Mellakka Helsinki

Suomalaislähtöinen Verge Motorcycles käynnistää odotetun sähkömoottoripyörän sarjatuotannon – tuo markkinoille Verge TS -mallin lisäksi myös Verge TS Pro:n

Jaa
Vergen sähkömoottoripyörät on varustettu patentoidulla moottoriteknologialla ja palkitulla designilla. Tänään julkistettu Verge TS Pro -malli on markkinoiden edistyksellisin sähkömoottoripyörä.
Vergen julkistama uusi Verge TS Pro -malli on sähkömoottoripyörien kärkeä. Kuva: Verge Motorcycles
Vergen julkistama uusi Verge TS Pro -malli on sähkömoottoripyörien kärkeä. Kuva: Verge Motorcycles

Sähkömoottoripyörien pioneeriyritys, suomalaislähtöinen Verge Motorcycles aloittaa odotetun Verge TS -moottoripyörän sarjatuotannon. Verge on kehittänyt moottoripyöränsä rakenteen alusta alkaen sähkökäyttöisyys edellä, eikä suunnittelussa ole otettu muiden valmistajien tapaan vaikutteita polttomoottorikäyttöisistä pyöristä. Vergen ainutlaatuisen teknologian salaisuus on takarenkaaseen integroitu sähkömoottori, joka mahdollistaa suuremman akuston, pidemmän kantaman ja räjähtävän suorituskyvyn. Sen lisäksi pyörän painopiste on alempana, joka takaa vakaamman ajotuntuman muiden valmistajien pyöriin verrattuna.

“Pyörämme ovat herättäneet kiinnostusta ympäri maailmaa jo prototyyppivaiheessa, ja olemme saaneet jo satoja ennakkotilauksia. Olemme erittäin innoissamme, että pääsemme vihdoin aloittamaan kauan odotetun Verge TS:n sarjatuotannon. Ja mikä parempaa – pääsemme tuomaan markkinoille yhden sijaan kaksi mallia”, kommentoi Verge Motorcyclesin toimitusjohtaja Tuomo Lehtimäki.

Verge on ensimmäinen ja ainoa Pohjoismainen täysikokoisten sähkömoottoripyörien valmistaja, joka on aloittanut sarjatuotannon.

“Tältä näyttää sähkömoottoripyörien tulevaisuus”

Verge julkisti tänään tuovansa markkinoille myös Verge TS Pro:n, joka on perusmallia tehokkaampi ja edistyksellisempi. Kun perusmalli Verge TS on ominaisuuksiltaan jo alansa huippua, TS Pro asettuu kirkkaasti sähkömoottoripyörien kärkeen 350 kilometrin kantamallaan ja 35 minuutin pikalatausajallaan. Vergen molemmat mallit edustavat ennennäkemätöntä innovatiivisuutta ja sarjatuotannon myötä ne tuovat markkinoille täysin uudenlaisen vaihtoehdon.

“Vergen tavoitteena on haastaa perinteisiä muotoilun lainalaisuuksia ja suunnitella maailman parhaita sähkömoottoripyöriä. Tuodaksemme markkinoille maailman edistyksellisimmän teknologian ja suorituskyvyn, päätimme keksiä pyörän kirjaimellisesti uudestaan. Tuotteemme edustavat sähkömoottoripyörien tulevaisuutta”, Lehtimäki kertoo.

Vergen sähkömoottoripyöriä voi tilata yrityksen uusilta verkkosivuilta tästä päivästä lähtien. Pyöriä toimitetaan alkuvaiheessa vain Pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan. Lisätietoja osoitteesta www.vergemotorcycles.com.


Verge TS Pro

Vääntö 1 000 Nm
Teho 102 kW
Huippunopeus 200 km/h
Latausaika 35 min
Kantama jopa 350 km

Verge TS

Vääntö 700 Nm
Teho 80 kW
Huippunopeus 180 km/h
Latausaika 55 min
Kantama jopa 250 km

//

Verge Motorcycles kehittää ja valmistaa maailman edistyksellisintä sähköistä moottoripyörää. Vergen tavoitteena on luoda maailman paras sähkömoottoripyörä ja haastaa perinteiset ajattelutavat patentoidulla moottoriteknologiallaan sekä innovatiivisella suunnittelullaan.

“Moottoripyörä, joka ei näytä eiliseltä, vaan tuntuu tulevaisuudelta.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomo Lehtimäki
CEO
+358 40 743 6565
tuomo.lehtimaki@vergemotorcycles.com

Kuvat

Vergen julkistama uusi Verge TS Pro -malli on sähkömoottoripyörien kärkeä. Kuva: Verge Motorcycles
Vergen julkistama uusi Verge TS Pro -malli on sähkömoottoripyörien kärkeä. Kuva: Verge Motorcycles
Lataa
Kuva: Verge Motorcycles
Kuva: Verge Motorcycles
Lataa
Kuva: Verge Motorcycles
Kuva: Verge Motorcycles
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye