HOK-Elanto

Food Market Herkun liiketoiminta kauppakeskus Itiksessä päättyy

Jaa
HOK-Elanto on irtisanonut vuokrasopimuksensa Itiksen Food Market Herkun tiloista päättymään 31.7.2023 vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti.
Logo
Logo

Taustalla on muutos Itiksen Food Market Herkun toimintaympäristössä Stockmannin tavaratalon siirtyessä toimimaan ainoastaan ensimmäisessä kerroksessa, kun Stockmann luopuu tiloistaan Itiksen toisessa kerroksessa 30.4. mennessä.

Itiksen Food Market Herkun vuokrasopimuksen irtisanomisella ei ole vaikutusta Helsingin keskustan tai Tapiolan Food Market Herkun liiketoimintaan.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Logo
Logo
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto ostaa Ravintolakolmion Lasipalatsin ravintolatoiminnot – investointi kasvuun ja kunnianosoitus helsinkiläiselle kulttuurille17.6.2024 10:30:00 EEST | Tiedote

Ensi vuonna 120 vuotta täyttävä HOK-Elanto ostaa Ravintolakolmio Oy:ltä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Lasipalatsin ravintolatoiminnot, joihin kuuluvat Ravintola Lasipalatsin ja Café Lasipalatsin lisäksi juhla- ja tapahtumatila Bio Rexin tarjoilujen toteuttaminen. Lasipalatsi on keskeinen osa osuuskaupan historiaa, sillä HOK oli mukana sen rakennuttamisessa ja vastasi ravintolatoiminnasta vuosina 1936–1949.

Kutsu: Tervetuloa tutustumaan HOK-Elannon uuteen ruoan verkkokaupan keräilykeskukseen Vantaalle20.5.2024 13:00:00 EEST | Kutsu

Aika: ke 29.5. klo 9.00 Paikka: HOK-Elannon keräilykeskus. Käyntiosoite Manttaalitie 8, 01530 Vantaa Miltä yli 100 ruoan keräilyrobottia näyttävät täydessä toiminnassaan? Miten tuhansien suomalaistalouksien ruoan ostoskorit keräillään modernin teknologian avustuksella? Toimialueensa ruoan verkkokaupan markkinajohtaja HOK-Elanto on tehnyt historiansa suurimman investoinnin ruoan verkkokaupan tulevaisuuteen ja avaa yhden Euroopan suurimmista ruoan verkkokaupan keräilykeskuksista Vantaalle. Ensimmäiset toimitukset asiakkaille lähtevät keräilykeskuksesta kesäkuussa. Kutsumme sinut ennakkovierailulle tutustumaan keräilykeskukseen keskiviikkona 29.5. klo 9.00 ja kuulemaan tarkemmin keräilykeskuksen toiminnasta sekä ruoan verkkokaupan tulevaisuudesta! Tilaisuudessa paikalla ovat: HOK-Elannon ruoan verkkokaupan kehitysjohtaja Jukka Ranua Keräilykeskuksen johtaja Matti Korvenmaa S-ryhmän vähittäiskaupan verkkokaupoista vastaava johtaja Jarkko Kyttänen Keräilykeskuksen automaatioteknologian tarj

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n Alepa-ketjun muutosneuvottelut ovat päättyneet27.3.2024 15:00:00 EET | Tiedote

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy on saanut päätökseen tammikuussa alkaneet muutosneuvottelut. Muutosneuvottelut koskivat Alepa-ketjun myymäläpäälliköitä. Muutosneuvottelut käytiin toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Myymäläpäällikkötehtävien alkuperäinen vähennystarve muutosneuvotteluesityksessä oli 65. Neuvottelujen aikana suunnitelma tarkentui henkilöstöltä tulleiden hyvien ratkaisuehdotusten mukaisesti siten, että lopullinen vähennystarve myymäläpäällikkötehtävistä on 52. Kaikille päättyvistä tehtävistä irtisanotuille on tarjottu muita työtehtäviä HOK-Elannon palveluksesta. Muutoksella ei ole vaikutusta Alepa-myymälöiden lukumäärään. Lähikaupan rooli asiakkaiden arjessa on murroksessa. HOK-Elannon tavoitteena on uudistaa Alepa-ketjua strategiansa mukaisesti vastaamaan yhä vahvemmin muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ja varmistaa edellytykset tulevaisuuden menestykselliseen liiketoimintaan. Muutosneuvotteluilla haettiin Alepalle yhtenäisempää ja tehokkaampaa jo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye