), Stani Kulechov (#14), Niklas Nukari (#21), Heikki Herlin (#25), Tuomo Riekki (#28), Fadumo Ali (#30), Jenny Wolfram (#31), William Wolfram (#34) sekä Saana Tyyni (#35).

Listan kärkisijalle nousi virolainen Markus Villig, joka perusti 19-vuotiaana kuljetuspalvelu Boltin (entinen Taxify). Bolt on kasvanut kansainvälisestikin hurjaa vauhtia ja on nykyään yli 7 miljardin euron arvoinen. Toiselle sijalle sijoittui suomalainen Swappie-firman perustaja ja toimitusjohtaja, Sami Marttinen. Kolmannella sijalla on ruotsalainen Linnéa Kornehed, joka on perustanut sähkö- ja itseohjautuviin ajoneuvoihin keskittyvän Einriden.

The Top 35 Young North European Business Owners:

 1. Markus Villig, Bolt (Viro)
 2. Sami Marttinen, Swappie (Suomi)
 3. Linnéa Kornehed, Einride (Ruotsi)
 4. Johannes Schildt, Kry (Ruotsi)
 5. Miki Kuusi, Wolt (Suomi)
 6. Kaarel Kotkas, Veriff (Viro)
 7. Fredrik Hjelm, Voi (Ruotsi)
 8. Jonas Helmikstøl, Easee (Norja)
 9. Lotta Rauseus, Insurley (Ruotsi)
 10. Merit Valdsalu, Single.Earth (Viro)
 11. Fredrik Hamilton, Budbee (Ruotsi)
 12. Rafal Modrzewski, Iceye (Suomi)
 13. Daumantas Dvilinskas, TrasferGo (Liettua)
 14. Stani Kulechov, Aave (Suomi)
 15. Tom Okman, Nord Security (Liettua)
 16. Fredrik Haga, Dune Analytics (Norja)
 17. Dāvis Siksnāns, Printful (Latvia)
 18. Martin Schütt, Askeladden (Norja)
 19. Aleksander Leonard Larsen, Sky Mavis (Norja)
 20. Kristel Kruustük, Testlio (Viro)
 21. Niklas Nukari, Autolle (Suomi)
 22. Karen Dolva, No Isolation (Norja)
 23. James Jānis Berdigans, Printify (Latvia)
 24. Joel Hellermark, Sana Labs (Ruotsi)
 25. Heikki Herlin, Multiple (Suomi)
 26. Emilie Stordalen, Nordic Choice (Norja)
 27. Bianca Ingrosso, CAIA Cosmetics (Ruotsi)
 28. Tuomo Riekki, Smartly (Suomi)
 29. Kasper Ulrich, Shaping New Tomorrow (Tanska)
 30. Fadumo Ali, Hoiwa Oy (Suomi)
 31. Jenny Wolfram, BrandBastion (Suomi)
 32. Stefanía Bjarney Ólafsdóttir, AVO (Islanti)
 33. Anna-Liisa Palatu, Woola (Viro)
 34. William Wolfram, Galton Vosey (Suomi)
 35. Saana Tyni, Koti Puhtaaksi (Suomi)

Listauksen henkilökuvineen löytyy Nordic Business Report-sivustolta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Business Forum Oy
Nordic Business Forum Oy
Kauppakatu 41 B 14
40100 Jyväskylä

https://www.nbforum.com/

Jyväskylässä vuonna 2009 perustettu Nordic Business Forum tunnetaan Euroopan johtavista liike-elämän konferensseista. Nordic Business Forumin vuotuinen päätapahtuma kokoaa yhteen noin 7 000 johtajaa ja yrittäjää yli 40 eri maasta sekä tavoittaa live streamin kautta arviolta 20 000 ihmistä. Puhujina tapahtumassa ovat olleet mm. Barack Obama, Al Gore, Jack Welch, Arnold Schwarzenegger, Arianna Huffington, Sir Richard Branson, Steven Wozniak, Brené Brown ja Simon Sinek. Vuotuisen päätapahtuman lisäksi Nordic Business Forum on järjestänyt tapahtumia ja koulutuksia johtajille myös verkossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Business Forum Oy

Googlen [X] entinen liiketoimintavastaava Mo Gawdat saapuu syksyllä Suomeen22.8.2023 11:00:48 EEST | Tiedote

Googlen [X] ('moonshot factory') entinen liiketoimintavastaava Mo Gawdat saapuu syksyllä Suomeen puhumaan tekoälystä ja sen riskeistä Nordic Business Forum tapahtumassa. Gawdat on tunnettu etenkin mielipiteistään koskien tekoälyn kehityksen vauhtia, sekä siihen liittyviä riskejä ja eettisiä kysymyksiä. Hänen viimeisin haastattelunsa aiheesta on kerännyt yli 6 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme