Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Turun Kevät; Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene juhlistavat alkavaa kevätkautta

Jaa
Kevään odotetuimmat messut valtaavat Turun Messukeskuksen 24.-26.3.2023. Turun Kevät -tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Piha & Puutarha ja Mökki & Vene -messut tarjoavat uutta inspiraatiota mökkeilyyn, veneilyyn, pihoille ja puutarhoihin.
Turun Kevät; Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene -messut
Turun Kevät; Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene -messut

Piha & Puutarha -messut ovat kävijöille odotettu keväinen elämys ja inspiraation lähde omien ulkotilojen kohentamiseen. Messuilla on tarjoilla mm. pienkoneita, pihalaattoja, puutarhatarvikkeita, lannoitteita, kasveja, kukkasipuleita ja paljon muuta.

Ammattiopisto Livian luotsaamissa workshopeissa rakennetaan hyönteishotelleja, harjoitellaan omenapuun varttamista ja sukelletaan kukkien sidonnan saloihin.

Ohjelmalavalla on luvassa mielenkiintoisia esityksiä koko viikonlopun ajan. Lavaohjelma pureutuu mm. puutarhaharrastamisen trendeihin, luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon ja kumppanuuskasvien käyttöön puutarhanhoidossa. Lavalla lisäksi kukkasidontanäytöksiä ja vuoden 2023 puutarhurin haastattelu (pe).

Mökki & Vene -messuilta uutta inspiraatiota mökeille ja merelle

Mökki ja Vene -messut kokoavat mökit, veneet ja muut merelliseen vapaa-aikaan liittyvät tuotteet ja palvelut saman katon alle. Tapahtumassa pääsee tutustumaan mm. laajaan valikoimaan laitureita ja mökkiveneitä. Esittelyssä on myös mm. mökkejä, takkoja, kiukaita, saunoja ja ekologisia energiaratkaisuja mökkiläisille.

Messujen ohjelmallisessa osuudessa kalatalousasiantuntija Janne Antila, Suomen Vapaa-ajankalastajista jakaa messuyleisölle parhaat kalastus- ja kalankäsittelyvinkkinsä.

Makkara- ja oluttastingeja

Monipuolinen messuohjelma hemmottelee myös herkkusuita. Keittiömestari Jesse Söderlundin ja maisteluisäntä Petteri Forsströmin makkara- ja oluttastingissa maistellaan ja haistellaan erilaisia oluita ja herkutellaan kauden uutuusmakkaroilla.

Messujen aukioloajat

Messut ovat avoinna perjantaina klo 11-18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Lisätietoa Piha & Puutarha -messuista https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/piha-puutarha/
Lisätietoa
Mökki & Vene -messuista https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/mokki-ja-meri/
Liput tapahtumaan, workshoppeihin ja tastingeihin https://liput.messukeskus.fi/fi/events/e/turun-kevat-piha-puutarha-seka-mokki-vene-2023/6343b23821113b56008b456a

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Turun Kevät; Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene -messut
Turun Kevät; Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene -messut
Lataa
Turun Kevät; Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene -messut
Turun Kevät; Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene -messut
Lataa
Hyönteishotelli, kuvaaja: Saaga Somerkoski
Hyönteishotelli, kuvaaja: Saaga Somerkoski
Lataa
Varttaminen, kuvaaja: Saaga Somerkoski
Varttaminen, kuvaaja: Saaga Somerkoski
Lataa
Kukkien sidonta, kuvaaja: Saaga Somerkoski
Kukkien sidonta, kuvaaja: Saaga Somerkoski
Lataa
Kalatalousasiantuntija Janne Antila, Suomen Vapaa-ajankalastajat
Kalatalousasiantuntija Janne Antila, Suomen Vapaa-ajankalastajat
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

Vaihde (02) 337 111https://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kädentaitomessut Turun Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna13.3.2024 10:25:39 EET | Tiedote

Varsinaissuomalaisten käsityön ystävien paljon odottama tapahtuma palaa välivuoden jälkeen Turun Messukeskukseen. Mediapro Messut on järjestänyt kädentaitomessuja Turussa 16 kertaa vuodesta 2004 alkaen ja kaiken kaikkiaan 110 kertaa eri puolilla Suomea. Käsityön arvostus on edelleen korkealla ja käsin tekeminen harrastuksena kasvaa vuosi vuodelta. Turun Kädentaitomessuilla 16.-17.3. on laaja kattaus upeita näytteilleasettajia. Mukana on käsityöläisiä valmiine tuotteineen. Esillä on mm. vaatteita, asusteita, käyttö- ja sisustusesineitä, grafiikkatuotteita, koruja ym. Valmistuotteet ovat kotimaisen käsityön taidonnäytteitä. Messujen väriloistoa edustaa myös esimerkiksi kankaat, langat, askartelutarvikkeet ja muut materiaalit itse tekeville. Harrastajat saavat paljon ideoita omiin luomuksiinsa. Torilla tavataan – nimittäin Taitotorilla. Tapahtuman keskellä olevalla Taitotorilla tapahtuu koko messujen ajan, ja työnäytöksissä pääsee tutustumaan vaikkapa kuvanveistoon, piilosilmukkavirkkauks

Navigate 2024 kokoaa merenkulkualan ja logistiikan ammattilaiset Turun Messukeskukseen29.2.2024 08:10:00 EET | Tiedote

Turun Messukeskuksessa järjestetään Suomen suurin merenkulkualan tapahtuma, Navigate, 15.–16.5.2024. Messut on suunnattu kaikille alan toimijoille laivanrakennuksesta logistiikka-alan yrityksiin. Sisällöltään uudistunut ja monipuolistunut tapahtuma tarjoaa laadukkaan kattauksen kansainvälistä ja kotimaista huippuosaamista. Tänä vuonna keskitytään erityisesti kannattavaan liiketoimintaan ja kestävän kehityksen investointeihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye