Viisas Elämä Oy

Tunnista tunnesiteet ja luo kestävä aikuisiän rakkaussuhde

Jaa
Miten ymmärtää omaa ja toisen käyttäytymistä parisuhteessa? Miten luoda onnellinen rakkaussuhde? Suomen kielelle käännetty Amir Levinen ja Rachel Hellerin uraauurtava uutuusteos Tunnista tunnesiteet – Luo kestävä rakkaussuhde aikuisena (Viisas Elämä, 2023) määrittelee parisuhteessa olemisen ja siinä onnistumisen uudelleen.
Kansi: Rami Hakala
Kansi: Rami Hakala

Mielenterveyden ja ihmissuhteiden ammattilaisten Amir Levinen ja Rachel Hellerin uutuusteos auttaa lukijaa ymmärtämään aikuisten välisiä kiintymyssuhteita ja avaamaan silmät tiedostamattomille parisuhteen käyttäytymismalleille.

Käytännönläheinen opas selittää tieteeseen pohjautuen, miksi jotkut ihmiset kamppailevat ja toiset kukoistavat parisuhteissaan. Teos tarjoaa lukijalle syvällisiä oivalluksia ja arvokkaita taitoja parisuhteessa luovimiseen opettaen tunnistamaan oman ja kumppanin tyylin, välttämään ”vääränlaiset” kumppanit ja viestimään toimivammin ihmissuhteissa.

”Amir Levine ja Rachel Heller ovat kirjoittaneet älykkään teoksen: se on selkeä, helppolukuinen ja tarkkanäköinen. Teos on hyödyllinen työkalu riippumatta siitä, oletko vastikään aloittanut uuden suhteen vai – kuten omalla kohdallani – ollut naimisissa kaksikymmentäyksi vuotta luullen tietäväsi puolisostasi kaiken.”
– Mariette DiChristina, Scientific American -aikakauslehden päätoimittaja

Amir Levine on amerikkalainen psykiatri ja neurotieteilijä. Hänen kliininen työnsä psykiatrina ja perehtyneisyys aivojen toimintaan johti hänet huomaamaan kiintymyssuhdeteorian nerokkuuden ja vaikuttavuuden potilaiden parantamisessa.

Rachel Heller (M.A.) opiskeli sosiaalipsykologiaa alan johtavien asiantuntijoiden johdolla Columbian yliopistossa New Yorkissa. Tällä hetkellä hän toimii psykologina yksityisvastaanotolla ja tekee työtä perheiden ja pariskuntien parissa.

Tunnista tunnesiteet – Luo kestävä rakkaussuhde aikuisena saatavilla nyt kirjakaupoissa.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kansi: Rami Hakala
Kansi: Rami Hakala
Lataa
Kansi: Rami Hakala
Kansi: Rami Hakala
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Keski-ikä on otollinen aika kasvulle – omien vahvuuksien löytäminen luo iloa ja tasapainoa18.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Marjo Rantanen kertoo uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi (Viisas Elämä, 2024), miten voimme päästä eroon stressaavista tekijöistä elämässämme ja täydentää voimavarojamme entisestään iästä riippumatta. Teoksen lähtökohta on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia, luontaisia taipumuksia ja kehittämiskohteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye