Daikin Finland

Daikin ja Iivo Niskanen ovat solmineet monivuotisen yhteistyökumppanuuden

Jaa
Suomalaisen hiihtourheilun supertähti Iivo Niskanen ja maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja Daikin ovat solmineet kattavan monivuotisen yhteistyön yli 2026 Val di Fiemmen olympialaisten.

”Iivo Niskanen on Suomen menestyneimpiä urheilijoita kansainvälisesti. On kunnia toivottaa Iivo tervetulleeksi Daikin-perheeseen ja tukea häntä niin neljännen olympiakullan tavoittelussa, kuin osaltamme Niskasten uuden kodin rakennusprojektissa”, kertoo Daikinin toimitusjohtaja Mikko Ropponen

Daikin on vahvasti mukana suomalaisessa urheilussa. Daikin tunnetaan Suomen Palloliiton virallisena kumppanina ja lisäksi Daikin tukee lasten ja nuorten talviurheilua Lasten Lumipäivät -kiertueella yhdessä Suomen Hiihtoliiton kanssa. 

”Tämä on Daikinin ensimmäinen kumppanuus suomalaisen yksilöurheilijan kanssa. Kumppanuuden keskiössä on yhdessä jakamamme vastuullinen ja perhekeskeinen arvomaailma. Olemme ylpeitä yhteistyöstä Iivon kaltaisen roolimallin kanssa”, Ropponen lisää. 

Iivo Niskanen, maailmanmestari ja kolminkertainen olympiavoittaja on innoissaan yhteistyöstä.

”Kestävyysurheilijana hengityselimistöni terveys on kriittistä. Puhdas ja oikean lämpöinen ilma on tärkeää terveyden ja palautumisen kannalta. On etuoikeus päästä alan markkinajohtajan kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaan taloprojektiimme terveellisiä ja energiatehokkaita ilmanvaihto-, suodatus- ja lämmitysratkaisuja”, Niskanen miettii. 

Daikinilla on sadan vuoden kokemus lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä ja valmistuksesta maailmanlaajuisesti. Suomessa saatavilla olevat lämpöpumput on valmistettu Euroopassa ja suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

”Kestävyysurheilijana hengityselimistöni terveys on kriittistä. Puhdas ja oikean lämpöinen ilma on tärkeää terveyden ja palautumisen kannalta. On etuoikeus päästä alan markkinajohtajan kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaan taloprojektiimme terveellisiä ja energiatehokkaita ilmanvaihto-, suodatus- ja lämmitysratkaisuja”, Iivo Niskanen miettii.
”Kestävyysurheilijana hengityselimistöni terveys on kriittistä. Puhdas ja oikean lämpöinen ilma on tärkeää terveyden ja palautumisen kannalta. On etuoikeus päästä alan markkinajohtajan kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaan taloprojektiimme terveellisiä ja energiatehokkaita ilmanvaihto-, suodatus- ja lämmitysratkaisuja”, Iivo Niskanen miettii.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Daikin Finland
Daikin Finland
Äyritie 16, Plaza Business Park
01510 Vantaa

+358 10 309 0220https://www.daikin.fi/

Daikin Europe N.V. Suomen sivuliike

Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja ja lämpöpumpputeknologian sekä kylmäaineiden kehittäjä. Daikin tuottaa lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisuja sekä kotitalouksille että suurkohteisiin. Daikin on ainoa valmistaja, joka sekä kehittää että valmistaa itse kaikki lämpöpumppujen keskeiset osat: kompressorit, kylmäaineet ja lämmönvaihtimet.

Daikin on perustettu 1924 ja Daikin Europe 1972, Suomessa Daikinin lämpöpumppuja on asennettu vuodesta 1968 lähtien.

Pohjoismaihin on asennettu jo yli 200 000 Daikinin lämpöpumppua. Euroopassa Daikinilla on sekä tuotekehityskeskus että viisi lämpöpumpputeknologiaan keskittynyttä tuotantolaitosta. Komponentteja, kylmäaineita ja valmiita tuotteita valmistetaan kaikkiaan 14 tehtaassa eri puolilla Eurooppaa. Daikinin Pohjoismaiden olosuhteisiin tarkoitetut lämpöpumput kehitetään ja valmistetaan Euroopassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Daikin Finland

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme