Veken Kaluste Oy

Veke avaa uuden myymälän Raisioon

Jaa
Lapin Ranualta ponnistava sisustajan huonekalukauppa Veke laajentaa myymäläverkostoaan ja avaa uuden myymälän Raisioon kesäkuussa 2023. Veke on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmaksi huonekalujen verkkokaupaksi ja viides myymälä Turun seudulla käynnistää kasvutarinan uuden luvun.
Tyvi-pöytä ja Havu-kaappi ovat kotimaisesta männystä Lapissa valmistettuja uutuustuotteita. 
Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Tyvi-pöytä ja Havu-kaappi ovat kotimaisesta männystä Lapissa valmistettuja uutuustuotteita. Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.

Verkkokaupan lisäksi Vekellä on tällä hetkellä neljä inspiroivaa myymälää: Rovaniemellä, Oulussa, Tampereella ja Vantaalla. Uusi kesäkuussa avattava Raision myymälä Turun seudulla on siis järjestyksessään viides. 

Uudessa myymälässä neliöitä on hulppeat 1500, jonka lisäksi varastotilaa on n. 500 neliötä. Myymälä tulee olemaan hyvin samantyyppinen kuin viime keväänä avattu myymälä Tampereella. Myös Raision myymälästä löytyy kymmenisen inspiroivaa sisustettua huonekokonaisuutta sekä laaja kattaus tuotevalikoimaa huonekaluista piensisustukseen. Myymälän yhteydessä on myös noutopiste ja kesäpiha kesäkaudella.

Veken tavoitteena on kasvaa yhdeksi suurimmista monikanavaisista huonekalu- ja sisustuskaupan toimijoista Suomessa. Tällä hetkellä noin 65% yhtiön myynnistä tulee verkkokaupasta. Osa tuotteista on sellaisia, että moni haluaa kokeilla niitä ennen ostopäätöstä. Etenkin sohvat ja sängyt vaativat tarkempaa harkintaa. Tavoitteena onkin avata myymälät suurimpiin asutuskeskuksiin. 

Veke on valmistautunut tulevan kasvustrategian toteuttamiseen laajentamalla yhtiön omistuspohjaa pääomasijoittaja Sentican kanssa. Veke pyrkii elämään vahvasti ajassa niin tuotevalikoiman kuin koko yritystoiminnan näkökulmasta. Valikoimassa korostuvat skandinaaviset ja modernit tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. 

Yhtiön arvojen ytimessä ovat vastuullisuus ja kotimaisuus. Tulevaisuudessa yhtiö panostaa yhä enemmän suomalaiseen muotoiluun ja lähellä tuotettuihin tuotteisiin. Veke on ostanut enemmistön mäntyhuonekalutehtaasta ASWoodista ja käynnistänyt kesällä 2022 kotimaisten mäntyhuonekalujen valmistamisen Ranualla. Veken liiketoiminnalle on myönnetty avainlipputunnus.


Veke on:

  • Lapin Ranualta lähtöisin oleva yritys
  • Toteuttanut suomalaisten sisustusunelmia jo vuodesta 1995
  • Verkkokaupan lisäksi neljä inspiroivaa myymälää: Rovaniemellä, Oulussa, Tampereella ja Vantaalla
  • Työllistää n. 140 työntekijää
  • Valikoimassa lähes 1500 Veke-tuotteen lisäksi yli 80 muuta tuotebrändiä
  • Valikoimassa on yli 6500 tuotetta
  • Liiketoiminnalle on myönnetty avainlipputunnusAvainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tyvi-pöytä ja Havu-kaappi ovat kotimaisesta männystä Lapissa valmistettuja uutuustuotteita. 
Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Tyvi-pöytä ja Havu-kaappi ovat kotimaisesta männystä Lapissa valmistettuja uutuustuotteita. Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa
Myös Raision myymälään toteutetaan inspiroivia huonekokonaisuuksia. 
Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Myös Raision myymälään toteutetaan inspiroivia huonekokonaisuuksia. Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veken Kaluste Oy
Urakantie 5
97700 Ranua

http://www.veke.fi

Veke | Veken Kaluste Oy on Ranualta, Pohjois-Suomesta ponnistava perheyritys, joka on nuorekas, aktiivinen ja voimakkaasti kasvava huonekalujen vähittäiskauppa.  Myymälämme ovat Rovaniemellä, Oulussa ja Vantaalla. Veke.fi -verkkokauppa toimii koko Suomessa ja on yksi suurimmista suomalaisista sisustus- ja huonekalualan verkkokaupoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veken Kaluste Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme