Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Lasten Päivän Säätiö jakoi jälleen tuntuvan avustuksen lastensuojelutyölle

Jaa
Linnanmäen Huvipuistoa ylläpitävä Lasten Päivän Säätiö on lahjoittanut 1.12.2022 järjestetyssä Linnanmäki Gaalassa 4 miljoonaa euroa kuudelle säätiöön kuuluvalle lastensuojelujärjestölleen. Olemassaolonsa aikana Linnanmäen huvipuistotoiminta on kerännyt yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle.

Lasten Päivän Säätiö on tehnyt merkittävän lahjoituksen lastensuojelutyölle.
4 miljoonan euron suuruinen avustus jaettiin 1.12.2022 Peacock-teatterissa järjestetyssä Linnanmäki Gaalassa, jossa kutsuvieraina olivat Linnanmäen tärkeitä sidosryhmiä. Avustuksen vastaanottivat Lasten Päivän Säätiön taustalla toimivat kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun KeskusliittoBarnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liittoMannerheimin Lastensuojeluliitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset.


- Kriisiaika on tuonut entistä vahvemmin esille järjestöjen tuen merkityksen lapsille, nuorille ja perheille. Lasten ja perheiden avuntarve kasvoi koronapandemian aikana ja samalla pandemia on haastanut järjestöjä taloudellisesti. Perustajajärjestöjen toiminnanjohtajat iloitsevat mahdollisuudesta rakentaa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia Lasten Päivän Säätiön tuella, kertoo Lastensuojelun Keskusliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes.

Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin on kiitollinen siitä, että monen haastavan vuoden jälkeen lastensuojelutyötä pystyttiin taas tukemaan huvipuistotoiminnan kautta.

- Olemme todella iloisia siitä, että kuluneella huvikaudella asiakkaamme ovat jälleen huvitelleet Linnanmäellä. Varojen kerääminen antaa tärkeän merkityksen myös meille kaikille Linnanmäen hupimestareille ja tekemällemme työlle, ja olemmekin äärettömän iloisia siitä, että olemme voineet tehdä yhdessä huvittelemalla hyvää lastensuojelulle tänäkin vuonna, iloitsee Adlivankin.


Lisätiedot:

Ulla Siimes, Lastensuojelun Keskusliitto, 040 553 0981, ulla.siimes@lskl.fi 

Pia Adlivankin, toimitusjohtaja, Linnanmäki, 040 418 7788,
 pia.adlivankin@linnanmaki.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme