Mailand Communications Oy

Mari Lymysalo joukkorahoitusalusta Invesdorin Pohjoismaiden-toimitusjohtajaksi

Jaa
Eurooppalainen digitaalisen sijoittamisen ja rahoittamisen alusta Invesdor on nimittänyt Pohjoismaiden-toimitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi DI Mari Lymysalon. Uuteen tehtävään Lymysalo siirtyy Capgemini Venturesin sijoitusjohtajan paikalta Pariisista.
DI Mari Lymysalo aloittaa Invesdorin toimitusjohtajana Pohjoismaissa. Kuvaaja: Raphael Nast
DI Mari Lymysalo aloittaa Invesdorin toimitusjohtajana Pohjoismaissa. Kuvaaja: Raphael Nast

Manner-Euroopan suurimmaksi digitaaliseksi sijoitus- ja rahoitusalustaksi kasvanut Invesdor vahvistaa rekrytoinnin myötä johtoryhmäänsä ja resurssejaan laajentuakseen Euroopassa. Lymysalo aloittaa tehtävässä välittömästi. 

- Mari on kokenut kansainvälinen pääomasijoittamisen asiantuntija, ja olemme iloisia saadessamme hänet puikkoihin edistämään kasvuamme Pohjoismaissa, sanoo Invesdor Groupin toimitusjohtaja Christopher Grätz. 

Lymysalo on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri, joka on viimeiset 16 vuotta työskennellyt globaaleissa organisaatioissa Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Keski-Euroopassa. Lymysalo on toiminut muun muassa liikkeenjohdon konsulttina, uusien liiketoimintojen kehittäjänä ja operatiivisena johtajana, viimeksi Capgemini Venturesin sijoitusjohtajana.  

- Olen valtavan innoissani uudesta tehtävästäni. Vakuutuin erityisesti Invesdorin innovatiivisesta ja kansainvälisestä liiketoimintamallista sekä tulevaisuuden hankkeista. Haluamme tarjota eurooppalaisille sijoittajille lupaavia sijoitusmahdollisuuksia yli maantieteellisten rajojen, missä piilee merkittävä kasvupotentiaali. Yhtiö on toiminut uranuurtajana digitaalisen sijoittamisen ja rahoituksen parissa, ja vien tarinaa nyt mielelläni eteenpäin, Lymysalo kuvailee. 

Kohti yleiseurooppalaista joukkorahoitusta 

 
Invesdorin tavoitteena on tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja eri kehitysvaiheissa oleville yrityksille ympäri Eurooppaa.

Invesdor, saksalainen Kapilendo ja itävaltalainen Finnest fuusioituivat kesäkuussa 2022, minkä myötä kansainväliset rahoituskierrokset ovat mahdollisia DACH-alueella ja Pohjoismaissa. Seuraavassa vaiheessa yhtiön on tarkoitus laajentua muihin Euroopan maihin. Sijoittajille tämä merkitsee suorempaa pääsyä kansainvälisille pääomamarkkinoille, uusia sijoitustuotteita ja toimivampia jälkimarkkinoita. 

- Tavoitteemme on kasvaa koko Euroopan laajuiseksi rahoitusalustaksi.Tarkastelemme myös mahdollisia uusia fuusioita osana kasvustrategiaamme, Grätz kertoo. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

DI Mari Lymysalo aloittaa Invesdorin toimitusjohtajana Pohjoismaissa. Kuvaaja: Raphael Nast
DI Mari Lymysalo aloittaa Invesdorin toimitusjohtajana Pohjoismaissa. Kuvaaja: Raphael Nast
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mailand Communications Oy
Mailand Communications Oy
Arkadiankatu 16 B 26
00100 Helsinki

0405670212http://www.mailand.fi

Invesdor 

Invesdor Group on yksi suurimmista eurooppalaisista sijoitus- ja rahoitusalustoista yli 328 miljoonan euron välitetyllä rahoitusvolyymilla, ja se toimii tällä hetkellä Suomessa, Saksassa ja Itävallassa. Digitaalinen Invesdor-alusta tarjoaa räätälöityjä rahoitusratkaisuja pörssin ulkopuolisille yrityksille. Sijoittajat voivat sijoittaa oman ja vieraan pääoman ehtoisesti yrityksiin eri puolilla Eurooppaa. Invesdor-konserni syntyi, kun maidensa johtavat rahoitusalustat Invesdor, Finnest ja Kapilendo fuusioituivat.  

https://www.invesdor.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mailand Communications Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye