Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin lisähaussa tarjolla aloituspaikkoja tammikuussa alkaviin ylempiin AMK-tutkinto-ohjelmiin

Jaa
Tampereen ammattikorkeakoulun syksyn 2022 lisähaussa on tarjolla kolme ylempää AMK-tutkinto-ohjelmaa tekniikan alalla ja sosiaali- ja terveysalalla. Hakuaika on 28.11.–8.12.2022. Opinnot alkavat tammikuussa.
Kuva: Rami Hanafi
Kuva: Rami Hanafi

Lisähaussa voi hakea syksyn yhteishaussa vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja. Noin 1,5–3 vuoden mittaiset ylemmät AMK-tutkinnot soveltuvat korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat syventää tai laajentaa osaamistaan. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.  

TAMKissa on tarjolla yhteensä 49 aloituspaikkaa kolmeen ylempään AMK-tutkintoon: Tekniikan alalla voi suorittaa insinöörin ylemmän AMK-tutkinnon, jonka painotus on Älykäs uusiutuva sähköenergiantuotanto. Sosiaali- ja terveysalalla ylempien AMK-tutkintojen sisältöinä ovat Terveyden edistäminen sekä Sosiaali- ja terveysalan yrittäjyys. 

Lisähaku järjestetään 28.11.–8.12.2022. Koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Hakulomake aukeaa haun ensimmäisenä päivänä kello 8.00 ja sulkeutuu haun viimeisenä päivänä kello 15.00. Valinnat julkaistaan 22.12.2022. Opinnot alkavat tammikuussa 2023.

 
Tutustu tutkintoihin: 
https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/hae-tamkiin/tamkin-lisahaku 

Lisätietoa hakemisesta: 
https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/tamkin-hakijapalvelut 

Lisätietoa TAMKin koulutustarjonnasta:  

Opiskelijarekrytoinnin päällikkö Kristiina Engblom-Pelkkala 
p. 040 663 7679,kristiina.engblom-pelkkala@tuni.fi 

Koulutuksen vararehtori Sanna Wesanko 
p. 040 509 2711, sanna.wesanko@tuni.fi 

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Rami Hanafi
Kuva: Rami Hanafi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Maksuttomista mikro-opinnoista uutta osaamispääomaa yrittäjille27.9.2023 13:00:32 EEST | Tiedote

Suomalaiset ammattikorkeakoulut ovat käynnistäneet hankekokonaisuuden, jonka tavoitteena on auttaa mikro- ja pk-yrityksiä päivittämään muutoskykyään, vahvistamaan niiden vihreää siirtymää ja parantamaan digitalisaatioon liittyvää osaamistaan. Osaamista voi päivittää mikro-opinnoilla, jotka ovat maksuttomina saatavilla yritystenmuutoskumppanina.fi-sivustolla. Hankekokonaisuuden yhteistyökumppanina toimii Suomen Yrittäjät.

School to belong vähentää korkeakouluopiskelijoiden yksinäisyyttä – TAMK ensimmäisenä korkeakouluna mukana19.9.2023 14:00:27 EEST | Tiedote

Korkeakouluopintoihin ja usein uudelle paikkakunnalle tultaessa odotetaan opiskelijaelämää, uusia kavereita ja kuulumista opiskelijayhteisöön. Valitettavasti kaikkien osalta tämä ei toteudu kuten voisi toivoa. Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) on ensimmäisenä korkeakouluna mukana HelsinkiMission yksinäisyyttä vähentävässä School to Belong -ohjelmassa.

Invitation to media: Welcome to meet Tunisian higher education and ministry delegation at Tampere University of Applied Sciences 26th Sept, 2023 at 10:30 am13.9.2023 15:07:00 EEST | Press Invitation

Tampere University of Applied Sciences (TAMK) is active in promoting international cooperation with research, development, and innovation projects. We are partnering in a RDI project ‘BiotechTunisia’. As part of it, we are welcoming Senior Researchers, Professors, Members of University management and Ministry of Education and Scientific Research from Tunisia. The media is warmly welcome to meet the delegation for short interviews and a cup of coffee and refreshments. The delegation comprises of 22 members.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme