Fiksuviini.fi

Uudet viinimessut saapuvat Helsinkiin 29.03.2023 ja kaikki viinin ystävät ovat tervetulleita sisäänpääsymaksutta.

Jaa
Maaliskuussa 2023 viinin ystäviä hemmotellaan kahden päivän ajan erityisellä, uudella viinimessukonseptilla ravintola Milli Migliassa.

Maaliskuussa 2023 viinin ystäviä hemmotellaan kahden päivän ajan  erityisellä, uudella viinimessukonseptilla ravintola Milli Migliassa. Messuilla on tarjolla yli kolmekymmentä viinin asiantuntijioiden kuratoimaa viiniä. Maisteluannoksen hinta on kolme euroa.

Messuilla on mukana laaja joukko suomalaisia viinien maahatuojia, kuten Muru Wines Oy, Servaali Oy, Winepartners Finland Oy, Weingut Corvers Kauter, Galatea Beverages Oy, Arvid Nordquist Finland Oy, Mr.Nebbiolo Oy Nordalco Oy. Messujen järjestäjä Henry Johansson panostaa asiakaskokemuksen lisäksi viinistä keskusteluun vierailijoiden kesken.

Fiksuviini.fi-palvelun perustaja Henry Johansson maalailee tulevan tapahtuman tunnelmaa sanoin: 

“Milli Miglian intiimi tila mahdollistaa kommunikaation ja keskustelun meidän tiimin ja vieraiden välillä, sekä vieraiden kesken. Olemme onnistuneet, kun saamme ventovieraat ihmiset juttelemaan viinistä keskenään.
Päälimmäisenä syynä uuden viinitapahtuman luomiselle on halu tuoda jotain uuttaa viinitapahtumien saralla. Nykyiset tapahtumat ovat hyviä, mutta isoja ja sitä kautta ne joutuvat tekemään kompromisseja. Haluamme luoda intiimin tapahtuman, jossa voimme olla koko ajan kontaktissa vierailjoiden kanssa.”

Tapahtuma pyrkii poimimaan parhaat palat sekoittamalla elämyksiä viinibaarin ja viinimessujen väliltä. Messuilla päästään maistelemaan kolmesta neljäänkymmeneen erilaista viiniä. Maisteluannoksen hinta tulee olemaan kolme euroa.

“Teemana on sama kuin meidän Fiksuviini.fi-palvelulla, eli erittäin hyvän hinta-laatusuhteen viinit. Tilaa Milli Migliassa on rajallisesti, joten toivomme kaikkien ilmottautuvan tapahtumaan meidän Facebook-tapahtuman kautta.” Viinikaverinakin tunnettu Henry Johansson täsmentää.

Messuilla on mukana laaja joukko suomalaisia viinien maahantuojia, kuten Muru Wines Oy, Servaali Oy, Winepartners Finland Oy, Weingut Corvers Kauter, Galatea Beverages Oy, Arvid Nordquist Finland Oy, Mr.Nebbiolo Oy Nordalco Oy.Fiksuviinimessut 29-30.3.2023
Paikka: Ravintola Milli Miglia 

Kalevankatu 36, Helsinki
Auki molempina päivinä klo 15-22
Viinien maisteluannokset: 3€
Sisäänpääsymaksu: 0€ 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fiksuviini.fi
Fiksuviini.fi
Itälahdenkatu 23 B
00210 Helsinki

https://www.fiksuviini.fi

Fiksuviini.fi-palvelu etsii parhaimmat hinta-laatusuhteen viinit Alkon valikoimasta.Palvelu on suunniteltu suomalaisille kuluttajille, jotka arvostavat parempaa viinilaatua samaan hintaan.

Fiksuviini.fi julkaistiin tammikuussa 2021 – Facebookissa jaettavista viinivinkeistä on nopeasti kasvanut yksi Suomen suurimmista ja vaikuttavimmista viinimedioista yli 30.000 seuraajan muodossa. Autamme kuluttajia, tukemme maahantuojia ja vähennämme viinihävikkiä.

Olemme Alkosta riippumaton toimia, joka kuratoi Alkon valikoimaa, jotta kuluttajien olisi helpompi valita oikeat viinit.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fiksuviini.fi

Viña Albali Reserva on todellinen ikiklassikko!3.10.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Haluatteko kypsän punaviinin, mutta ette jaksa odottaa? Me löysimme sen teille ja vielä alle kympin hintaan. Viña Albali Reserva on tuottajan teille valmiiksi kypsyttämä viini. Usean vuoden pullo- ja kellarikypsytys luo ajan mukana modernisoituneen, mutta tyylilleen uskollisen ja maistuvan laatuviinin. Siinä missä useimmat 10€ viinit pullotetaan välittömästi myyntiin, kehittyy Albali Reserva vielä vuosia kellareissa.

Rosé Feravino 2022 raikkautta Kroatiasta kesän nautintoihin29.9.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Rosé:ssa on kesän henkeä. Se on rento ja menevä. Harva on maistanut viinejä Kroatiasta. Vielä harvempi Kroatian roseita. Emme mekään niitä maistele joka päivä. Siksi toimme teillä tämän viinin. Se on hedelmäinen ja puolikuiva, mutta raikas ja pirteä, sillä tasapainoisessa viinissä hapot tasapainottavat sekä hedelmäisyyttä että makeutta. Kuitenkin kaikista tärkentä on se että se maistuu todella hyvältä. Maista vaikka!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme