Bubblypink Music

Show-kuoro Semmareiden konserttisalikiertue alkaa huomenna

Jaa
Kansainvälisesti isoillakin areenoilla Suomea edustanut Semmarit aloittaa 24.11.2022 konserttisalikiertueen, joka kattaa kaksitoista esitystä maamme suurimmissa musiikkitaloissa. Osa konserttisaleista on lähes loppuunmyytyjä ennakkoon.
Semmarit edusti Suomea Dubain maailmannäyttelyssä vuonna 2021. Nyt he suuntaavat kotimaan konserttisalikiertueelle. Kuva: Semmarit
Semmarit edusti Suomea Dubain maailmannäyttelyssä vuonna 2021. Nyt he suuntaavat kotimaan konserttisalikiertueelle. Kuva: Semmarit

Jyväskylästä lähtöisin oleva show-kuoro Semmarit aloittaa kahdentoista konsertin Ilakoivat silakat -nimisen kiertueen, joka alkaa 24.11.2022 Joensuusta ja päättyy joulukuussa Helsingin Musiikkitaloon.

Ilakoivat silakat -kiertue:

24.11. Joensuu, Carelia-sali
25.11. Kajaani, Kaukametsän sali
26.11. Oulu, Madetojan sali
30.11. Hämeenlinna, Verkatehdas, Vanaja-sali
1.12. Turku, Logomo
2.12. Espoo, Tapiola-sali
3.12. Lahti, Sibeliustalo
4.12. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
7.12. Kuopio, Musiikkikeskus
8.12. Jyväskylä, Paviljonki
9.12. Tampere, Tampere-talo
10.12. Helsinki, Musiikkitalo

Kiertueen liput ovat myynnissä lippu.fi- ja ticketmaster.fi-sivustoilla.

Ilakoivat silakat -kiertue toteutetaan yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa. Muusikot siivoavat Siisti biitsi -ohjelman innoittamina kunkin esiintymiskaupunkinsa rantamaisemia. "Semmarit tunnetaan paitsi musiikistaan myös yhteisöllisyydestään”, kuoronjohtaja Reima Viitala toteaa. ”Olemme saaneet vuosikymmenten varrella valtavasti tukea ja apua faneiltamme, joten tuntuu luontevalta pyytää heidät nyt mukaan tekemään yhdessä hyvää", hän jatkaa. Tarkempaa tietoa Siisti biitsi -siivoustalkoista ilmoitetaan Semmareiden some-kanavilla.

Semmarit on edustanut Suomea paljon myös ulkomailla: he ovat esiintyneet useasti Aasiassa, esimerkiksi kiinalaisen uudenvuoden gaalassa sadoille miljoonille tv-katsojille. Lisäksi Semmarit on edustanut Suomea Montreux’n Kultainen Ruusu -tv-gaalassa sekä kolmessa maailmannäyttelyssä: Lissabonissa vuonna 1998, Hannoverissa vuonna 2000 ja Dubaissa vuonna 2021. Semmarit ovat olleet kiertueilla USA:ssa, Kanadassa, Saksassa, Ruotsissa, Portugalissa ja Virossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:


Bubblypink Music
Jutta Vetter
press@bubblypink.fi
0505466000


Pidä Saaristo Siistinä ry
Terhi Takkinen
terhi.takkinen@pssry.fi
0403500319

Kuvat

Semmarit edusti Suomea Dubain maailmannäyttelyssä vuonna 2021. Nyt he suuntaavat kotimaan konserttisalikiertueelle. Kuva: Semmarit
Semmarit edusti Suomea Dubain maailmannäyttelyssä vuonna 2021. Nyt he suuntaavat kotimaan konserttisalikiertueelle. Kuva: Semmarit
Lataa
Semmarit esiintymässä Helsingin Allas Sea Poolilla kesällä 2022. Kuva: Lotta Mattila
Semmarit esiintymässä Helsingin Allas Sea Poolilla kesällä 2022. Kuva: Lotta Mattila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Bubblypink Music
Bubblypink Music
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

https://bubblypink.fi

Bubblypink Music tarjoaa musiikkialan kaikille toimijoille kokonaisvaltaista artisti-, julkaisu- ja tapahtumapromootiota.

Bubblypink Music on vahvaan viestintäosaamiseen nojaava moderni ja kokonaisvaltainen musiikkialan viestintätoimisto.

Yhtiön perustaja Jutta Vetter on pitkän linjan viestinnän ammattilainen, joka on erikoistunut musiikkiteollisuuteen. Hänellä on johtamansa kansainvälisen Vetter Communications Oy -viestintätoimiston myötä vankka ymmärrys yritysmaailmasta, ja vuosien työkokemus muun muassa levy-yhtiöstä ja ohjelmatoimistosta.

Bubblypinkin ydin perustuu alan liiketoimintamallien tuntemukseen, raudanlujaan kokemukseen viestintä- ja mediatiedotustehtävistä, rohkeaan ideointiin sekä brändäysosaamiseen. Yhtiö hoitaa niin pienet kuin suuret kokonaisuudet – yksittäisen single-julkaisun promosta aina isoon festivaalitiedotukseen.

Yhteys: press@bubblypink.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bubblypink Music

Blockfest julkaisi kävijälukunsa – artistien keskinäinen yhteistyö voitti jopa muutokset lentoaikatauluissa20.8.2023 18:23:56 EEST | Tiedote

Loppuunmyytyä Blockfest 2023 -festivaaliviikonloppua vietettiin Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuiston alueella 18.–19.8.2023. Tämän vuoden Blockfestin kävijämäärä oli 80 000 oheistapahtumineen ja Nokia Arenan jatkot mukaan lukien. Toisen festivaalipäivän aikatauluja mutkistivat viime hetkellä ilmenneet kansainvälisten esiintyjien lentoaikataulujen muutokset, mutta artistien keskinäisen jouston ja festivaaliorganisaation järjestämän helikopterikyydin ansiosta päivän ohjelma saatiin toteutettua ilman peruutuksia.

Semmareiden kiertueella siivotaan rantoja ja suojellaan Suomen vesistöjä16.10.2022 10:10:00 EEST | Tiedote

Yli 30 vuotta kansainvälisenkin keikkamaailman aalloilla pärskinyt Semmarit palaa marraskuussa konserttisaleihin. Ilakoivat silakat -kiertue käynnistyy marraskuussa Joensuun Carelia-salista ja päättyy Helsingin Musiikkitalolle 10.12.2022. Kiertueella tehdään tiivistä yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa, ja muusikot siivoavat kunkin esiintymiskaupunkinsa rantamaisemia. Samalla he haastavat yleisönsä mukaan siivoustalkoisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye