Zeroten Oy

Vantaalla on kehitetty kaikessa hiljaisuudessa huipputeknologiaa, joka on vakuuttanut jo maailmantähdetkin

Jaa
CTN Group - Recovery Technologies - on tekemässä sen, mitä suomalaiset kaiutinvalmistajat ja pelien tuottajat edellä, valloittamassa maailmaa ilman suurempaa meteliä. Suomalainen kehon palautumiseen keskittyvä huipputeknologiayritys on lyönyt läpi vähin äänin ja tällä hetkellä sen laitteet ovat jo olennainen osa niin erilaisten hyvinvointiyritysten liiketoimintaa kuin huippu-urheilijoiden treenirutiineita. Pian CTN:n palautumishoidot ovat helpommin myös tavallisen kuluttajan saatavilla.
CTN:n Suomen toimisto- ja tuotantotilat sekä ensimmäinen Recovery Studio sijaitsevat Vantaankoskella. Kuva: CTN
CTN:n Suomen toimisto- ja tuotantotilat sekä ensimmäinen Recovery Studio sijaitsevat Vantaankoskella. Kuva: CTN

Ihan kylmiltään ei CTN:kään maailmalle lähtenyt, vaikka vastikään kymmenen vuotta täyttänyt Cryotech Finland Oy aloittikin toimintansa kylmähoitolaitteilla. Pitkäjänteinen kehitystyö, maailmanlaajuiset patentit, vahva sopimusvalmistajien verkosto sekä taitava myynti saivat aikaan sen, että CTN:n huippukylmä- ja palautusmislaitteita löytyy tällä hetkellä yli 40 maasta. Yritys avasi hiljattain esittely-, myynti ja koulutuskeskuksen Euroopan urheilupääkaupunkiin, Alicantesssa sijaitsevaan La Nucíaan.

Jotain kertoo myös se, että yrityksen pääkallopaikalla, Vantaan CTN Centerissa saattaa kävellä vastaan maailmanluokan tähtiä kuten räp-artisti 50 Cent, Jäämies Kimi Räikkönen tai jalkapallologenda Thiago Silva – suomalaisista huippu-urheilijoista puhumattakaan. Olympiakomitean virallinen yhteistyökumppani CTN on ollut vuodesta 2021 lähtien ja siitä alkaen myös Paraolympiajoukkueen partneri.

CTN:n kasvu onkin ollut viime aikoina erittäin vauhdikasta; yritys on tuplannut liikevaihtonsa vuosittain ja sen tavoitteena on laitekannan kasvattamisen myötä jalansijan vahvistaminen maailmalla entisestään. Rajoittavana tekijänä kasvulle on ollut pandemia ja sen jälkeinen maailmanlaajuinen komponenttipula, mutta toimitusketjuongelmien ratkettua vauhtia kiihdytetään nyt entistä nopeammin.

Suomalaista huipputeknologiaa


CTN kehittää ja valmistaa Suomen ja Viron tehtaissa huippukylmähoito- ja palautumislaitteita, jotka edistävät paitsi urheilusta, myös kipu- ja stressitiloista toipumista. Huippukylmän, lihasstimulaation, ylipainehappiterapian sekä punavalohoitojen vaikutukset ovat tutkitusti mittavat ja ne perustuvat kehon omien luonnollisten paranemisprosessien aktivoimiseen.

Laitteet ovat helppokäyttöisiä eikä esimerkiksi huippukylmähoito CTN:n laitteilla edellytä kolmannen osapuolen valvontaa, kuten oli ennen välttämätöntä perinteisen typpeä hyödyntävän teknologian kanssa. Kaikki CTN:n laitteet toimitetaan lähes käyttövalmiina "plug&play" tuotteina ja ne toimivat kaikki normaalilla sähkövirralla ilman ulkopuolisen operaattorin tarvetta.

"Helppoutensa, tehokkuutensa ja turvallisuutensa ansiosta CTN:n huippukylmähoito- ja palautumislaitteita on toimitettu muun muassa urheilukeskuksiin, fysikaalisiin hoitolaitoksiin, kuntosaleille, uimahalleihin, kylpylöihin, kauneudenhoitolaitoksiin, asunto-osakeyhtiöiden kerhotiloihin kuin myös yksityiseen käyttöön. Muun muassa Suomen oma “jäämies” Kimi Räikkönen käyttää CTN cryoterapialaitteita kotonaan niin Suomessa kuin Sveitsissäkin." kertoo CTN:n myyntijohtaja Mare Oravainen.

Laitevalmistajasta palvelukonseptiksi ja uudeksi liiketoimintamalliksi


Laitteiden lisäksi CTN on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa kokonaisvaltaisen ja helposti erilaisiin tiloihin integroitavan Recovery Studio -konseptin. Studio koostuu edellä mainituista CTN:n kehittämistä ja osin patentoimista innovaatioista yhdistettynä huipputeknologiaan ja sen tavoitteeena on toimia hyvinvointia lisäävien palautumispalveluiden edelläkävijänä niin Suomessa kuin maailmallakin. Studioita on tällä hetkellä Suomessa Vantaalla ja Helsingissä sekä Espanjassa La Nucian liikuntakeskittymässä. Niiden lisäksi pilottistudiot on tilattu jo Miamiin, Dominikaaniseen Tasavaltaan ja Kroatiaan.

"Tarkoituksenamme on rakentaa kattava maailmanlaajuinen palautumiseen ja hyvinvointiin keskittyvä Recovery Studio-ketju. Omien studioiden lisäksi olemme luomassa franchising mallia tukemaan maailmanlaajuista laajentumista", Mare Oravainen toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mare Oravainen
Myyntijohtaja


Cryotech Finland Oy
mare@ctn.fi
+358 44 042 2285

Kuvat

CTN:n Suomen toimisto- ja tuotantotilat sekä ensimmäinen Recovery Studio sijaitsevat Vantaankoskella. Kuva: CTN
CTN:n Suomen toimisto- ja tuotantotilat sekä ensimmäinen Recovery Studio sijaitsevat Vantaankoskella. Kuva: CTN
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Zeroten Oy
Zeroten Oy
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa

http://www.zeroten.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeroten Oy

Liikkumattomuudesta miljardien kulut joka vuosi: Veronkorotukset iskevät liikunnan harrastajiin8.4.2024 15:00:07 EEST | Tiedote

Arvonlisäveron korotukset ja siitä aiheutuva hintojen nousu uhkaavat laskea liikuntaa harrastavien määrää. Suomalaisten liikkumattomuus tulee jo nyt yhteiskunnalle kalliiksi, sillä UKK-instituutin tekemän tutkimuksen mukaan liikkumattomuuden hintalappu on 3,2 miljardia euroa vuodessa. Summa koostuu muun muassa tuloverojen menetyksestä, ikääntyneiden laitoshoidon, työkyvyttömyyden, ennenaikaisten kuolemien, terveyspalvelujen käytön, sairauspoissaolojen ja lääkkeiden kustannuksista.

Meriseikkailuja ja maailmanennätyksiä – soutajalegendat Jari Saario ja Joonas Kuivalainen ottavat osaa LOL Expo 2024 -messutapahtumaan25.3.2024 15:02:17 EET | Tiedote

Kaksi soutajalegendaa, Jari Saario ja Joonas Kuivalainen, saapuvat huhtikuun 4. päivänä järjestettävään LOL Expo 2024 –liikunta- ja hyvinvointitapahtumaan Wanhaan Satamaan. Saario esittelee messuilla legendaarisen veneensä ja kertoo soutu-urakoistaan Atlantin yli Kuivalaisen tavoitellessa tapahtumassa minuutin sisäsoudun maailmanennätystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye