HOK-Elanto

Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan Alepa Backaksen poikkeuksellisiin energiaratkaisuihin Vantaalle ti 29.11.2022 klo 10

Jaa
Alueosuuskauppa HOK-Elanto perehdyttää median edustajat joulukuussa avattavan, itse itsensä lämmittävän Alepa Backaksen energiaratkaisuihin.

HOK-Elanto toivottaa median edustajat tervetulleiksi mediavierailulle uuteen nollapäästöiseen Alepa Backakseen tiistaina 29. marraskuuta klo 10.00. Tilaisuudessa tehdään kierros uudessa puurakenteisessa Alepa-myymälässä, joka muun muassa lämmittää itse itsensä, sekä tutustutaan Backaksen kartanoalueen kiehtovaan historiaan. Tilaisuudessa on tarjolla kevyttä syötävää. Tilaisuuden jälkeen median edustajilla on mahdollisuus haastatella HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalaista. 

Alepa Backas sijaitsee Vantaan Kartanonkoskella, Backaksen kartanon alueella (Ylästöntie 28). Halukkaille järjestetään edestakainen kuljetus tilaisuuteen Helsingin päärautatieasemalta.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan tilaisuuteen 24.11. mennessä tämän linkin kautta

HOK-Elannon puolesta lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Suursuosion saavuttanutta Hyvikkiheviä pilotoidaan syyskuussa myös HOK-Elannon Prismoissa13.9.2023 10:11:00 EEST | Tiedote

HOK-Elannon Hyvikkihevi-konseptissa myydään syömäkelpoisia, mutta hehkeimmät hetkensä nähneitä hedelmiä ja vihanneksia alennettuun hintaan yksittäiskappaleina tai laatikoihin valmiiksi pakattuina setteinä. Konsepti on tullut tutuksi asiakkaille S-marketeissa sekä Alepoissa ja syyskuun lopussa käytäntöä pilotoidaan myös kolmessa HOK-Elannon Prismoista Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme