HSL Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun bussiliikenne palaa asteittain normaaliksi 4.3. alkaen

Jaa
Helsingin seudun bussiliikenne palaa vähitellen normaaliksi lauantaista 4.3. alkaen. Matkustajien kannattaa kuitenkin varautua siihen, että vuoroja voi vielä viikonloppuna jäädä ajamatta.

Helsingin seudun bussiliikenne palaa vähitellen normaaliksi lauantaista 4.3. alkaen, koska linja-autoalan työtaistelu on päättynyt.

Vuoroja voi kuitenkin vielä viikonloppuna jäädä ajamatta. Matkustajien kannattaa varautua siihen, että liikenne normalisoituu kokonaan vasta maanantaina 6.3. AKT:n mukaan kuljettajien on palattava töihin viimeistään maanantaina. 

Asiakkaat, joilla on ollut voimassa kausilippu bussiliikenteen työnseisauspäivien aikana ja jotka eivät ole voineet lakon takia käyttää joukkoliikennettä tyypilliseen tapaan, voivat saada kausilipustaan hyvitystä. HSL julkistaa hyvityksenhakuohjeet verkkosivuillaan mahdollisimman pian.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 400 työntekijää, ja liikevaihto on noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Vuonna 2021 HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin 238 miljoonaa, mikä on yli 60 % Suomessa tehdyistä joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Suuret kaupunkiseudut peräänkuuluttavat valtiolta riittäviä panostuksia kestävään kasvuun13.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Seitsemän suurinta kaupunkiseutua esittävät yhteisessä kannanotossaan vakavan huolensa valtion niukoista resursseista kaupunkiseutujen kasvun tukemiseen. Pääministeri Petteri Orpon hallituksen ohjelma tunnistaa MAL-seutujen keskeisen merkityksen, mutta ei juurikaan varaa rahoitusta seutujen kehittämiseen. Seudut ovat määrätietoisesti kehittäneet kestävää yhdyskuntarakennetta ja peräänkuuluttavat pitkäjänteisyyttä myös valtiolta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme