Viisas Elämä Oy

Valoa ja voimaa vuoteen 2023

Jaa
Sanni Nevalaisen uutuusteos Valon ja voiman vuosi 2023 -kalenteri (Viisas Elämä, 2022) luo järjestystä ja iloa päivittäiseen elämään ohjaten kohti valoisia ja voimaannuttavia päätöksiä vuoden jokaisena päivänä.
Kuva: Julia Alakulju, Kannen maalaus: Sanni Nevalainen, Kannen design: Jaana Racero
Kuva: Julia Alakulju, Kannen maalaus: Sanni Nevalainen, Kannen design: Jaana Racero

” Minä olen valo ja luon unelmani todeksi!”

- Sanni Nevalainen uutuusteoksessa Valon ja voiman vuosi 2023 -kalenteri

Sanni Nevalaisen uutuusteos Valon ja voiman vuosi 2023 -kalenteri inspiroi ja auttaa pitämään elämän ohjat käsissä vuoden jokaisena päivänä. Pöytäkalenterin kuukausittain vaihtuvat teemat ja harjoitukset sekä voimaannuttavat maalaukset ja meditaatiotekstit auttavat lukijaa ohjaamaan elämäänsä haluttuun suuntaan omaa hyvinvointia tukien ja sydäntä kuunnellen. Kalenterista löytyvien kiitos- ja vastaanottoseremonian sekä irtipäästämisseremonian lisäksi lukija löytää kalenterista vuoden tärkeimmät juhlapyhät, merkki- ja liputuspäivät, nimipäivät sekä kuun vaiheet. Kalenterin sisältämä erillinen muistikirjaosio inspiroi ja auttaa lukijaa pääsemään syvemmälle omaan elämäänsä.

Astu täyteen omaan voimaasi ja viisauteesi. Se, mihin keskityt, lisääntyy. Tee rohkeita päätöksiä ajankäytöstäsi, yhdistyen sydämesi viisauteen”, rohkaisee Sanni Nevalainen Valon ja voiman vuosi 2023 -kalenterin käyttäjää.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Hän pitää enkelikoulua sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa. Valon ja Voiman vuosi 2023 - kalenteri  on jatkoa Sannin mediaatioaiheisille kirjoille, korteille ja äänitteille, jotka Viisas Elämä on julkaissut.

Valon ja voiman vuosi 2023 -kalenteri­ ilmestyi kirjakauppoihin syyskuussa 2022.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Sanni Nevalainen esittelee Valon ja voiman vuosi 2023 -kalenteria

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kuva: Julia Alakulju, Kannen maalaus: Sanni Nevalainen, Kannen design: Jaana Racero
Kuva: Julia Alakulju, Kannen maalaus: Sanni Nevalainen, Kannen design: Jaana Racero
Lataa
Kannen maalaus: Sanni Nevalainen, Kannen design: Jaana Racero
Kannen maalaus: Sanni Nevalainen, Kannen design: Jaana Racero
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme