HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 4.10.2022

Jaa
HSL:n hallituksen kokous järjestettiin etäyhteyksin 4. lokakuuta 2022 ja hallitus teki päätökset seuraavista asioista.

Osavuosikatsaus 2/2022

Hallitus päätti merkitä tiedoksi osavuosikatsauksen 2/2022 ja lähettää sen tiedoksi yhtymäkokoukselle.

Osavuosikatsauksesta tiedotetaan erillisellä tiedotteella (linkki tiedotteeseen)
Linkki pöytäkirjaan

Esitys tarkastusmaksun korottamisesta liikenne- ja viestintäministeriölle

Hallitus päätti esittää liikenne- ja viestintäministeriölle tarkastusmaksun korottamista 100 euroon. Tarkastusmaksu on ollut 80 euroa vuodesta 2007 lähtien. Tarkastusmaksun korottaminen nähdään yhtenä keinona pienentää painetta lippujen hintojen korotuksiin, koska korkeamman tarkastusmaksun arvioidaan vähentävän liputta matkustamista ja siitä johtuvaa lipputulojen menetystä.
Linkki pöytäkirjaan

Kannustinjärjestelmän piirissä olevien henkilöiden vahvistaminen

Hallitus päätti vahvistaa vuoden 2023 alusta voimaan tulevan kannustinjärjestelmän piiriin kuuluvat henkilöt.
Linkki pöytäkirjaan

Syysyhtymäkokouksen koolle kutsuminen 29.11.2022

Hallitus päätti kutsua HSL:n yhtymäkokouksen koolle tiistaina 29.11.2022 klo 11.
Linkki pöytäkirjaan

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Nykänen 
toimitusjohtaja 
p. 09 4766 4040 

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 400 työntekijää, ja liikevaihto on noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Vuonna 2021 HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin 238 miljoonaa, mikä on yli 60 % Suomessa tehdyistä joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Suuret kaupunkiseudut peräänkuuluttavat valtiolta riittäviä panostuksia kestävään kasvuun13.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Seitsemän suurinta kaupunkiseutua esittävät yhteisessä kannanotossaan vakavan huolensa valtion niukoista resursseista kaupunkiseutujen kasvun tukemiseen. Pääministeri Petteri Orpon hallituksen ohjelma tunnistaa MAL-seutujen keskeisen merkityksen, mutta ei juurikaan varaa rahoitusta seutujen kehittämiseen. Seudut ovat määrätietoisesti kehittäneet kestävää yhdyskuntarakennetta ja peräänkuuluttavat pitkäjänteisyyttä myös valtiolta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme