Kirkko Helsingissä

Helsingin seurakunnat jakoivat aamuliikenteessä heijastimia ja joulurauhaa

Jaa
Kymmenettä kertaa järjestetyssä Helsingin seurakuntien yllätystempauksessa levitettiin hyvää joulumieltä heijastimien avulla.

Seurakunnat jakoivat tänään 1.12. torstaiaamuna kaupungilla liikkeellä oleville heijastimia. Helsingissä jaossa oli 10 000 heijastinta. 

Suurin osa heijastimista jaettiin aamuliikenteessä kello 6–9.30. Heijastimia oli jakamassa seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Heijastimia oli jaossa paikoissa, joiden ohi tai kautta kulkee arkiaamuina paljon ihmisiä kuten metroasemilla, juna-asemilla ja bussipysäkeillä. Aiempina vuosina on jaettu piparkakkuja, ja kahteen vuoteen koronan takia jakelua ei voitu järjestää. 

Tempaus oli kaupunkilaisille yllätys, joten siitä ei kerrottu etukäteen. Heijastimien tarkoituksena on ilahduttaa ja tuoda hyvää joulumieltä ihmisille. Heijastin myös lisää jalankulkijoiden turvallisuutta nyt pimeänä vuodenaikana. Sosiaalisessa mediassa aihetta koskevia kuvia voi löytää #joulurauhaa ja #heijastavaloa -tunnuksilla. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Kirkko Helsingissä toimii helsinkiläisten kanssa ja helsinkiläisten parhaaksi uskon, rakkauden ja ympäristön puolesta. Kirkko Helsingissä muodostuu 20 ev.-lut. seurakunnasta, joista 17 on suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä. Helsingin seurakunnissa on noin 330 000 jäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä