Saaren Taika

Saaren Taika tuo markkinoille Metsämikrobi ihonhoitosarjan

Jaa
Monipuolisella mikrobiympäristöllä on vaikutusta erilaisten sairauksien, kuten allergioiden ja astman esiintyvyyteen. Mitä monipuolisemmin mikrobeja, sitä vähemmän sairauksia.

Mikä on ihon mikrobiomi ja miten se vaikuttaa ihmisen terveyteen?


Monipuolisella mikrobiympäristöllä on vaikutusta erilaisten sairauksien, kuten allergioiden ja astman esiintyvyyteen. Mitä monipuolisemmin mikrobeja, sitä vähemmän sairauksia.

Kaiken takana on iho - Epätasapainossa oleva ihon mikrobiomi

Ihon mikrobiomin epätasapainolla on epäilty olevan yhteys useisiin eri ihosairauksiin, kuten ekseemaan, hilseeseen, akneen ja dermatiittiin sekä myös joihinkin ihoinfektioihin.

Iho nimittäin on suojamuurimme ulkoisen ympäristön ja kehomme välillä, mutta samalla se on myös immunologinen elin, jonka reseptoreissa tunnistetaan iholle tulleet ärsykkeet.

Ihon reseptorit sijaitsevat karvatupeissa ja ihohuokosissa, ja iholle välittyvät ärsykkeet vaikuttavat reseptorien sytokiinien määrään.

Sytokiinit taas ovat proteiineja, joilla on ihmisen immuunijärjestelmän toiminnassa olennainen osa. Sytokiinit ohjaavat ja säätelevät immuunijärjestelmämme toimintaa ja sytokiinien epätasapaino taas aiheuttaa häiriöitä immuunijärjestelmämme toiminnassa.

Ihmisen mikrobialtistus


Ympäri maailman räjähdysmäisesti lisääntyneet autoimmuunisairaudet, kuten allergiat, astma, tyypin 1 diabetes ja atopia saattaa tiedemiesten mukaan liittyä siihen, että ihmisillä on siistimpi kasvu- ja elinympäristö.

Modernilla ihmisellä ei enää ole riittävää kosketusta luontoon, jota kautta hän altistuisi erilaisille mikrobeille päivittäin.

Auttaako mikrobiomi kosmetiikka?


Vielä on paljon tutkittavaa ja ymmärrettävää ihon mikrobiomista ja mikrobiomi ihonhoidosta, mutta jo nyt on tiedossa, että ihon mikrobiomin tasapainon ylläpitämisellä on suuri vaikutus ihomme terveyteen ja kehomme vastustuskykyyn.

Immuunijärjestelmä tarvitsee jatkuvaa altistusta ympäristöstä toimiakseen kunnolla.

Ympäristön mikro-organismeille altistuminen tuo monimuotoisuutta iholle ja suolistoon, ja auttaa immuunijärjestelmäämme tunnistamaan haitalliset signaalit ja toimimaan kehoa suojaavasti niitä vastaan.

Saaren Taika tuo markkinoille oman Metsämikrobi ihonhoitosarjansa, jonka tuotteet

 • ovat 100% luonnollisia
 • eivät sisällä väriaineita
 • eivät sisällä säilöntäaineita
 • eivät sisällä keinotekoisia kemikaaleja
 • eivät sisällä keinotekoisia hajusteita
 • eikä yleisimmin ihoärsytystä aiheuttavia ainesosia
 • sisältävät suomalaista Re-Connecting Nature® metsämikrobiuutetta

Re-Connecting Nature® -uute on kosmetiikassa käytettävä aktiiviraaka-aine, jolla on ainutlaatuisia suomalaisen metsän ja luonnon mikrobiomia palauttavia ominaisuuksia. Metsämikrobi ihonhoitotuotteiden käyttö auttaa palauttamaan ihosi luonnollista mikrobitasapainoa.

Re-Connecting Nature -uute on valmistettu kierrätettävistä tai uusiutuvista materiaaleista metsänpohjaa kaivamatta. Se jäljittelee Suomen luonnon satojen lajien runsasta mikrobien monimuotoisuutta.;

Re-Connecting Nature® -uute tuo runsaan, luonnosta peräisin olevan biologisen monimuotoisuuden turvallisesti ja helposti käytettävässä muodossa ihonhoitotuotteisiin.

Re-Connecting Nature®

 • Auttaa palauttamaan ihon luonnollisen mikrobiomi tasapainon
 • Tarjoaa mahdollisuuden olla yhteydessä rikkaaseen biologiseen monimuotoisuuteen
 • Tukee ihon suojatoimintoja
 • Auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa
 • Auttaa nopeuttamaan ihon uusiutumista ja paranemista
 • Vähentää punoitusta ja auringonpolttaman ihon ärsytystä
 • Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle


Lue lisää: https://www.saarentaika.com/mika-on-ihon-mikrobiomi-ja-miten-se-vaikuttaa-ihmisen-terveyteen/

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Saaren Taika luonnonkosmetiikkaa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Saaren Taika
Kaukassalontie 70
25630 Särkisalo

http://www.saarentaika.com

SAAREN TAIKA on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden valmistaja.

Saaren Taika ihonhoitotuotteet valmistuvat huolellisena käsityönä Suomessa, suosituimpana tuotteena lähes kulttimaineen saavuttanut Saaren Taika Teepuusaippua.

Saaren Taika on ollut monen ekologisen kosmetiikka- tai siivoustuotteen kehittämisen ja markkinoille tuomisen edelläkävijä. Oman ammattitaitoisen kotimaisen tuotekehityksemme ansiosta pystymme vastamaan nopeasti asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin.

Tuotekehityksemme tärkeimpiä päämääriä ekologisuuden lisäksi on kehittää tuotteet, jotka soveltuvat heille, joille muista vastaavista tuotteista ei ole ollut apua.

Tuotamme ”zero waste”, eli nollahukka kosmetiikkaa mikä tarkoittaa sitä, että raaka-aineista ei synny lainkaan jätettä.

Saaren Taika -tuotemerkin tuotteilla on Avainlippu.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye