Veikkaus Oy

Kaikki tai ei Mitään -pelistä 125 000 euron täysosuma Juukaan

Jaa
Kaikki tai ei Mitään -pelin arvonnassa löytyi keskiviikkona yksi 12 oikein -tulos, jolla onnekas juukalainen pelaaja nappasi 125 000 euron voiton.

Rivinsä veikkaus.fi:ssä pelannut onnekas sai kaikki arvotut 12 numeroa oikein, joten hän voitti pelin päävoiton 125 000 euroa.

Nettipelaajana onnekas voittaja saa voittopottinsa suoraan pankkitililleen.

Kaikki tai ei Mitään -pelistä voitettiin suurvoitto myös lauantaina. Eurajoen R-kioskissa rivinsä tehnyt pelaaja voitti 500 000 euroa, kun hänen riviinsä osuivat sekä täysosuma että onnenapila-onnennumero.

Kaikki tai ei Mitään on päivittäinen arvontapeli. Pelissä valitaan 12 numeroa 24 numerosta. Pelaamalla Onnenapilaa pelaaja voi nelinkertaistaa voittonsa ja voittaa lähes kaksi kertaa useammin. Pelin erikoisuutena on voitonjako, jossa pelaaja voittaa päävoiton joko saamalla kaikki 12 numeroa oikein tai väärin.
 

Vuoden suurimmat Kaikki tai ei Mitään -voitot:
 

Eurajoki 24.9. 500 000 €
Tohmajärvi 17.9. 500 000 €
Keuruu 18.2. 500 000 €
Jokioinen 27.5. 312 500 €

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme