Ryhmäteatteri

Suomenlinnan kesäteatterissa koko perheen näytelmä Salainen puutarha

Jaa
Salainen puutarha on F.H. (Frances Hodgson) Burnettin (1849-1924) vuonna 1911 julkaisema rakastettu nuortenkirja, josta on tehty lukuisia teatteri- ja elokuvaversioita. Nyt Salainen puutarha saa uuden näyttämöversion Ryhmäteatterissa Anna Krogeruksen dramatisoimana ja Anne Rautiaisen ohjaamana.

Rooleissa Ryhmäteatterin vakituiset näyttelijät Minna Suuronen ja Robin Svartström sekä vierailijat Nicklas Pohjola, Ville Saarenketo ja Anna-Sofia Tuominen. Taiteellisessa työryhmässä mukana lisäksi muun muassa säveltäjä Arttu Takalo, lavastaja ja nukenrakentaja Janne Siltavuori, valosuunnittelija Ville Mäkelä, äänisuunnittelija Jussi Kärkkäinen sekä puku- ja tarpeistosuunnittelija Ninja Pasanen. 

Salainen puutarha on koskettava tarina elämänvoiman ja merkityksen uudelleen löytämisestä. Ilmastokriisin keskellä Salainen puutarha on kenties ajankohtaisempi kuin koskaan. Teoksessa soi kirjaimellisesti tulevaisuus ja toivo.  

Ensi-ilta 7.6.2023 Suomenlinnan kesäteatterissa. Lipunmyynti alkaa tänään keskiviikkona 22.3.2023. Esitystä ei suositella alle 7-vuotiaille. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:

Hanna Roisko
Vastaava tuottaja
Ryhmäteatteri
040 682 7711
hanna@ryhmateatteri.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ryhmäteatteri
Ryhmäteatteri
Läntinen Brahenkatu 2, 3. krs.
00510 Helsinki

http://www.ryhmateatteri.fi

Vuonna 1967 perustettu Ryhmäteatteri on Suomen vanhin ryhmämuotoinen ammattiteatteri. Ryhmäteatterilla on kaksi näyttämöä; 337-paikkainen Helsinginkadun näyttämö Helsingin Kalliossa ja 519-paikkainen katettu Suomenlinnan kesäteatteri Suomenlinnan Hyvän omantunnon linnakkeessa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye