Viisas Elämä Oy

Äänen voimaannuttavat ominaisuudet hyvinvoinnin tukena

Jaa
Miten lisätä omaa hyvinvointia äänen avulla? Millaisia vaikutuksia äänellä on kehoomme? Merja Valveen uutuusteos Voimaannuttava ääni (Viisas Elämä, 2023) johdattaa lukijan hyvää tekevien äänten maailmaan, ja rohkaisee häntä ottamaan käyttöönsä ilmaisen ja aina mukana olevan keinon parantaa omaa hyvinvointiaan.
Kirjailijan kuvat: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Kirjailijan kuvat: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero

Voimaannuttava ääni on Merja Valveen esikoisteos, joka kannustaa lukijaa valjastamaan oman äänen käyttöönsä ja voimaan sen avulla paremmin. Teoksesta löytyvät vinkit ja ääniharjoitukset auttavat lukijaa olemaan syvemmin läsnä, vapauttamaan tunteita sekä tulemaan tietoisemmaksi kehostaan ja mielestään. Teos avaa lukijalle Valveen omaa matkaa kohti elämäntehtäväänsä auttajana sekä tarjoaa vertaistukea jakamalla muiden ihmisten kokemuksia voimaannuttavasta äänestä.

”Tässä kirjassa kerron työstäni ja ihmisten kokemuksista hoitavasta äänestä. Kerron erilaisista lähestymistavoista ja soittimista. Tärkein osuus on ihmisen oma ääni. Minun elämäntehtäväni on saattaa sinulle tiedoksi, että kannat jatkuvasti mukanasi tärkeintä hyvinvointiisi vaikuttavaa elementtiä, omaa ääntäsi.” kertoo Merja Valve teoksestaan.

Merja Valve on saksofonisti ja musiikinmaisteri, joka selätti tinnituksen ja yliherkän kuulon Sound Healing -menetelmän avulla. Näin voimaannuttavista äänistä yläsävellauluineen tuli hänelle elämäntapa ja työ. Merjan intohimona on auttaa ihmisiä löytämään oma voimansa ja autenttinen äänensä kehittämänsä ValveMetodin avulla ja välittää hyvinvointia tuottavia äänivärähtelyjä konserteissa.

Voimaannuttava ääni nyt saatavilla kirjakaupoista.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Merja Valve kertoo uutuuskirjastaan Voimaannuttava ääni

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kirjailijan kuvat: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Kirjailijan kuvat: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Lataa
Kirjailijan kuva: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Kirjailijan kuva: Taika Valve, Kansi: Jaana Racero
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Keski-ikä on otollinen aika kasvulle – omien vahvuuksien löytäminen luo iloa ja tasapainoa18.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Marjo Rantanen kertoo uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi (Viisas Elämä, 2024), miten voimme päästä eroon stressaavista tekijöistä elämässämme ja täydentää voimavarojamme entisestään iästä riippumatta. Teoksen lähtökohta on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia, luontaisia taipumuksia ja kehittämiskohteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye