Hesburger

Jatkossa Hesburgerin herkut kotiinkuljettaa vain Foodora - “Yhteistyö sujuvoittaa ravintoloiden henkilökunnan työntekoa”

Jaa
Pohjoismaiden suosituin ravintolaruoan kuljetuspalvelu Foodora aloittaa 1.1.2023 yksinoikeudella yhteistyön Suomen suurimman pikaruokaravintolaketjun Hesburgerin kanssa.

Yhteistyön myötä suomalaisilla on mahdollisuus tilata Hesburgerin herkut ainoastaan Foodoran kotiinkuljetuksella. Yhteensä mukana olevia ravintoloita on noin 160. 

”Foodoran ja Hesburgerin yhteistyön myötä kotiinkuljetustilaukset tulevat ravintoloissa nyt vain yhteen kanavaan. Tämä helpottaa ja sujuvoittaa meidän ravintoloiden henkilökunnan työntekoa. Yhteistyösopimus on meille myös taloudellisesti järkevää. Foodora on hyvä ja joustava yhteistyökumppani, jonka kanssa on hienoa kehittää kotiinkuljetustoimintaa. Uskomme, että hyvällä yhteistyöllä kotiinkuljetuspalvelut tulevat kasvamaan tulevaisuudessa”, sanoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Yhteistyön myötä asiakkailla on mahdollisuus tilata jopa alle puolen tunnin kotiinkuljetuksella Hesburgerin herkut esimerkiksi kotiin tai työpaikalle. Foodoran kotiinkuljetukset ovat käytössä joka päivä. 

”Ihmiset haluavat käyttämiensä palveluiden toimivan heidän omilla ehdoillaan. Usein he eivät halua odottaa, vaan haluavat nopeimman mahdollisen toimituksen. Olen iloinen, että meidän ja Hesburgerin asiakkaat pääsevät nauttimaan tästä maukkaasta yhteistyöstä”, sanoo Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hesburger
Linnankatu 34
20100 TURKU

+358 (0)2 4808 9000http://www.hesburger.fi/

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2021 verollinen myynti Suomessa oli 234 miljoonaa euroa ja ulkomailla 126 miljoonaa euroa. 

www.hesburger.fi


Pohjoismaiden suurin ruoantilaus- ja toimituspalvelu Foodora perustettiin Berliinissä lokakuussa 2014, ja se toimii Suomessa yli 100 paikkakunnalla. Foodora kuuluu saksalaiseen Delivery Hero -konserniin, joka toimii yli 50 maassa. Palvelu tuo hyvän ruoan jokaiseen päivään mahdollistamalla ravintolaruoan tilaamisen Android- ja iOS-sovelluksella tai www.foodora.fi. Nopein tapa tilata ruokaa - kotiin, työpaikalle tai minne vaan!

www.foodora.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye