LOGOMO

Katja Leppäkoskesta Logomon uusi toimitusjohtaja

Jaa
Logomo Oy:n ja Logomon Tapahtumatilat Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu FM, MBA Katja Leppäkoski. Hän aloittaa tehtävässään 22. maaliskuuta. Leppäkoski siirtyy Logomoon Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan tehtävästä.
Katja Leppäkoski siirtyy maaliskuussa Logomoon Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan tehtävästä.
Katja Leppäkoski siirtyy maaliskuussa Logomoon Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan tehtävästä.

Logomon tapahtuma- ja kiinteistöyhtiön toimitusjohtajana Leppäkoski vastaa jatkossa sekä tapahtuma- ja ravintolatoiminnan että kiinteistön johtamisesta sekä Logomon toimistotilojen manageroinnista. 

Leppäkosken tehtävänä on kehittää ja toteuttaa Logomon liiketoimintastrategiaa ja viedä Logomoa strategian tavoitteiden mukaisesti kohti Euroopan parasta tapahtumataloa vuoteen 2025 mennessä yhdessä Logomon henkilökunnan kanssa. 

­– Logomo on yhdentoista toimintavuotensa aikana ottanut paikkansa valtakunnallisesti arvostettuna tapahtumatalona. Talo on miljööltään ja konseptiltaan täysin uniikki ja monipuolinen. Edeltäjäni sekä koko Logomon henkilökunta on alusta asti tehnyt loistavaa työtä ja myös hyvät pohjatyöt kasvun eteen. Odotan todella innoissani maaliskuuta, Katja Leppäkoski kertoo.

Vahvuuksia vahvistamaan

Leppäkoski on Sunborn Events Oy:n johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään Logomo-yhtiöitten hallituksille. 

– Katjalla on pitkä ja hyvin monipuolinen kokemus tapahtuma-alalta ja uskomme hänen kykyihinsä kehittää talon eri palveluita ja konsepteja entisestään. Jo esimerkiksi kuluvalle vuodelle Logomo tavoittelee kasvua kaikilla mittareilla. Myös Sunbornilla on vahva tahto viedä Logomoa eteenpäin strategian mukaisesti, sanoo Sunborn Events Oy:n toimitusjohtaja ja Logomo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Riikka Kuusniemi.

Leppäkoski uskoo, että erityisesti elämyksellisyys ja asiakaskokemus ovat tärkeitä osa-alueita Logomon kehittämisessä. 

– Nykyisiä vahvuuksia vahvistamalla Logomosta saadaan Euroopan mielenkiintoisin tapahtumatalo. Tämä tapahtuu vahvasti kehittämällä edelleen niin korkeatasoisia palveluita, puitteita kuin toiminnan monipuolisuutta, hyödyntämällä olemassa olevia ja uusia verkostoja, sekä kasvattamalla yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Myös omistajien vahva sitoutuminen tulevaisuudenvisioon näkyy ja tuntuu, Leppäkoski katsoo.

Vahvat näytöt tapahtuma-alalta

Leppäkoskella on noin 25 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja musiikkibisneksestä aina festivaalien tuottamisesta konsultointiin. Logomoon Leppäkoski siirtyy Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan tehtävästä. 

Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa Pori Jazzin toimitusjohtajana vuosina 2004–2012 ja Helsingin Musiikkitalon johtajana vuosina 2012–2016. 

Korjaamossa Leppäkoski vastasi Kulttuuritehtaan kehittämisestä ja operatiivisesta johtamisesta mukaan lukien ravintolatoiminnot, tilapalvelut, kulttuurituotanto, sekä myynti ja markkinointi.


Lisätietoja:


Katja Leppäkoski
p. 040 151 3058

Riikka Kuusniemi
p.  044 556 6260

Avainsanat

Kuvat

Katja Leppäkoski siirtyy maaliskuussa Logomoon Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan tehtävästä.
Katja Leppäkoski siirtyy maaliskuussa Logomoon Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan tehtävästä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

LOGOMO
LOGOMO
Junakatu 9
20100 TURKU

029 123 4800http://www.logomo.fi

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 90 yrityksessä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LOGOMO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme